Jump to content

Brněnská knajpa # 4x4+2 O:-)

SKAJA

Recommended Posts

Garáž sice nevlastním (přesto mám možnost parkovat ve vyhřáté firemní), ale byl to příjemný pocit si tehdy odvážet z prodejny i pouhé Citigo... Podání ruky s prodejcem, popřání mnoho šťastných kilometrů, předání klíčků, schrábnutí složky plné papírů a už se drandilo...

Panove, dotaz - na starym foru, kdyz jsem dal 'novy obsah' a klikl primo na jmeno vlakna, tak me to hodilo samo na prvni prizpevek, ktery jsem necetl, ted me to haze na prvni prizpevek na prvni strance a kdyz dam posledni stranku nejakeho vlakna, tak musim hledat, co jsem cetl naposledy - nejde to nejak ocurat, aby to slo jako drive? (doufam, ze vite, o cem mluvim) Trosku me to nakrklo :/

To je, ale ten je o level níž, tedy v přehledu témat Regionů, ale já stránku fora nezavírám... to mi připadá snad složitější, než F5. Otevřít čistý prohlížeč, najet na oblíbenou Regionů, kliknout na plus a nebo otevřít prohlížeč na poslední stránce fora a dát F5

Na snb musis vedet, kam zajet a na wake to za chvili zacne, jen to chce tlustej neopren a pohoda jazz.

Tu mas! :facka:

... a do toho ten vysavač :lol: :lol: :lol:

proste byl v novym obsahu na foru... :) safra, dneska me ta knajpa nejak bavi...

wow nova funkce sjednocovani prizpevku, pokud jsou dva po sobe vase!!!!!! :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

wow nova funkce sjednocovani prizpevku, pokud jsou dva po sobe vase!!!!!! :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

To fungovalo už na starým ;) Taky kolem toho bylo plno keců, jakej to dělalo bordel. Ale zvykli jsme si

...dal bych si :jager:

Já si dám v pondělí ve škole, budeme mít poslední zkoušku v tomhle semestru, tak se to pak musí řádně oslavit :jelen:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
    • Jelikož máš 118 kw, tak máš 288 brzdy a skoro bych řekl 100% máš 4 šroubové ložiska. Hoď si VIN do škoda dílů, tam ti to vyfiltruje podle toho, co máš na autě
    • Nic nemusíš demontovat,stači se zespoda podívat a vidíš.
    • Ahoj potřeboval bych poradit.Potřebuji objednat přední ložisko a jsem bezradnej. Podle vin: TMBBK61Z0A2007281 mi to ukazuje ložisko na 3 nebo 4 díry. Což o to to zjistím,až sundám kolo,ale nevím jak bez demontáže zjistit vnitřní průměr ,abych neobjednal špatný. Protože u různých výrobců jsou různé . A ještě jsou odlišný vnější průměry. A ještě podle průměru kotouče 280 nebo 288mm 1.8tsi cdaa 2009.
  • Create New...