JacobHot Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Zdravím všechny, potřeboval bych poradit s výměnou motoru. Půjde mi vytáhnout samotný motor bez převodovky? Problém je v tom že nemám ty pojebaný mnohohranný klíče na povoleni prachovek na převodovce a tak chci vytáhnout samostatný motor. Půjde nebo ne? Díky moc za rady a tipy jak to nedosrat a bez úrazu to vytáhnout. J.H. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sordo99 Odesláno Prosinec 21, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2013 Ahoj zkušenosti s výměnou motoru nemám ale v dílenské příručce je to popsané tak že se demontuje motor s převodovkou dohromady. Ale podle mě samotnej motor bez převodovky vyndat nepude na to je tam málo místa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Prosinec 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2013 Odpověď jsem se včera dozvěděl tak že jsem to zkusil a ano JDE TO. Motor jde vyndat i bez převodovky akorát se musí pustit dolů převodovka která se pak posune ke kolu. Je to sice na p..u ale jde to :) Dělal jsem to poprvé (u octávky) a trvalo mi to cca půl dne. Ale musel jsem přestrojit celej motor. Ten co jsem tam dával byl holej a taky jsem si měnil tyčky řízení takže asi tak. :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest mira00 Odesláno Prosinec 22, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 já si myslím,že je to složitější než to vyndat celý....asi bych to řešil vyndáním i s převodovkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Prosinec 22, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 Kdyz ho budes vyndavat bez prevodovky tak se stoho pose... Kdyz ho doma vyndavam v garazi tak odstrojim predek motor podlozim ramem od zahradniho kolecka a kdasne snim vyjedu ven 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Prosinec 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 To je sice super ale když nemám kliče na povoleni prachovek na prevodovce tak to prece nebudu tahat i s polosama :-P přečti si začátek t tématu :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iceman997 Odesláno Červen 20, 2014 Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 zdravím.já ho tahal taky vrchem a celkem to šlo.....hupcukem šel ven skoro sám...ale komplet,s převodovkou..není to zas tak těžký ho vyndat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.