galaher Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 (upraveno) Zdarec.Na mé octavii combi mi jede zadní stěrač tak napůl viz foto.Mám přihnout ramínko nebo je v tom jinej fígl Upraveno Prosinec 20, 2013 uživatelem galaher 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 v stieraci by mala byt pruzina ktora ho pritlaca.. podla mna je ta v haji.. je moc vytahana a tym padom ti slabo pritlaca stierac.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 mě to spíš připadá že bude problém v tom uložení tý hřídele motorku a bude se muset udělat toto : http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=15099 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 (upraveno) to galaher: A předtím to bylo ok nebo kdy to začalo takhle zlobit? Upraveno Prosinec 19, 2013 uživatelem kocka87 0 Citovat Odkaz ke komentáři
galaher Odesláno Prosinec 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2013 (upraveno) Jak jsem koupil auto byl zadní stěrač mimo provoz zatuhlý motorek.Kompletně jsem ho pročistil vyměnil ostřikovací tyčinku,promazal a už jede.Udělá celý ciklus po celém skle bez problému jen prostě když je v vertikální poleze nedoléhá na sklo.Jo a ještě jeden postřeh.Vetšina octávií má stěrač na pravé straně,ten můj je na levé Upraveno Prosinec 20, 2013 uživatelem galaher 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Prosinec 20, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2013 A když vemeš za ramínko a přitáhneš ho s kobě tak vyvíjí pružina přítlak? Jestli ne, tak je asi v háji jak píše Dunaj. A co to neoriginální stírátko, není ohlé moc do oblouku? Pružina by ho pak nemusela přitlačit po celé ploše. Jinak si asi špatně poskládal mechanismus, ten stěrač by měl být vpravo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
galaher Odesláno Prosinec 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2013 Asi mám motorek z passatu. Když jsem měl passata vždy byl stěrač na levé straně,ale funkci plní stejně.Stírátko je sice neoriginál,ale pokud dám originál je to stejné.Jdu mrknout na tu pružinu.Dám vědět co a jak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Prosinec 21, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2013 jo tak tobě to nestírá :( to znám furt sem měnil lišty a furt to stálo za prd tak sem dal komplet ramínko i lištu z 2kový oktávky a zatim to stírá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Prosinec 21, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2013 Taky sem to tak po čase vyřešil a dá se řict, že ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.