Drak992 Odesláno Prosinec 13, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2013 Zdravím všetkých uživatelov octavie ...mám jeden problém a potreboval by som súrne poradiť ....ide o jedno predné svetlo mi strašne silno svieti a neviem ho nijak doladiť.Skúšal som už všetko ale stále je to rovnaké pravé svetlo strašne oslnuje ...predne svetla su originál hella ...DAKUJEM ZA KAZDU RADU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 13, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2013 Napadá mě, jestli je světlo v pořádku, tzn. není uvnitř světla utržená parabola? Když hýbeš štelovacíma kolečkama na světle, hýbe se parabola? Dále mě napadá, nemáš nějak prohozené dráty co napájí potkávací a dálkové vlákno? Jinak světla doma stejně dobře neseřídíš a je potřeba zajet do servisu, kde ti je seřídí pomocí regloskopu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Prosinec 13, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2013 A jak je na tom stínítko před žárovkou? Může se teplem vyhnout do strany, nekryje žárovku a pak jde světlo takhle blbě ven. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drak992 Odesláno Prosinec 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2013 Ahoj konny ...no svetla sa zdaju byt v poriadku,aj parabola sa hybe,len to nejde nijako nastavit,tak neviem co s tym:-(Aj draty by mali byt spravne,ale dam to skontrolovat a mozno zajdem do servisu,ak to nevyriesim sam,len ktovie kolko zoberu love za vyladenie v servise... diky moc za rychlu odpoved :-) Ahoj kocka ...ja tam zadne stinitko nevidim:-(da sa svietit normalne aj bez stinitka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Prosinec 13, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2013 No máš halogeny nebo xenony? Pokud halogeny tak tam stínítko být musí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 13, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2013 Pokud tam nemáš stínítko, tak to bude ten problém. Světla u předfaceliftu (do r.v. 2000) žádný stínítko nemají, ale čirá světla u faceliftu stínítko mají... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 13, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2013 A nezkoušel si vyndat motůrek ze světla? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drak992 Odesláno Prosinec 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2013 No mam halogeny-octavie je r.2000,no stinitko tam ziadne fakt nemam,motorcek som nevyndaval vonka,co sa s tym da robit,hosi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 13, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2013 Máš octu předfaceliftovou nebo faceliftovou? Kdyžtak vyfoť obě světla (vypnutá), ať je můžem porovnat ;) . Jde o to, že i předface octa může mít čirá světla a ty stínítka nemají, tak ať v tom nemáme guláš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drak992 Odesláno Prosinec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 Ahoj ...tu su tie fotky a prave svetlo nebolo origo,tak bolo menene za original hella su obidva,moze byt aj v tom problem?diky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 Jo tak ty máš před FL, tam to stínítko fakt není. Já myslel, že máš facelift. No buď bude světlo blbě nastavený nebo bude špatná parabola nebo sklo, nic jinýho tam asi nebude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 Předface světla opravdu žádná stínítka nemají..., já bych řekl, že bude urvaná parabola, takže podle tohoto návodu http://www.skodaoctavia.cz/clanek/vycisteni-prednich-svetel-do-rv00-demontaz-prednich-svetel rozdělej světlo a podívej se jestli parabola sedí pevně, pokud bude někde volná, tak bude asi urvaná a tím pádem nejde seřídit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 Vyndaval a kontroloval jsi žárovky ?Už jsem se setkal s upadlým stínítkem přímo v žárovce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drak992 Odesláno Prosinec 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 Chalani dakujem za rady ....dnes urobim demotaz svetiel a napisem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Prosinec 15, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 postav se pred garaz, zapni mlhovky a nastav si je priblizne do roviny... podle druheho svetla. sviti ti silne u ridice = je moc vysoko. nemas tam doufam z anglicke verze :) jinak doma to nastavit +- jde, chce si to s tim hrat. kdyz jsem dojel na doserizeni, nic mi s tim ani nedelali. a take jsou na internetu nejake miry - jak daleko ma byt auto a jakym zpusobem ma svitit na zed ... podle toho by to slo taky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 15, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 xshreck: myslím že nemá cenu to seřizovat doma (s nejistým výsledkem), když ti to v servisu za 50,- seřídí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Prosinec 15, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 pokud nemá čas někam jezdit a zhruba potřebuje seřídit jedno světlo aby neoslňovalo, tak to stačí. Lepší než jezdit a oslňovat všechny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 15, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 Jako nouzové řešení jo, to s tebou souhlasím , ale jinak je potřeba to nechat vždy seřídit na regloskopu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drak992 Odesláno Prosinec 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 Xshreck ....diky moc vyskusam to vecer nastavit,ne svetla su original hella:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drak992 Odesláno Prosinec 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 Zdravim hosi ...takze takto se maji veci-predtym na pravej strane bylo svetlo ktore malo stinitko,ale nebylo original hella,nejaka ina znacka,tak bolo vyndane a vymene za original hella kde ted neni ziadne stinitko a takhle to sviti:-( co sa s tym da delat?jeste som nemal cas ho rozoberat...diky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Prosinec 17, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 To je nějaký divný Takže teď máš obě světla originál bez stínítek??? Už si zkoušel světla seřídit??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drak992 Odesláno Prosinec 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 Jo obidva svetla su bez stinitek:-(nie este som neskusal ich seridit,pomuze to?diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Prosinec 18, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 :lool: tvl, tak to zkus a uvidíš , ne.? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drak992 Odesláno Prosinec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Tak je to tu problem-vyrieseny :-) moj bracho YogiTech nato mrkol a hotovo :-D bolo treba poriadne doladit rucne-svetla,takze konecne uz svetia ako maju :-) nebolo potreba zregulovat,diky moc hosi za rady :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.