Přejít na obsah

Vlastnoruční polep folií

RedDevilCZ

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Dělali jsme celou O2 Rs do bílý 4D carbon. Dělali jsme to poprvé nikdy jsme to nezkoušeli. Byli jsme na to celkem 3 a trvalo to celý víkend.. Znovu bych se do toho nepouštěl ,alespoň né do komplet auta. Je lepší si za Fólií připlatit než koupit za pár korun nějakou čínskou která se trhá a nedá se s ní zdaleka tak dobře pracovat.. Největší problém byly páté dveře. Jelikož jsme to dělali poprvé tak tam chyby jsou. Vážně to není sranda.. Když se budeš chtít ešte na něco zeptat tak sz

Odkaz ke komentáři

Hele folie je dost ošemetná pokavad máš na autě velký rýhy od kamínků tak ta folie ji okopíruje navíc vydrží max 6 let záleží na tom kolika letou folii pořídíš a taky jakou značku každopádně opravdu nekupuj nějakou levnou čínu a radši si připlať je to lepší protože ta dražší folie bude mít mnohem lepší vlastnosti než ta čína klíďo se koukni na http://www.hsw.cz/ nebo http://cz.alphaset.com/ a klidně jim zavolej a zeptej se jaká je nejvhodnější určo ti dobře poraděj...

Odkaz ke komentáři

Jsem si zkusil na zkoušku koupit 2m asi číny, stála asi 250 metr a nalepil na rámeček okolo radia, to šlo v pohodě.

Ale rámeček kolem masky jsem prostě nepolepil tak aby sem se za to nemusel stydět :wallbash:

Ale nezkoušel jsem to pomocí teplýho vzduchu, až budu mít chvilku tak to ješte prubnu, folie je zatím dost :loool:

Odkaz ke komentáři

Čau,

mě čekají teď rámečky ve vnitřku auta a jsem na to taky zvědav. Zatím jsem to zkoušel jen na RC modelu na kapotě a u záhybů už jsem potřeboval teplý vzduch ( Přítelkynin fén na vlasi :D ) příští týden odstavuju octu tak to prubnu.

Prosímtě ty rámečky jsi dělal bez teplého vzduchu ?

Foto by bylo ?

Předem Díky ;)

Odkaz ke komentáři

Docela pěkná technologie je nástřik takové folie - viděl sem matnou černou a fotky ze stříkání. Zajímavý nápad, folie pak jde sundat a zůstane nepoškozený původní lak. Věřím tomu, že je to známé. Přesto, koho to zaujalo ať hledá Plasti DIP... Když sem se informativně ptal, kolik by stál komplet kombík, prý do 17 tis. Rýhy v laku je to prý snad schopné zcela/částečně zalít.

Odkaz ke komentáři

Jojo Plasti DIP. Hodně lidí to teď začalo používat na kola :) Osobně jsem to nezkoušel kola mám klasicky nastříkané barvou takže nevím jak moc je to odolné. Jinak Pekná technika na různé veci jako třeba kola,blatníky,masky atd. je Hydrografika. Na jaře si jdu nechat ,,polepit" plasty z motoru tak uvidíme jak to bude vypadat.:)

P.S: Teď po obědě jdu zkoušet polepit ty rámečky z interiéru ;)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

na rovne plochy se hodi i ta obycejna za 230,- aspon me na strese a kapote drzi dobre...ale nalr. a masce uz je to horsi, hlavne v tech vnitrnich rozich kde se folii pomohlo horkym vzduchem, hned dalsi den se zacla odlepovat a zpatky vyrovnavat :-D .... takze za sebe rikam: priplatit si za lepsi ;-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...