Přejít na obsah

Huriho Steelka

Doporučené příspěvky

Kľúčiky sú oba rovnocenné, z výroby sú ale v prípade O3 celoplast. Chrómovým uškom z G7 som začal ja :palec:

Farba je super, ak by sa dávala na obyčajnú O3, tak by som ju bral aj ja. Škoda, že skončila šedá platin, tá bola tiež fajn.

Ledky v osvetlení máš správne nakódované?

Odkaz ke komentáři

Pekné! So starou 2.0 TSI mám rekord 5,84 (výpočtom!) na celú vyjazdenú nádrž. Ale boli to muky pekelné. Skúšal si aj počítať, aká je odchýlka PP?

S 1.4 TSI mám zatiaľ rekord na obvyklej trase v prílohe, na nádrž podľa PP mi to vychádza 5,2, ale výpočtom som na 5,42 :ph34r: Príde mi, že PP v O3 je podstatne optimistickejší, než bol v O2.

rekord.jpg

Odkaz ke komentáři

Ono celkovo sa dostať s novými autami na deklarovanú spotrebuje je hodne veľký problém. Jedna vec je, čo ukáže hodne optimistický PP, druhá vec je, čo vyjde výpočtom.

Určite daj potom vedieť, ako ti to vychádza, dosť ma to zaujíma. Ja sa chystám na svojom po 5tisíc km nastaviť odchýlku PP tak, aby čo najviac zodpovedala skutočnosti. Ešte mi chýba 2tisíc km, potom to poladím.

Odkaz ke komentáři

Ahoj

Dal jsem to tam jelikoz to bylo bez znacky tak jsem netusil ze by to byl problem

Lajku to sesbiralo rekorne :)

Priste se poptam

Tos mně sliboval před několika roky taky. Jak je vidět, pořád ti krádeže cizího obsahu dělají problémy.

Hurikan88: Máš nějaké poznatky o spotřebě na dálnici? Jde mně hlavně o spotřebu při cca 160km tachometrových. Případně jak je spotřeba závislá na režimu jízdy. Já zatím pořád čekám, trochu doufám, že by mohla přijít na začátku ledna.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Hurikan: tiez sa mi nedavno podarilo zajazdit za 6,3l trasa dlha asi 50 km, 10km cez mesto a zvysok mimo mesta, rychlost podla predpisov mozno by sa dalo aj za menej, ale to sa uz neda jazdit potom. Dlhodoba spotreba zatial 8,4l a momentalne od nacerpania nejakych 8,2l zalezi ako clovek ide no.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...