Freakox Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Zdravím, chtěl by jsem se zeptat, co je taková kulatá černá baňka pod víkem motoru, je to přesně nad alternátorem, proč se ptám? dneska ráno jdu do auta nastartuju a z motoru něco chrastí/cinká, otevřu haupnu a ta ona baňka se jaksi utrhla na jednom místě a bouchá do alternátoru, tak chci vědět jak se to jmenuje abych věděl na co se ptát :) chci si koupit ty úchyty sám, nebudu kvuli tomu jezdit do servisu, jo mám 2.0tdi PD 103 kw. díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Možná kdyby si to vyfotil pomohlo by to víc než to popisovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 http://www.cc-autodily.cz/tlumitko-zpet-vedeni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 zeby toto 7M0129808 Libero spis bych řekl toto http://www.cc-autodily.cz/tlumitko-zpetneho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 máš pravdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Freakox Odesláno Prosinec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 To je přesně ono :) drží to na takových dvou plastových úchytech a jeden se holt vyklepal a za jízdy jsem ho někde ztratil, doufám že jde koupit ten úchyt samostatně abych to nemusel nečim provizorně upevňovat :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 nechýba ti tam náhodou len šróbik čo to drží? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Freakox Odesláno Prosinec 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2013 On to není šrobuek železnej, ale spíš taková plastová úchytka, která to drží na svém místě, já tam skoušel pár věcí dát, ale bohužel ten závit který drží tu tlumivku je hrozně krátkej asi jen 1mm do hloubky tak nvm buď se to ulomilo což by mě naštvalo, nebo to drží jen takhle ten plastovej kolíček co tam byl... teď už je tma ale zítra to nafotím a dám sem fotku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Prosinec 11, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2013 to bude najlepšie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 11, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2013 Je to zásobník tlaku bezna věc pridelej to nějakou kabel binde a nebo holt novou jsou tam plastove jazycky ktere upadnou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Freakox Odesláno Prosinec 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2013 A ten plastovy jazycek se neda sehnat? Novy zasobnjk kupovat nechci, to bych to opravdu radeji resil nejakym slepenim na tvrdo nebo nevim jak to udelat par veci jsem skousel a je to diesel tak se to klepe nedrzi to tam :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Freakox Odesláno Prosinec 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2013 Na prostředním obrázku jsem namaloval co chybí, je to takovej černej plastík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.