AdamO Odesláno Leden 29, 2016 Sdílet Odesláno Leden 29, 2016 cena zalezi od toho co potrebujes riesit, ci celne, bocne alebo zadne. plus aku mas vybavu na sklach, ake auto apod. To cenu musiet si riesit len cez servis alebo cez koho budes vymenu riesit - len oni ti budu vvediet povedat presnu cenu. Odkaz ke komentáři
Guest matto2 Odesláno Únor 5, 2016 Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 daju sa aj nejako online urobit objednavky na vymenu v nejakych servisoch? ci musi tam clovek volat? Odkaz ke komentáři
Guest Hugo55 Odesláno Únor 8, 2016 Sdílet Odesláno Únor 8, 2016 ved to sa musi dat pozriet na ich stranke. Neviem ci to servisy maju, ale cez hornet sa to da. Ze nemusis volat ani tam ist ale sa objednas cez internet bez problemov. No ale ak mas uz nejaky servis vyhliadnuty tak asi niet inej moznosti ako tam zajst alebo zavolat. Odkaz ke komentáři
Guest bartt Odesláno Únor 9, 2016 Sdílet Odesláno Únor 9, 2016 pri servisoch som sa s tym nestretol, takze to asi nenajdes ale tak vyskusat mozes Odkaz ke komentáři
pali193 Odesláno Únor 10, 2016 Sdílet Odesláno Únor 10, 2016 ako dlho sa caka na vymenu celneho skla vacsinou? ved je potrebne najprv im dat vin aby vedeli ake sklo presne a to budu musiet objednat nie a ja budem tyzdne bez auta - to neznie moc dobre teda Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Únor 10, 2016 Sdílet Odesláno Únor 10, 2016 Pali193: Ziadne cakanie a ziadne VIN netreba!!! Kazde lepsie autosklo ma skla na OCTAVIU skladom!!! Prides ,vymenia,zaplatis,odides. cca 3 hodiny. Odkaz ke komentáři
Guest matto2 Odesláno Únor 11, 2016 Sdílet Odesláno Únor 11, 2016 Pali193: Ziadne cakanie a ziadne VIN netreba!!! Kazde lepsie autosklo ma skla na OCTAVIU skladom!!! Prides ,vymenia,zaplatis,odides. cca 3 hodiny. a bez vin ako zistia vybavu skla a podobne? Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Únor 11, 2016 Sdílet Odesláno Únor 11, 2016 matto2: Aku uz ma vybavu sklo na OCTAVIA1 Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Únor 11, 2016 Sdílet Odesláno Únor 11, 2016 Taky po mě chtěli VIN. Já např. mam dešťový senzor plus sedy pruh. Odkaz ke komentáři
pali193 Odesláno Únor 15, 2016 Sdílet Odesláno Únor 15, 2016 presne ako petan76 pise, ja som bol presvedceny, ze prave kvoli senzoru a takymto veciam potrebuju vin aby tam mohli dat presne take iste sklo, ty mas nejake ine znalosti o tom? Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Únor 16, 2016 Sdílet Odesláno Únor 16, 2016 Osobně bych si taky myslel, že průměrně inteligentní řidič a majitel Octávie je schopen bez znalosti VIN říct, jaké má sklo. Respektive měnil jsem sklo x krát u různých aut v různých servisech a nikdy nikdo VIN nepotřeboval. Sranda je naopak ta, že jsem spíš třaba naopak chtěl sklo např. s prouhou, i když tam z továrny nebyla. Pravda, z druhé strany u jiných aut než je O1 je třeba si spíše dát pozor na to, aby tam dali sklo determické, pokud tam bylo. Zas tam nemůže být prouha. Honza Odkaz ke komentáři
rasto55 Odesláno Únor 23, 2016 Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 ono to zalezi od daneho servisu, niekde priam trvaju na tom, ze potrebuju vin aby tam dali identicke sklo a aby vam vedeli urobit cenovu ponuku. Uz som sa stretol aj s tym, ze vin nepotrebovali, ale to je rozne.. Odkaz ke komentáři
AdamO Odesláno Únor 24, 2016 Sdílet Odesláno Únor 24, 2016 ale ved to nechcu pre srandu kralikov. Im ide o to aby tam dali presne take iste s takou vybavou ako aj bolo. Mylsim, ze je to hlavne pre nase dobro. :) Odkaz ke komentáři
FilipKo Odesláno Únor 25, 2016 Sdílet Odesláno Únor 25, 2016 darmo, to budete vysvetlovat ludom ktori sa s tym nestretli. Ja tiez by som neveril, ze potrebuju vin-ko keby ho odo mna nepytali. Ale dat vin je najmenej a aspon mam istotu, ze vsetko bude ako predtym a nebude mi ziadna vybava chybat a bude fungovat rovnako Odkaz ke komentáři
Guest dudo1987 Odesláno Únor 26, 2016 Sdílet Odesláno Únor 26, 2016 vin pytaju zakazdym pri meneni celneho? myslim, ci v kazdom servise alebo ako to je? Odkaz ke komentáři
