umts14 Odesláno Listopad 25, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2013 Zdravím chtěl bych se zeptat jaký dalkový centrál máte na octávce a jaký by jste mi doporučili? Slyšel jsem že ty levný za moc nestojí. Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Listopad 25, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2013 dodělej origo a máš klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skychodec Odesláno Listopad 25, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2013 Ahoj všichni, chtěl bych se zeptat mám Škodu Octavii rv. 99, nyní bez DO, ale jinak všechno po faceliftu a v elektrice. Nějak se mi nechce kupovat neoriginální DO tak jsem uvažoval třeba nad výměnou komfortní jednotky, ale potřebuju nějakou co mi tam bude padnout nejlépe kdyby někdo prodával i s vystřelovákama 3-tlačítka. Nebo jestli náhodou by stávající jednotka našla nějak přeprogramovat, když je už po faceliftu aby to fungovalo i na stávající jen bych si dokoupil klíče a spároval. děkuji předem za každe odpovědi s pozdravem Adam Odvody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Zdravím chtěl bych se zeptat jaký dalkový centrál máte na octávce a jaký by jste mi doporučili? Slyšel jsem že ty levný za moc nestojí. Dík dobrou zkušenost mám s DO od firmy Jablotron v tátovo felicii fachčí přes 10let a bez jedinýho problému leč ta cena :( jinak sem ted poslední dobou z těch levnějších dával toto a zatim bez nadávek :lool: http://www.levnealarmy.com/dalkove-ovladani-centralniho-zamykani-am-04/d-71612/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
umts14 Odesláno Listopad 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 dobrou zkušenost mám s DO od firmy Jablotron v tátovo felicii fachčí přes 10let a bez jedinýho problému leč ta cena :( jinak sem ted poslední dobou z těch levnějších dával toto a zatim bez nadávek :lool: http://www.levnealarmy.com/dalkove-ovladani-centralniho-zamykani-am-04/d-71612/ Není to podezdřele moc levný? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.