Přejít na obsah

Jihočeský kraj

Guest houmik

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Hoši, jestli máte zájem tak mám možnost splašit H4 Osram NB plus duobox za cca 330kč. Kvůli ceně poštovného pouze osobní předání takže JČ (nejlépe ČB nebo Tá) a blízké okolí. Dodavatel mi dodá pouze po 5ti baleních takže objednávám až když jich bude daný počet. :blink:

Upraveno uživatelem Mirouch76
Odkaz ke komentáři

nechci být hnidopich nebo tak něco,ale za NB 400,- a Silvery za 270,- /sada klidně i 1 balení a i jiný žárovky a tyhle věci,ale i poštou a převodem by poštovný vyšlo na nějakých 50kč.,jelikož je to lehký,tak když vám vyschne zdroj nebo tak ..tak napište nechci kazit Mirouchovi kšeft....jdou i jiný věci a díly stačí napsat. Vše na papír.A nebo jak by byla nějaká grilovačka tak tam dovést,možností je hodně...zkuste ho ještě stáhnout :smich:

Upraveno uživatelem škodik
Odkaz ke komentáři

Mirouch: Jasna vec, objednej a ja se pro ne pak nejak stavim nebo si to predame, az se domluvime. ;)

skodik: Kdyz Mira umi asi bezkonkurencni cenu za ty NB Plus. :smich: Ale uz jsem k tobe koukal na web, tak kdyby neco, ozvu se. ;)

Odkaz ke komentáři
Hoši, jestli máte zájem tak mám možnost splašit H4 Osram NB plus duobox za cca 330kč. Kvůli ceně poštovného pouze osobní předání takže JČ (nejlépe ČB nebo Tá) a blízké okolí. Dodavatel mi dodá pouze po 5ti baleních takže objednávám až když jich bude daný počet. :)

Hoši tak melá změna cena není 330,- ale 351,-.

330,- je za obyč NBR

Cena je za jeden duobox.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Dneska jsem natrefil v CB na nejaky kluky ve stribrny Ibize, tak jsme hned dali zavod kolem Intersparu na ty dvouproudovce. No, nevim, kluci tvrdili, ze tam maji 205 koni, ale znat to nebylo. :palec:

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...