Přejít na obsah

Jihočeský kraj

Guest houmik

Doporučené příspěvky

Tak panove, pomalinku uz by to chtelo rozmyslet, jak se pojede, v kolik se bude vyrazet a takovy veci... kde se sejdeme po ceste, jestli za Veselim na ty benzince OMV, jak je odbocka na JH nebo kde... zkuste nahodit nejaky navrhy, at to tady nehonime na posledni chvili :D

Odkaz ke komentáři

Spooky: musis pocitat s tim, ze ja se budu tahnout jako smrad :) moje auto nikdy nepoznalo vic jak 2500 otacek a magicka hranice 130 km/h je pro me taky tabu :) takze rosta at si pospi, prijedem na obed :D :P

Odkaz ke komentáři

:D :P je v ni schovanej tajnej potencial, minule si toho vsimnul i ten chlapik v bily X5 :) uz mam udelanej podvozek, je to bomba :)

spis jsem mel napsat, ze nezna otacky pod 2500 :)

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Netvor: Kua asi vyberu ještě banku a sjedu nechat namontit ty trisky, pořádnýho Garreta, velkej cooler, pořádný čerpadlo a to by bylo abych nestíhal držet aspoň pět centimetrů mezeru před tebou... :D

Houmik: Mi nebudeme jak motorky... Ostatní nebudou muset hnedka předjíždět za každou cenu... to prostě tak nějak bude i kdyby to mělo bejt zadarmo... :P

Odkaz ke komentáři
spooky:měl bych cooler mana F2000,k tomu garretta,možná bych vytočil i trysky ............. :) :)

OK. Kdy a kde se mám stavit? Ať mě to trochu jede? Na mě budou jinak zlí a budou mě ujíždět... :)

tak u mě to na 99% vypadá, že na sraz budu odjíždět z Prahy, tak bych počkal taky u toho Hummer centra...

S tím nemáme problém asi... ;-) Budeme s tebou počítat na D11. Aspoň se tam Rosťa nebude bát... :D

Odkaz ke komentáři

OK. Kdy a kde se mám stavit? Ať mě to trochu jede? Na mě budou jinak zlí a budou mě ujíždět... :)

tak já brnknu klukům do dílny at to nachystají ale nevím kam napasuješ potrubí s průměrem 120 mm :) ,na cooler ti zbude možná místo před chladičem ale nevím jestli to dochladí potom motor,no a na turbínu uděláme trochu místa u spolujezdcových nohou ne?trysky nějak zakroutíme ty budou v poho,pak ještě ůpravu řj. a budeš mít raketu :) přeci jen ten man měl 440k

Odkaz ke komentáři

OK... 440kobyl by mohlo stačit... to už by mě chlapci nemuseli tolik ujíždět... :) :) :)

Jen nešlo by dát turbo spíš až za sedačky?Aby to bylo dvoumístný,... Jo a cooler se vejde nahoru do haupny... se řízne díry, to není problém... a potrubý dyžtak vezmem taky horem, pač pod auto nepodleze... ;-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...