rasto55 Odesláno Únor 29, 2016 Sdílet Odesláno Únor 29, 2016 v obycajnych servisoch po vacsine ani vin nepytaju a daju ti sklo ake si povies. Ale ja osobne dost trvam na tom aby to bolo kvalitne a dobre urobene a aby tam bolo presne to, co z tade dali aj prec, preto som parkrat bol uz v hornete a pytali odo mna vin prave kvoli tomu aby to okno bolo take ako bolo. S rovnakou vybavou a zatial som s tym problem nemal. Zalezi kam pojdes, no. Odkaz ke komentáři
Guest dudo1987 Odesláno Březen 5, 2016 Sdílet Odesláno Březen 5, 2016 a u nich to cenovo vychadza priblizne rovnako ako v servisoch, ci drahsie? Este som nemusel menit celne, tak neviem po pravde ako to chodi.. :/ Odkaz ke komentáři
rasto55 Odesláno Březen 10, 2016 Sdílet Odesláno Březen 10, 2016 drahsie? si sa zblaznil? praveze mam pocit, ze ponuky maju lepsie, teda cenovovyhodnejsie ako v servisoch. Porovnaj si ceny, uplne v pohode povedz v servise ake sklo a co a povedia ti sumu a potom chod k tymto a uvidis. Odkaz ke komentáři
pali193 Odesláno Březen 11, 2016 Sdílet Odesláno Březen 11, 2016 prečo by sa mal zblázniť? :) nie každý si už výmenou prešiel, tak nie všetci máme znalosti o tom, kde čo koľko stojí a na čo sa ako dlho čaká. Odkaz ke komentáři
AdamO Odesláno Březen 14, 2016 Sdílet Odesláno Březen 14, 2016 na cenu sa v tomto smere neorientuj predsa len je dôležitejšie ako kvalitne bude sklo namontované a nie koľko za to zaplatíš. Môže sa stať, že dáš za to síce len stovečku v servise, dajú ti ale použité sklo a po čase ti začne zatekať, čiže to budeš musieť meniť zas a tým pádom tá stovka boli zbytočne vyhodené peniaze. Musíš nejako aj predvídať, čo by sa mohlo stať. Odkaz ke komentáři
Guest mircim Odesláno Březen 14, 2016 Sdílet Odesláno Březen 14, 2016 lenze ako clovek vie, ze daneho nejakeho servisu je praca kvalitna? :) Odkaz ke komentáři
rasto55 Odesláno Březen 17, 2016 Sdílet Odesláno Březen 17, 2016 ako to clovek vie? uz len z pristupu danej firmy, ci servisu. Intuiciu predsa ma kazdy clovek a to uz vies ked pristup nestoji za nic tak praca na tom nebude o nic lepsie. Odkaz ke komentáři
pali193 Odesláno Březen 18, 2016 Sdílet Odesláno Březen 18, 2016 kvalitnu pracu spoznas aj podla pristupu ale najma podla spokojnosti zakaznikov, nie? Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Březen 21, 2016 Sdílet Odesláno Březen 21, 2016 tak kvalita sa da spoznat aj podla inych faktorov. Mna napriklad odradilo zo servisu, ze sklo by mi sice vymenili za lacne peniaze, ale nebolo by tam original sklo ktore tam malo byt. Cize to pre mna bolo nepripustne. Preto som si povedal, ze skla cez servis riesit nebudem. Nikdy.. Odkaz ke komentáři
FilipKo Odesláno Březen 22, 2016 Sdílet Odesláno Březen 22, 2016 Krupso, ale na to clovek musi prist sam asi casom a skusenostami, kde taketo veci sa oplati dat robit a kde vobec nie. Odkaz ke komentáři
Guest dislav Odesláno Březen 22, 2016 Sdílet Odesláno Březen 22, 2016 FilipKo a ty si uz nato prisiel kde robia dobre taketo veci? Mohol by si poradit, lebo by som potreboval nejaky dobry servis odporucit kamaratke Odkaz ke komentáři
Guest felixx Odesláno Březen 23, 2016 Sdílet Odesláno Březen 23, 2016 FilipKo a ty si uz nato prisiel kde robia dobre taketo veci? Mohol by si poradit, lebo by som potreboval nejaky dobry servis odporucit kamaratke dobry servis myslis vseobecne, ci na prasknute sklo? Odkaz ke komentáři
FilipKo Odesláno Duben 4, 2016 Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 uz som prisiel, uz som si presiel par problemami tak som musel skusat, kde ako co robia. Zalezi to od toho na co by mal byt servis zamerany. Co sa tyka skiel tak do servisu by som sa s tym nehrabal ;) Odkaz ke komentáři
Guest mircim Odesláno Duben 5, 2016 Sdílet Odesláno Duben 5, 2016 jasne, ono je najidealnejsie ak vsetko je aj po vymene tak ako aj bolo cize aj znacka skla aj vsetky senzory a podobne. Cize tymto smerom by som sa mal orientovat hej? aby vsetko bolo ako aj pre prasknutim Odkaz ke komentáři
Guest prvslon Odesláno Duben 6, 2016 Sdílet Odesláno Duben 6, 2016 @mircim len nie je to tak, ze znackove skla davaju len autorizovane servisy? Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky