octaviaman Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 nic proti jen že bez je vždycky o kus líp než s a nemám,už jsem s ní vyrazil dveře a chlastat je třeba takže žádný ježdění nebude ;) pěkně se zlejt a jít hajat jezdit se může příště,pokud vím nocleh byl nabídnut tak jaký pak courání domů ne? a pokud jde o tu Rozkoš nebo rozkoš - totototo to by šlo ;) jen se koukejte pořádně domluvit já jsem pro každou prdel :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Jen aby jsme te nenechali nekde po ceste ;) my uz domluveny jsme, jde jen o cas odjezdu v sobotu rano, jinak je vsechno zarizeny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Jen aby jsme te nenechali nekde po ceste ;) my uz domluveny jsme, jde jen o cas odjezdu v sobotu rano, jinak je vsechno zarizeny má pravdu bejk jeden ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octaviaman Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 tak já budu ted trucovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Zdarec všichni. Tak pár fotek z 31.7. Nějak sem se nedostal na net. Akce super, jako vždy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Ahoj Rosťo, hezký fotečky, koukám, že jste tam pořád VEGAři:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Zdar Milane. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 pěkné fotečky..koukám,u grilu hlavně Tomík.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 pěkné fotečky..koukám,u grilu hlavně Tomík.. no jasan Tom se o nás staral jako o vlastní :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Tož když si váš pozvu tak se snažím se starat... :) Jinak fota Gut... A jsme moc rad ze se vam u nas tak libi... octaviaman: OK... příště s tebou počítám na nocleh a budeme pít ;-) Nabídka noclehu stále platí. Po zemi je místa dost... ;-) A co se Rozkoše týče budeme s tebou počítat že se přidáš ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octaviaman Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 to jsem rád že budeme pít aspon 2.už jsem si myslel že jsem jedinej z fora ;) na Rozkoš ještě nemám přihlášku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octaviaman Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 hele,tu octu z Krumlova,tu bílou neznám!co to kdo to?já jen kdybych viděl abych věděl koho zdravím,mám bílou kombi s rs nárazníkem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 to je náš Houmík ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 (upraveno) to jsem rád že budeme pít aspon 2.už jsem si myslel že jsem jedinej z fora na Rozkoš ještě nemám přihlášku Ja taky jeste nemám přihlášku... čekám na vejplatu abych to mohl rovnou zaplatit... ;-) A jedinej určitě nejsi... ;-) edit: Jinak myslím, že tu s tou Skouvou SPZ taky neznáš. Ta je zase moje... Ty jsi z ČB? Upraveno Srpen 6, 2009 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 12, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2009 Pánové: vypadá že v pátek pojedeme na dvě noci směrem k Vám.Nedáme nějakou grilovačku??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 já v podstatě nejsem proti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 (upraveno) Pristi rok to bude nejhezci Octavka v Krumlove ;) ;) edit: a moje bila Octavia neni po Krumlove skoro videt, po meste s ni nejezdim :) to spis nasi cernou raketku potkas :P Upraveno Srpen 13, 2009 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 já v podstatě nejsem proti :) Včera jsem byl u Romana tak jsme se o tom tak nějak bavili když přijede, že by se dalo něco podniknout ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 (upraveno) Houmik: to jako myslíš tu svoji? :) ;) ;) No nevím, jestli stihnou v tý Itálii vyrobit ty kola. Při tý jejich produktivitě... Upraveno Srpen 13, 2009 uživatelem jofree 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 Co si Aleši dělal v HK? Že by vojenské cvičení.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 jofree: no jasny, ta moje ;) do zimy necham rozlestit lak a na jare to necham udelat znovu ;) na pristi rok necham dat silnejsi trysky :) ty kola me serou, ale uz jen mesic a budou doma, juchuuuu :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 Co si Aleši dělal v HK? Že by vojenské cvičení.... jezdím tam na velitelství tak jsem zavolal Romanovi a bylo to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 tak co ta grilovačka? Může kdyžtak někdo poskytnout plac pro případnou akcičku, kdyby Tomáš nebyl k dispozici? Já mám tak akorát malej balkon v paneláku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 Tak v sobotu? Navečer by to šlo kluci.Tak se zkuste mezi sebou domluvit a když to dobře půjde tak my vyrazime zitra odpoledne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 budete spat v Houmikove? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 a nebo by to slo u nas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 a nebo by to slo u nas Fakt? Tak to zorganizujte chlapi! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 budete spat v Houmikove? Ne.Zatim to vypadá že budeme v autě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 No tak jestli se chce klukum dorazit k nam zahradu tady mame a sezeni taky dobry, mista dost :) gril taky je, takze staci nejaky maso domluvit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 No tak jestli se chce klukum dorazit k nam zahradu tady mame a sezeni taky dobry, mista dost :) gril taky je, takze staci nejaky maso domluvit To by se koupilo! V tom nevidim prolém.Kdo by chtěl přijet v sobotu navečer??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.