Guest solomon Odesláno Prosinec 24, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2013 Zdravím takovej dotaz. Mám rok octavii II 1.9 tdi elegance. Když sem jí kupoval tak bylo psáno že to ma i ASR a EBD. V papírech to ,ale nikde nmám protože tam jsou psané jen zakaldní udaje jako ABS a ESP. Mužu nějak zjistit jestli to auto vůbec má? :-D díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 24, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2013 http://igorweb.org/equidec/ na tejto stránke si to zistíš aj sám :) jediné čo musíš urobiť, je prepísať celý dátový štítok vozidla.. ten nájdeš v batožinovom priestore nalepeny na podlahe pod kobercom :) alebo v servisnej knižke ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 24, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2013 nebo kouknout na tlačítko přes řadící pákou... jestli je tam ESPoff nebo ASRoff :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest solomon Odesláno Prosinec 24, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2013 Tak už to mám. Ale nepíše se tam nic o ESP ASR EBD ani o ABS. To jsou veci spis takovéhle Takze tady taky nezjsitim tyhle pomocne asistenty ABS atd. Žádné akční provedení1D0 = Bez závěsného zařízení5SL = Vnější zpětné zrcátko vlevo, asferické5RQ = Zpětné zrcátko vpravo, konvexní1KD = Kotoučové brzdy zadní6FB = Vnější zpětné zrcátko v barvě vozu3FA = Bez střešního okna (plná střecha)1N3 = Řízení s posilovačem se závislostí posilovacího účinku na rychlosti Servotronic1NL = Se zakrytím pro kola z lehké slitinyH6T = Pneumatiky 205/60 R15 V4UF = Airbag řidiče a spolujezdce s vypínáním airbagu spolujezdce4R4 = Elektrické ovládání oken s pojistkou proti sevřeníB03 = Země typových zkoušek-ČESKÁ REPUBLIKA3QT = 3-bodový samonavíjecí bezp. pás vpředu, s přitahovačem, výškově nastavitelný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest solomon Odesláno Prosinec 24, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2013 Teda ne kecam o ESp tam píšou,ale to vim taky to na to mam v autě tlačítko.Ale nepíše se tema třeba o ABS a to má stoprocentne:-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 24, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2013 Zas ak tam je dane ESP tak to ma urcite asistenty pod sebou... Velmi sa do toho nerozumiem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doval Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 V roku 2008 (novsi cennik nemam uchovany) sa spolu s ESP dodavalo: "ESP vrátane ABS+EBV+MSR+ASR+EDS+HBA+DSR" V tvojej verzii FL to asi bude podobne. Octavia - Cenník 2008.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Doval. Sem pod jinym nickem. No to co pises je ale ve verzi Laurin to ABS+EBV+MSR+ASR+EDS+HBA+DSR+ESP. Mám elegeanci z roku 2008 neni to jeste facelift. Nechaápu jak je to tam psane. u Elegance neni psane ani ABS a ESP a to mám určitě.. Jedine co si matně vzpomínam co bylo v papírech kdyz sem kupoval bylo ESP ABS a snad EBD? a ASR asi jeste. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napster Odesláno Leden 15, 2014 Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 ASR se dava automaticky pokud ma vozidlo ESP. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lokino Odesláno Srpen 22, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 Nechcel som zakladat novu temu, len cisto zo zvedavosti sa chcem spytat, ci niekto neviete co sa este montovalo do O II pred fl. je pod climatronicom myslim ze 5 tlacitiek, prve je ASR/ESP, druhe je myslim zistovanie tlaku pneu, tretie je parkovaci senzor ak sa nemylim, a potom som nikdy nevidel 4 a 5 tlacitko, moze tam byt nieco este od serie alebo je to len na domontovanie niecoho? tiez v ovladaci klimy v strednom koliesku su dve tlacitka, hore a dole, dole som videl nezavisle kurenie, ale hore sa da nieco dat? ako vravim je to cisto zo zvedavosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 23, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2014 (upraveno) nikdy nevidel 4 a 5 tlacitko Na 5. je vypnutí airbagu spolujezdce. 4. a horní prostřední na stř. ovladači climatronicu bývají volná. Jestli a co k nim dodělávají už ale nevím. Upraveno Srpen 23, 2014 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Srpen 23, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2014 (upraveno) u pred FL ma climatronic schovane tlacitko OFF, viditelne ho ma Golf. U Octavie to je jen krytka, ale pod krytkou je normalne tlacitko. GOLF: http://data.motor-talk.de/data/galleries/0/94/5097/14068906/dscf0048-16825.JPG OII v plny: http://www.aluramecky.cz/soubory/Image/velky/esh_1678-DSC_0126.JPG z vyroby se na 4. pozici nedavalo nic. Upraveno Srpen 23, 2014 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Srpen 23, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2014 Pri 1.6 LPG bolo tusim na 4. pozicii GAS tlacitko, alebo niekde som videl tlacitko s "i", no netusim co to bolo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Srpen 23, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2014 (upraveno) to je divny, nikde jsem to nevidel. Vzdy jsem videl tohle: http://www.hybrid.cz/files/images/skoda-octavia-combi-lpg-1.6-mpi-12.JPG ma tam ESP, PDC a TPM tak jsem to nasel http://auto.idnes.cz/plynova-auta-mohou-byt-lekem-na-drahe-palivo-fz8-/automoto.aspx?c=A110505_134853_automoto_fdv Upraveno Srpen 23, 2014 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Srpen 23, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2014 Este toto :D http://autobild.cas.sk/clanok/184668/test-skoda-octavia-1-6-lpg-alternativna-rozlucka Inak v ETKE je aj tlacitko Start-Stop, no netusim, ci take octavky vobec existuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 23, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2014 jj, start stop se také dával 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lokino Odesláno Srpen 23, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2014 Dakujem, a este teoreticky, da sa ta kritka na vypnutie klimy vymenit za tlacitko a normalne funguje?? to by bolo super, lebo to tam dost chyba.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyBA Odesláno Srpen 26, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2014 Tam to tlacitko dokonca je, staci len vytiahnut nejaku zavlacku co je v nom aby sa dalo stlacit. Mne to spojazdnil MartinRS tu z fora. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.