Optimus Odesláno Prosinec 18, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 Ahojte. Potreboval by som dat dole ten velky plast co ide pod cely celnym sklom, nakolko mi pocas jazdy vnom alebo pod nim nieco praska. Bude treba vyberat aj budiky? Je to narocna práca? Nikdy som to predtým nerobil. O1, (starsia palubka) Dakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Padouch Odesláno Prosinec 18, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 Pokud chces demontovat horni dil, tak musis demontovat i spodni. Nic tezkeho, ale je to hodne sroubku. Ale chvilku to zabere. Ven musis dat vsechno jinak se k hornimu dilu nedostane. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Optimus Odesláno Prosinec 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 Sakra toho som sa bál :-( nejaky navod ako postupovať by nebol niekto ochotny poskytnut? Za aky cas odhadom sa to da zhodiť? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Padouch Odesláno Prosinec 18, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 Navod je tady http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=262&st=0 . Ja jsem to delal poprve a trvalo mi to tak cca 4 a pul hodiny. Ale urcite to jde i rychleji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Optimus Odesláno Prosinec 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 Diky moc Padouch.. Ja na to mrknem ked budem mat dva dni voľna pre istotu :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Prosinec 18, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 Já být tebou,tak se zatím na celou palubku vykašlu, aby to nakonec nebylo ještě horší. Sundej ty dva spodní plasty - pod volantem a kastlík u spolujezdce a překontroluj všechny šrouby na které se dostaneš a uvidíš. Možná zrovna trefíš ten co zlobí. Mě to zabralo. Nebo ještě vyndat budíky, to je celkem taky fofr a dost šroubů to taky odkryje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Optimus Odesláno Prosinec 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 KaJe: uz som hladal a skusal kadeco ale to vrzganie je stale. Je to dosť silne a kedze auto ide pekne Ticho a je to jedina vec co robi neziaduce zvuky, tak ma to celkom vytaca. Vrzganie sa zda, ze vychadza niekde zo stredu palubnej dosky ako je "fukar" kurenia na čelné sklo v strede. Ozyva sa to pri jazde po nerovnostiach, ale aj ked zatlacim rukou na vrchnej hrane (nad kúrenim) dosky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Prosinec 18, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 Demontuj radio a vopchaj ruku tam. A mozno zistis co tam rezonuje. Alebo nejde to skor odtial kde je RJ motora. Palubovku bi som urcite nedaval dole. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Optimus Odesláno Prosinec 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 Skusal som aj to ale bezvýsledne... Tiez sa mi moc do toho nechce po pravde, ale chcem to vyriešiť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Prosinec 18, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 Demontovat len vybrat budiky a ist jazdit. Este bi som dal dole kastlik pred spolujazdcom. Kamosa vedla seba nech pocuva a hmata odkial ide ten pazvuk.;);) Urcite to odhalite. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
312 Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 ahoj kluci nechci zakladat nove thema zeptam se tu. Kamos ten blbec mi naskladal nejake karticky co davaji v Tescu za nakup a on ten blbec mi je naskladal pod celni sklo no a samozdrejme to tam zapadlo a ted co stim mam se snazit je dostat ven a jak ??? Podle meho se musi demontovat cela palubka. A nebo to necemu nevadi a mam na to srat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.