octaviaman Odesláno Srpen 30, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 jo hoši,jsem nedomyslel tu rozkoš,no,tu já budu mít u točenýho teda no,ten další víkend nemůžu,no prcek,a určo vyrazím do hradce na truckfest jo a v tej vídni se taky můžem sejít až tam zase pojedu,jen ne někde v centru nevím kam bych se tam zaparkoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 Tak já letos na Rozkoš bohužel nedorazím pro závadu na vozidle :( Dokud to nebude vyřešeno tak si s tím takhle dál netroufnu Pozdravujte a užijte si to tam i za mě chlapáci ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 já bych mohl jen v pátek 23.9, v sobotu budu pryč... Taky bychom v pátek zajeli.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 13, 2011 Sdílet Odesláno Září 13, 2011 Tak kdo toho 23.tího dorazí? Mám zajistit nějaký mašo nebo si každej něco doveze? Tak šup šup, koukejte se vyjádřit... Začítek bych vidět tradičně 17-18tá, Jarysek je v práci a dojel by po 18tej... sice je v osm tma,ale přesunuli bychom gril směr garáž pač tam je světlo.... Co vy na to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Září 13, 2011 Sdílet Odesláno Září 13, 2011 Já se teda hlásím, snad mi do toho nic nevleze :P Ohledně masa se podřídím většině, nevím jak jste to mívali zařízený dřív. Ještě mě napadlo, jestli bych Vás hned na tomhle srazu mohl využít a někdo ochotný mi pomohl přepnout denní svícení z xenonů na mlhovky. My tu na to nemáme potřebný vybavení jsem se dozvěděl :) pokud by to šlo, byl bych dotyčnýmu moc vděčnej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 13, 2011 Sdílet Odesláno Září 13, 2011 Tak to vypada slibne, zrovna mam 2 dny volno. Kdyz to tak zustane, mohl bych se ukazat. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 Peetrs: Jako myslíš aby ti svítili mlhovky automaticky a nemusel jsi rozsvěcovat xeny? Nebo máš aj ty nastavený na automat. rozsvěcení? Diag mám, kousek drátku bych s pájkou našel dyžtak taky... Ideální by ale byl vypichovák a piny a ten nemám... Sám bych potřeboval... Houmik: tak se budeme těšit že ti to vyjde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 Mám denní svícení na hlavní světla, takže po nastartování se vždycky zapnou xenony, jen bych to chtěl přehodit a tuhle funkci přenechat mlhovkám, no a xenony bych pak normálně zapínal rozsvícením světel. Uvidíme, třeba se někdo najde kdo má doma ty vypichováky, když ne nic se neděje, jen mě to tak napadlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 No to aut. rozsvěcení by mělo být přez diag. To by jsme mohli zrušit, když nám někdo poradí nebo někde vyčteme kde přesně a zda to přez VAG jde. A ty mlhovky propojit není až tak problém... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 15, 2011 Sdílet Odesláno Září 15, 2011 Covece, tak to asi nevyjde. :D Jeste to musim poradne promyslet, ale mam v druhy praci malo hodin, tak bych mel jit ty 2 dny makat tam. :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 15, 2011 Sdílet Odesláno Září 15, 2011 Houmik: Ty už jsi horší jak já... Dvě práce... baba, bydlení, auto, škola, nemáš občas pocit že tě z toho mrskne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Září 15, 2011 Sdílet Odesláno Září 15, 2011 tak s tím pátkem počítáme a maso si přivezem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 15, 2011 Sdílet Odesláno Září 15, 2011 OK... Tak já si uděláme jen nějakej kousek masíka pro mě a každej si dovezte na co máte chuť... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 15, 2011 Sdílet Odesláno Září 15, 2011 Tom: Co ti budu podivat. :D Auto uz jsem musel odsunout nekam uplne bokem, neni na nej vubec cas. Spis uz zacinam pomalu setrit na nejaky jiny, tohle si necham jako levny priblizovadlo a mozna k tomu casem dokoupim neco poradnyho, co bude zrat hodne benzinu. :D Ted mam auto v Krumlove v servisu, kdyz se stihne opravit brzo, tak si pro nej v pondeli dojedu, to by znamenalo, ze bych ten dalsi vikend neprijel. Kdyby ho ale nestihli opravit, tak bych pro nej dojel v patek a v tom pripade bych stihl i grilovani. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 15, 2011 Sdílet Odesláno Září 15, 2011 (upraveno) Je to hnusný,ale budu doufat, že to nestihnou... :D Upraveno Září 15, 2011 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 15, 2011 Sdílet Odesláno Září 15, 2011 Taky by se mi vic hodilo, kdyby to nestihli. :D I kdyz... ono je to asi jedno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 15, 2011 Sdílet Odesláno Září 15, 2011 Tak i když to stihnou tak si pro ni pojedeš v pátek až a je to... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Září 15, 2011 Sdílet Odesláno Září 15, 2011 taky bych to tak viděl ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koblížka Odesláno Září 15, 2011 Sdílet Odesláno Září 15, 2011 Čáááu klucí jak se máte? Koukám nové fórum, jééé :D :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jesee Odesláno Září 16, 2011 Sdílet Odesláno Září 16, 2011 Chlapi, už bude kosa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 16, 2011 Sdílet Odesláno Září 16, 2011 Takze auto bude hotovy v utery, to znamena, ze se v patek uvidime. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Září 17, 2011 Sdílet Odesláno Září 17, 2011 Tak v pátek se snad uvidíme, tedy pokud si Blackina zase nebude trvat na nějaké ropuše 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 19, 2011 Sdílet Odesláno Září 19, 2011 Kobližka: KDyby jsi raději dorazila... Jesee: Nebuď rozmazlenej, vezmi o mikinu víc a koukej dorazit... Houmik: Budeme se těšit a vezmi aj bratra ;-) Netvor: Kdyby měla Blackina problémy tak volej a já ti pošlu kočího... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 19, 2011 Sdílet Odesláno Září 19, 2011 Bracha dorazi urcite a mozna o neco driv nez ja. Jestli dostane draha polovicka na patek volno, tak pojedem asi spolu do cr. Stavil bych se pak v patek jen na malou chvilku za vama, az pojedu zase do Rakous. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 19, 2011 Sdílet Odesláno Září 19, 2011 Houmi: OK. Děkujeme za Info. Budeme se na vás těšit na všechny. Bratr už taky ví kam má jet ne? Nebo jste byly jen u garáže? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 19, 2011 Sdílet Odesláno Září 19, 2011 Jednou tam byl, ale ja mu to radsi jeste vysvetlim. :) U nej clovek nikdy nevi. :D Snad uz budu mit auto ok taky, jezdit s Pandou je sice pekny, ale je nejaka nenazrana. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 19, 2011 Sdílet Odesláno Září 19, 2011 Nooo hlavěn když jí šlapeš co? :D Dyžtak dej Peťovi číslo ať volá ;-) Ho navedu kdyby nevěděl,ale je to jednoduchý...;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 19, 2011 Sdílet Odesláno Září 19, 2011 No je fakt, ze kdyz te na dalnici ve 200 km/h dojede tenhle bobik, tak deda v MB docela cumel. :D kurva, ja se nudim v praci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 19, 2011 Sdílet Odesláno Září 19, 2011 Taky bych se chtěl někdy nudit v práci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 20, 2011 Sdílet Odesláno Září 20, 2011 Mirouch: Tak doufám, že hlavně v pátek dorazíš... ;-) Teď jsme mluvil s Netvorem a prej dorazí na půl sedmou... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.