Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+2 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Ó, děkuji :) Jsem ani nečekal, že si někdo vzpomene, tak jsem nic neplánoval. Ale tak uvidíme, třeba se někde potkáme a dáme Afrika style :asie:

Všetko naj, snáď to dorazíme niekedy potom :D :jelen: nakoniec mi to v piatok nevyšlo sme sa nejak zakecali :ph34r: a zapozerali

Odkaz ke komentáři

brej den,

fuuuuuuuuuuuuj 4*vzducháč, no to je kentus-tohle je prosím po pul roce!

skájo něco jinýho když to auto jezdí-500tis a 10let, na to ten LL je, ale pokud bude skákat po brně a okolí, tak ten olej 2 roky/30 bude úplně hin

post-669-0-02263400-1409632253_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Jim
Odkaz ke komentáři

skájo něco jinýho když to auto jezdí-500tis a 10let, na to ten LL je, ale pokud bude skákat po brně a okolí, tak ten olej 2 roky/30 bude úplně hin

Tak to jo, ale jednak je v manuálu / servisní knize uvedený, že při krátkých jízdách / častých startech / ztížených podmínkách je potřeba provést příslušnou úpravu servisních intervalů a jednak si to auto pohlídá samo.

Mámě se třeba Beetle ozval po roce a taky tam měla nastaveno až 2 roky, takže od toho je proměnlivý interval ;)

Odkaz ke komentáři

který olej měnil dle doporučení výrobce každých 30 000 kilometrů, za deset let provozu zhruba 81 tisíc korun.

Nechci být jízlivý, ale je vidět, že to nemusí být zas takový problém, jak se snaží někteří tvrdit (a doporučují měnit po 8-10tis km).

To se zase nezda me, ze by BKD vyrobene v roce 2004 melo nastavenej promenlivej nevim nevim. Mam za to ze LL prisel az pozdeji. Lunarka mela pevnej 15 000 a na 99,8% jsme to nemenili.

Odkaz ke komentáři

Jaj :wallbash:

Já ti ani nevím, než byl byt v Lískovci, bydleli jsme s mamkou u babičky přímo na Svoboďáku, ale to jsem zřejmě neměl ještě žádný doklady mimo rodnýho listu a pak už mám všechno, stále a dodnes vedený na Oblou v Lískovci. Ale taky mě to čeká, až konečně koupím něco v Praze. Nicméně mě pořád zatím nějak nic netlačí, neb jsem snížil výdaje za byt v pronájmu na 3500 Kč měsíčně a za to si hypotéku rozhodně nepořídím.

Odkaz ke komentáři

Jaj :wallbash:

Já ti ani nevím, než byl byt v Lískovci, bydleli jsme s mamkou u babičky přímo na Svoboďáku, ale to jsem zřejmě neměl ještě žádný doklady mimo rodnýho listu a pak už mám všechno, stále a dodnes vedený na Oblou v Lískovci. Ale taky mě to čeká, až konečně koupím něco v Praze. Nicméně mě pořád zatím nějak nic netlačí, neb jsem snížil výdaje za byt v pronájmu na 3500 Kč měsíčně a za to si hypotéku rozhodně nepořídím.

To mas lepsie nez niekde na koleji

Odkaz ke komentáři

To chápu,

nicméně já vždy co si najdu a líbí se mi stojí mezi 2,5 - 3 mil. Kč a na 100% hypo na 30 let to vychází cca 13 tisíc měsíčně bez služeb. K tomu nějaké ty služby je cca +4 tisíce, tedy cca 13 + 4 a jsem na 17 tisících. Sice mi pořád velmi pomůže "dotace" z Brna tedy 17 - 6 = 11 tisíc, ale pořád to není málo, když to budu platit sám z jednoho platu.

Nedej bože, že by odešli nájemníci z bytu v Brně a musím mít na cca 3 měsíce rezervu, jinak bych se taky mohl dostat do situace, kdy bych platil 17 hypo a ještě nájem a služby Brna a jsem daleko přes 20 tisíc, což by bylo akorát tak na mašlu.

Odkaz ke komentáři

Prace na D1 jsou planovane do 23.11. kudy objet to netusim. Pri prvni pohledu do mapy me napada 431 do Bucovic, 50 do Slavkova a pak bud zpet na D1 pokud bude cista a nebo 416 do Krenovic a 417 Pres Prace a Kobylnice do Turan. A nebo nejak vrchem otazka kam do Brna potrebujes dojet

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...