Přejít na obsah

Jihočeský kraj

Guest houmik

Doporučené příspěvky

No uvidíme. Já mám jet v sobotu ke kámošovi trochu servisovat auta,ale Jirka psal, že by možná zajel, že by měl mít cestu okolo. Takže bychom mohli nějakou rychlovku urobit... Ale uvidíme co a jak bude. Potřebuju vyměnit gumičky v pumpičce jestli to bude brzdit trochu a uvidiím...

Odkaz ke komentáři

nazdárek všem jihočechům a ostatním :D

tak jsem se nějak po letech trochu postavil na nohy a můžu říct tedy,že bych vás chtěl poznat osobně

tudíž bych na příští víkend svolal všechny co mají čas se jít někam ožrat,tedy trochu nic se nemá přehánět.

ale z důvodu toho že jsem v týdnu v luftě a nevím jestli se dostanu k netu,tak se tu prosím rozumně domluvte jestli pátek nebo sobota,at to tu neřešíme za 5 min.12

pokud bude čas a budu v cz tak se tu občas mrknu,pokud ne tak v pátek určo a kdyby byl problémek tak prosím 737784758 nejlépe sms venku to nezvedám,uvedte pak prosím ocjč jakože octaviaclub jihočeši abych věděl s kým píši.jinak příští víkend tedy ten za 14 dní to nejde,tedy mě,protože mám synka 1 za 14 dní,

tak se domlouvejte i místo,nejlépe nějaká obyč knajpa mimo město aby jsme nebyly nucení pít pivo za 35kč a více jak je v č.k. zvykem

zatím pa :D Radek

Odkaz ke komentáři

Zdar pane. Ten příští víkend asi těžko pač budeme počítám kvšichni kdo mají čas na Rozkoši na republikovém srazu,ale určo něco domluvíme a rádi tě uvidíme a poznáme. ;-) (I když spolu už jsme se viděli) Zatím jsme se nejčastěji scházeli u mě ve Veselí nad Lužnicí u grilu, případně jsme byly v IGI v ČB. Každopádně u mě se dá aj popít a přespat, takže No Problem. :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...