Fakt7 Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 Zdravím ludia, chcel by som na moju octaviu I 1.6 74 kw (r.v.99) nahodiť autorádio od značky pioneer. Vyhliadol som si http://www.bscom.eu/...?ref=heureka.sk . Teraz tam mám sony CDX-L400X. Potrebujem vediet ci tam to pioneer bude bez problemov pasovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 možná budeš muset ze zadu vystřihnout tu plastovou výztuhu co je za rádiem, mi tam pioneer prvně nechtěl vlézt, ale jak jsem ji vystříhal tak pohoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Odkaz nefunguje, takže nevím o jaký typ se jedná, ale problém by neměl být. Mám taky Pioneera a když se za rádiem porovnají kabely (u každého rádia se musí kabely porovnat, nezáleží na značce), tak se tam vleze v pohodě ;) . Jinak abych se k těm kabelům dobře dostal, tak je dobré odmontovat přihrádku u spolujezdce, pak je celkem dobrej přístup k těm kabelům i bez vystříhávání plastové výztuhy palubky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fakt7 Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 je to autoradio Pioneer MVH-150UI. Tak ho beriem teda. Diky za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 To rádio ti tam 100% půjde, jen to chce při montáži uspořádat ty kabely, jinak tam to rádio nedáš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Tak jak říkate půjde mu tam,ale abych ho zatlačil úplně jsem musel v zadu vyřezat ten plast a pěkně uspořádat kabely jak říka Konny ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Tyhle rádia bez CD jsou již celkem krátká a tak nějaké rovnání kabelů ani být nemusí. Pokud jsi tam měl ještě předtím neorigo rádio- Sony, tak by jsi měl již mít i vyřešené napájení antény, takže bude montáž jednoduchá prostě kus za kus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Chlapci, jak mam vyresit to napajeni anteny po vyndani origa radia? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Musíš použít fantomové napájení antény http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/21-1-Instalacni-material/124-3-antenni-napajece/5/1692-ISO-DIN-ant-napajec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Diky, a ten kablik napojim kam? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Spínací plus na radiu myslím že je to vedle plusu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Ten káblík se napojí do ISO konektoru od rádia na spínané plus (napájení antény - většinou modrý káblík) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Dikes, zitra to snad pujdu prubnout :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radeksmrcka Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Ten kablík, isokonektor modrý zapojím teda kam? Díky Radek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fakt7 Odesláno Prosinec 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 No inak to pioneer uz aj odskusane, s tym priestorom som tam mal ozaj trochu problem ale nakoniec som to tam napasoval . Treba mat na to trpezlivost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.