Jump to content

Výbojky v háji?

RedDevilCZ

Recommended Posts

Sice xenony nemám, ale odcházející výbojka se pozná tak, že začne růžovět. Pokud mají výbojky normální barvu, tak máš pravděpodobně vysvícený nebo jen zašlý čočky. Zašlý čočky se dají vyčistit, ale pokud jsou vysvícený, tak se musí nechat zrepasovat :)

Jak poznám, že to výbojky v xenonech mají za sebou?

Mám na autě xenony a zdá se mi, že zase tak moc pěkně nesvítí, spíše málo.

Když přepnu na dálku svítí to úplně jinak.

Jaké říadně koupit?

Díky

za tu chvilku si tu řešil tolik problémů ... tě už docela lituju pivo.gif

Rozdělával jsem sice u fabie práce nic moc ale výsledek byl opravdu znát. Jen jsem měl pak problém sladit xenon oproti dálce. Čočky tam jsou na takových gumách a po složení jsem každou měl dotaženou jinak. Jak to je u Octavky nevím.,.. Tak z obrázků to je jiné než u fabie, šel bych do toho návod je super....

Nějak se mi to hromadí :-(

Vyměnit spojku, opravit stženej závit na vaně, vyměnit ve předu kotouče/ je možný že byli zvlněný a zdá se mě že se zlepšili?/ vyměnit zadní plastovej podběh, přijít na to proč se nezamykají jedny dveře, vyčistit xenony, rozchodit gsm modul co je odpojenej....

• 3 weeks later...

Tak barva světla je v pořádku, ale podívej se na čočky, pokud budou takové zamlžené (mléčné) tak by chtěly vyčistit, protože to má potom taky hodně velkej vliv na svícení a mohlo by to způsobovat tvůj problém ;)

ahoj ma na to vliv serizeni svetel jestli se ti vybila baterka tak se musi udelat zaladni nastaveni

ahoj asi je potreba udelat zakladni nastaveni