Přejít na obsah

SPOJKA SACHS LUK

Doporučené příspěvky

Zdravim,

jsem tu novej mám takový problém chtěl bych nechat vyměnit spojku, ale nevím jak zjistit zda mám LUK nebo SACHS. nemám druhe auto takže to nemůžu nechat stát v servise než to dojde, Vím že je lepší měnit i setrvák, ale chci auto v brzské době prodat a nechci do toho už cpát peníze (pokud to nebude nevyhnutelné)

někde jsem četl že to lze zjistit podle VIN kódu jestli tam je SACHS nebo LUK?

, byl jsem dnes ve škodovce a u nich to nejde zjistit nebo mě jen odpálkoval?

pro srovnání:

neautorizovaný servis cena s prací 12800,- (set se setrvákem se zárukou+ 500kč pokud to bude sachsje dražší)

autorizovaný servis cena s prací 30175,- (set se setrvákem se zárukou)

Odkaz ke komentáři

Podle VIN by to mohli sdělit, zkus jinde, klidně i po telefonu. Jestli už to ale někdo měnil je to prd platný. Ehm, s prvním postem a datem registrace poznáme že jsi tu nový a velký txt taky žádný terno :wacko: Vyměň to komplet a je jedno jestli LUK nebo Sachs ;)

Upraveno uživatelem šulda
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

No já tehdy nechával namontovat SACHS v autorizáku, teď když pořád reklamuju měkky pedál mě vždy odpálkujou že je vše jak má být. Obrátil jsem se přímo na Boleslav. Ta mi pak sdělila že mi nemůžou nijak pomoci, že SACHS není originální díl užívaný ŠKODA AUTO.

Pak aby se člověk vyznal

Odkaz ke komentáři

Já moc ne, protože už půl roku se pokouším reklamovat a pokaždé mi řeknou něco jiného. Poslední tečkou bylo, když mi při testovací jízdě mechanik sdělil ze zadních sedadel, že je vše ok (řídil jsem já, vedle mě přijímací technik a vzadu mechanici). Prostě čekají až uplyne záruka.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak dneska jsem převzal auto z jiného autorizáku kde mi dali vyjádření, že po analýze problému měkkého pedálu který je pam ve spodní části tuhy, je problém v přítlačném talíři. S tímto vyjádřením jsem zajel do předchozího servisu a ten tvrdí že si stojí za svým. Mám tam auto přistavit na 2 dny že mi to celé vymění a stávajíci pošlou na kontrolu. Problém vidím v jejich arogantním přístupu a bojím se že na test pošlou jinou a pak budu muset platit nový set. V servisu, který mi dal vyjádření, reklamaci nemůžou provést kvůli toho, že nemají fakturu za díl. Tak teď už nevím :-/

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Mal by som dotaz. Mal som problem zo spojkou pri rozbehu uz dost skubala tak som sa rozhodol ze trosku zainvestujem a kupim komplet sadu nech mam pokoj na dlhsiu dobu pri jednom rozoberani. Zavzoval som tiez SACHS a LUK a nakoniec som dal LUK.

Auto bezi jak ma

ale moje pozorovanie pred tym som mal na volnobeh pri zohriatom aute 0,4 L

momentalne sa pod 0,5 L nedostanem a mam ten pocit ze aktualka skace trosku do vyssich cisiel.

konecna spotreba je podobna ako bola malinky narast tam je. Poznam to lebo jazdim 80% uplne rovnake trasy v rovnaky cas.

Je nieco co mohol technik opomenut urobit zle ? ma zmysel ist nieco riesit ? Ci musi sa to nejako zabehnut ?

Bolo mi povedane ze na montaz spojky LUK potrebuje specialny pripravok an osadenie. je to treba aj pri SACHS ?

Diky za nazory.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...