Oskar Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Zdravim vsechny, mam takovej problem prestalo mi svitit osvetleni v kufru na octavii combi. Zacalo to nedavno blbnout a ted uz to nesviti vubec. Nevite kde je spinac zadnich dveri? A nevite jak to dat do kupy? Dekuju za vaše rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 žiarovka je ako na tom? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 jinak spínač je v zámku kufru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar Odesláno Prosinec 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Zarovky jsou v poradku. Dokonce kdyz otevru pate dvere tak na Maxidotu se zobrazi otevreni dveri. Zamek taky reaguje, okno vyhriva. Myslel jsem si ze je ulomenej drat ale to by nefungovalo nic ne??Nebo by nefungovalo jeste neco, si myslim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Leden 4, 2014 Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 Pokud to nejsou pojistky tak zamek 5. dveří resp mikrospinac v nem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matted Odesláno Únor 22, 2014 Sdílet Odesláno Únor 22, 2014 ahoj mám tentýž problém, jak jsme se někde dočetl tak pojistka je společná pro víčko nádrže a osvětlení kufru.. takže tak je -OK žárovky pro jistotu jine - OK kabely od zámku ke svetýlkám jsem propípnul a signál byl - OK dal jsem uplně nový zámek (kvůli mikrospinačum) - OK ale osvelteni stále nejde ( O2 r.v.2008) nějaké nápady dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.