Spooky1 Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Houmik: Já nezávidím... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octaviaman Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 hezka cista ceska zavist :D :P :) :) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Tak panove, pomalinku uz by to chtelo rozmyslet, jak se pojede, v kolik se bude vyrazet a takovy veci... kde se sejdeme po ceste, jestli za Veselim na ty benzince OMV, jak je odbocka na JH nebo kde... zkuste nahodit nejaky navrhy, at to tady nehonime na posledni chvili :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Já na vás počkám na D11 u Hummer centra. ( první benzina za Č.Mostem na D11. ) Jen je třeba doladit v kolik. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Houmik: Já se můžu přidat k tobvě klidně hned ve Veselí ale jinak na OMV neni problem... ;-) čas bych viděl klidně ta 6tá z OMV? Ať vidíme ty jejich ožralecký ksichty po ránu... :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Tzn tak před osmou v na benzině na D11 co ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 sesta rano na OMV pro me neni problem :D taky bych to tak videl, at nemusime nikam chvatat, muzeme se zastavit na kafe nekde a pokecat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Houmik: Kafe bude na D11 u benziny kde bude čekat Rosťa ;-) Rosťa: Jo něco před osmou... počítám tak půl osmá... ;-) (Když vyjedeme včas) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Spooky: musis pocitat s tim, ze ja se budu tahnout jako smrad :) moje auto nikdy nepoznalo vic jak 2500 otacek a magicka hranice 130 km/h je pro me taky tabu :) takze rosta at si pospi, prijedem na obed :D :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 houmik: Neni problem. Pojedeš s mojim otloukánkem ten to zná a umí a já to tu tvoji mrchu línou naučím... :D :P :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 (upraveno) :D :P je v ni schovanej tajnej potencial, minule si toho vsimnul i ten chlapik v bily X5 :) uz mam udelanej podvozek, je to bomba :) spis jsem mel napsat, ze nezna otacky pod 2500 :) Upraveno Srpen 25, 2009 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Já si myslím, že to tak zlý nebude... ;-) Jen já mám proti vám línou mršku... Takže jedu první a čeká se na mě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Já si myslím, že to tak zlý nebude... ;-) Jen já mám proti vám línou mršku... Takže jedu první a čeká se na mě... tak to jedu teda hned za tebou a to by bylo,aby nelítaly jiskry když tě budu tlačit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 :) vy toho nadelate... ne ze budem jak motorky, jeden predjede a vsichni ostatni musi taky za kazdou cenu :D :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Netvor: Kua asi vyberu ještě banku a sjedu nechat namontit ty trisky, pořádnýho Garreta, velkej cooler, pořádný čerpadlo a to by bylo abych nestíhal držet aspoň pět centimetrů mezeru před tebou... :D Houmik: Mi nebudeme jak motorky... Ostatní nebudou muset hnedka předjíždět za každou cenu... to prostě tak nějak bude i kdyby to mělo bejt zadarmo... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Netvor: Jinak kdybych vyměnil ten plastovej kryt za plechovej to by jsi viděl jisker... To by byl ohnostroj, vzhledem k tomu, že je asi 2cm nad zemí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Netvor: Jinak kdybych vyměnil ten plastovej kryt za plechovej to by jsi viděl jisker... To by byl ohnostroj, vzhledem k tomu, že je asi 2cm nad zemí... :D :P :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octaviaman Odesláno Srpen 27, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 já nakonec nejedu,plánoval jsem si udělat dopředu náký vzpěry na kšeft ale ještě je nemám tak to prc.. spooky:měl bych cooler mana F2000,k tomu garretta,možná bych vytočil i trysky ............. :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Srpen 27, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 tak u mě to na 99% vypadá, že na sraz budu odjíždět z Prahy, tak bych počkal taky u toho Hummer centra... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 27, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 spooky:měl bych cooler mana F2000,k tomu garretta,možná bych vytočil i trysky ............. :) :) OK. Kdy a kde se mám stavit? Ať mě to trochu jede? Na mě budou jinak zlí a budou mě ujíždět... :) tak u mě to na 99% vypadá, že na sraz budu odjíždět z Prahy, tak bych počkal taky u toho Hummer centra... S tím nemáme problém asi... ;-) Budeme s tebou počítat na D11. Aspoň se tam Rosťa nebude bát... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 28, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 takze zatim jsme 3 z jihu a sraz bude na ty OMV v 6:00? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 28, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 jj... v 6:00 na OMV... Možná dorazím o 5minut později... jen přeci mě to nějak nejede... :) :) :) A kdo všechno teda pojede? Ten Doli pojede taky? Co škodík? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 28, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 S Dolim jsem mluvil vcera a nevim, zas tak moc nadsene se netvaril :) Skodik se tu dlouho neukazal, tak nevim, cislo na nej nemam... Ja, ty a Netvor, to jsou zatim 3 auta.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octaviaman Odesláno Srpen 28, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 OK. Kdy a kde se mám stavit? Ať mě to trochu jede? Na mě budou jinak zlí a budou mě ujíždět... :) tak já brnknu klukům do dílny at to nachystají ale nevím kam napasuješ potrubí s průměrem 120 mm :) ,na cooler ti zbude možná místo před chladičem ale nevím jestli to dochladí potom motor,no a na turbínu uděláme trochu místa u spolujezdcových nohou ne?trysky nějak zakroutíme ty budou v poho,pak ještě ůpravu řj. a budeš mít raketu :) přeci jen ten man měl 440k 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 28, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 OK... 440kobyl by mohlo stačit... to už by mě chlapci nemuseli tolik ujíždět... :) :) :) Jen nešlo by dát turbo spíš až za sedačky?Aby to bylo dvoumístný,... Jo a cooler se vejde nahoru do haupny... se řízne díry, to není problém... a potrubý dyžtak vezmem taky horem, pač pod auto nepodleze... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 29, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 Tak a jelikoz plany jsou od toho aby melo v zivote co nevychazet,tak to vypada ze z jihu pojedou dve.Zatim dle vsech predpokladu v patek pojedu do Humpolce takze bych nejspis s Rostou a Petou ohlidal ty Hummery... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Srpen 29, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 tak to vypadá, že nás víc pojede z Prahy než z jihu... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 jofree: njn... nenaděláš nic... Dyk je Praha kousek od nás... Holt to tak vyšlo a je to dost důležitý... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 ku*va, chlapi, tak jak to bude? kdo teda pojede se mnou z jihu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 31, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 Houmik: no netvor by z tebou měl jet... Já ještě jedu dělat projekci na Argemu no... jedině že by jsi semnou jel už na tu Argemu a pak jsi jel taky z PHY... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.