blackmesa92 Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Zdravím, mám Octavii II s motorem 2.0TDI rok výroby 2005 najeto 190 tis., co se týká motoru, tak maximální spokojenost ale nějak začala zlobit převodovka. Když jedu na pětku a přidávám plyn a tím pádem jde převodovka do tahu je všechno OK, jakmile plyn pustím a v podstatě kola točí přes převodovku motorem, tak to na pětku prostě "kňourá" nevím jak to líp popsat, no a když zase přidám plyn a začne motor točit koly tak je vše v pohodě. Máte někdo tip co by to mohlo dělat? Díky :) Jirka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Prosinec 28, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2013 http://www.prevodovky-sixta.cz/index.php/opravy-mechanickych-prevodovek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blackmesa92 Odesláno Prosinec 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2013 http://www.prevodovky-sixta.cz/index.php/opravy-mechanickych-prevodovek Díky za odkaz, už sem jim napsal mail. Jen koukám, že nikdo další mi nenapsal, to s tímto nikdo nemá problém? Ani na netu jsem o tomto problému nic nenalezl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Prosinec 28, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2013 U 6q to je problem i ja to mel. I tady se to resi v jinych tematech, zkus pohledat. Myslim ze problem byl do r.v. 08. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Luckysd Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Zdravím, mám Octavii II s motorem 2.0TDI rok výroby 2005 najeto 190 tis., co se týká motoru, tak maximální spokojenost ale nějak začala zlobit převodovka. Když jedu na pětku a přidávám plyn a tím pádem jde převodovka do tahu je všechno OK, jakmile plyn pustím a v podstatě kola točí přes převodovku motorem, tak to na pětku prostě "kňourá" nevím jak to líp popsat, no a když zase přidám plyn a začne motor točit koly tak je vše v pohodě. Máte někdo tip co by to mohlo dělat? Díky :) Jirka Já měl stejný problém, hvízdalo to na 5.stupeń bez plynu a taky při řazení z 4 na 5 a z6 na 5 a byla to odpálená spojka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blackmesa92 Odesláno Únor 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Já měl stejný problém, hvízdalo to na 5.stupeń bez plynu a taky při řazení z 4 na 5 a z6 na 5 a byla to odpálená spojka. Ahoj, nakonec sem měnil převodovku původní HDV za KNS a mám po starostech. Navíc, po této změně pozoruju i to, že auto méně zpomaluje, předtím jsem dal nohu z plynu a rychlost šla rapidně dolu takže na dojíždění do obce sem ani nepoužíval brzdu a teď je po problému a auto je i o dost tišší na všech rychlostech. Starou převodovku mám na prodej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.