RedDevilCZ Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Jak poznám, že to výbojky v xenonech mají za sebou? Mám na autě xenony a zdá se mi, že zase tak moc pěkně nesvítí, spíše málo. Když přepnu na dálku svítí to úplně jinak. Jaké říadně koupit? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Sice xenony nemám, ale odcházející výbojka se pozná tak, že začne růžovět. Pokud mají výbojky normální barvu, tak máš pravděpodobně vysvícený nebo jen zašlý čočky. Zašlý čočky se dají vyčistit, ale pokud jsou vysvícený, tak se musí nechat zrepasovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Jak poznám, že to výbojky v xenonech mají za sebou? Mám na autě xenony a zdá se mi, že zase tak moc pěkně nesvítí, spíše málo. Když přepnu na dálku svítí to úplně jinak. Jaké říadně koupit? Díky za tu chvilku si tu řešil tolik problémů ... tě už docela lituju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Tak já nevím, jestli to je problém, ráno jsem chválně koukal a asi to svítí bílo modře, ale zdá se mě že by to mohloo svítít líp no. Nemám srovnání, ale řekl bych že Cordoba Vario co jsem měl před tím svítila s obyč halogenkama minimálně stejně dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Tak barva světla je v pořádku, ale podívej se na čočky, pokud budou takové zamlžené (mléčné) tak by chtěly vyčistit, protože to má potom taky hodně velkej vliv na svícení a mohlo by to způsobovat tvůj problém ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Je to složitý to rozebrat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Tak to už ti nepovím..., to se musí vyjádřit někdo, kdo to dělal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Nejhorší je, že to nemám kde dělat :-( Venku už se to nedá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 To dělej doma :D . Ty světla se stejně musí vytáhnout z auta, tak je vemeš domů a v teple je můžeš čistit ;) Tady máš ještě návod, jak ty světla vyčistit ;) http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/XenonyCisteni.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bicinka Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Rozdělával jsem sice u fabie práce nic moc ale výsledek byl opravdu znát. Jen jsem měl pak problém sladit xenon oproti dálce. Čočky tam jsou na takových gumách a po složení jsem každou měl dotaženou jinak. Jak to je u Octavky nevím.,.. Tak z obrázků to je jiné než u fabie, šel bych do toho návod je super.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Nějak se mi to hromadí :-( Vyměnit spojku, opravit stženej závit na vaně, vyměnit ve předu kotouče/ je možný že byli zvlněný a zdá se mě že se zlepšili?/ vyměnit zadní plastovej podběh, přijít na to proč se nezamykají jedny dveře, vyčistit xenony, rozchodit gsm modul co je odpojenej.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Tak to máš práce nad hlavu, ale když na to vlítneš, tak to máš za pár dní zmáknutý ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Spojku sám neudělám, to čekám až bude mít známej volno. Ale chtělo bby to mít pořádnou gradáž tak 5x5m tam by se to kutilo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jind Odesláno Prosinec 18, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 Tak barva světla je v pořádku, ale podívej se na čočky, pokud budou takové zamlžené (mléčné) tak by chtěly vyčistit, protože to má potom taky hodně velkej vliv na svícení a mohlo by to způsobovat tvůj problém ;) ahoj ma na to vliv serizeni svetel jestli se ti vybila baterka tak se musi udelat zaladni nastaveni ahoj asi je potreba udelat zakladni nastaveni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Prosinec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Jak se to dělá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jind Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 musi se to udelat pocitacem pokazde kdyz se vybije akumulator ztrati to pamet tady jsou ridici jednotky ve svetlech adresa 29 a 39 nastavit a ulozit ucebni hodnotu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.