Jump to content

Brněnská knajpa # 4x4+2 O:-)

SKAJA

Recommended Posts

hehe, prave vysla mezirocni financni zprava nasi firmy, takze jsem zvedavej, jestli se neco proseje az k nam. Kdyz jde o hovna, tak se to na nas krasne prosype (takovy ten efekt padajiciho hovna ventolatorem, ze na vas spadnou ty maly castecky, ktery nejdou dolu a nejde se jich zbavit :lol: ), tak jestli to funguje i opacne... :jelen: ale to je spis jen takovy recnicky zvolani :smich:nez otazka, co bych myslel vazne.

Edited by raym0n

Co jsou to ostatni prinosy, co na tom vlastne chces delat?

Nemyslim to zle, jen vim, ze prinos pro realnou praci je pro 98% lidi uplne nulovej.

Sem tam nejaka grafika ale hlavne co nevypinam nikdy (ani kdyz hraju) jsou VM ktere bezi na pozadi coz je duvod pro tu RAM uz ted vim ze jim potrebuju pridat RAM a potrebuju dalsi VM. Mam tam nejaky VHD co maji 80 GB+

a jeste k te GPU HD7970 se ted prodavaj dobre a priplat si na nereferencni minimalne Gigabyte R9 290 4GB. Vykon jenom par % pod GTX780Ti a na tvoje vysoke rozliseni idealni diky 4GB pameti a 512bit sbernici. + cena 10 500,- s DPH je super.. na to jakej to ma vykon

O tech VM jsi mel pisnout hned ze startu, neloboval bych pak za 8GB ;)

a ted pro vsechny:

DOPORUCENI NA STEHOVAKY V RAMCI BRNISKA?

jsem vcera udelal trosku revizi a aktualne deska je MSI Z87 MPOWER nebo MPOWER MAX a pameti k ni Corsair Vengeance 1600 ta to MSI s TF uz je na alze skladem

Corsair ne... Tactical LP serie je proste po vsech strankach lepsi, kvalitnejsi hynix, min topi, nepotrebujou takovy napeti a s 1600 modulama se dostanes na 2400MHz bez laborovani jako nic (samozrejme je ti to v praxi k nicemu leda tak na APU, ale....)

//edit: porad jsou to samozrejme tvoje prachy, ale myslim to s tebou dobre :facka:

//edit2: Vengeance jsou s vysokoprofilovym heatspreaderem, takze v kombinaci v Noctuou DH14 na CPU ti tam stejne nepujdou dat ne? ;)

Edited by raym0n

Ctes si az moc navody(jako se zdrojem)... :) cruc tam pujdou. Jediny, co a to jeste rikam MOZNA nebude fungovat, tak jsou vyrobcem prednastaveny profily casovani, ktery jsou stejne k nicemu, na moji desku maji jit crucialy jen do 4GB a taky to neni pravda.

A Vengeance se ti tam nevejdou, viz vyse ;)

QVL melo smysl resit kdyz bylo na trhu nove LGA775, treba pameti Mushkin Redline jsem na QVL desek snad jeste nevidel a nedavno mi bezely na MSI Z87 DG65 jako fik a to stejne moje Crucialy ;)

Ale OK, OK, je to na tobe, jen zkousim pridavat argumenty, co by te mohly zajimat - pomer cena/teplota/pretaktovani/undervolt.

//edit: jestli chces stabilitu a vykon, nemel bys kupovat kard-core edice vyrobku, obzvlast ne desky.

Edited by raym0n

tak co cekas kdyz RS stoji cca 630 v zakladu ? i tak je to v OIII nejrozumnejsi volba a pro me osobne treba jedina akceptovatelna vybava ale teda s TSI. Kazdopadne co jsem mluvil s par prodejci TSI jako predvadecich aut bude hodne malo kazdej ma v planu brat nafty a kazdej nechce kupovat auto drazsi 700T takze

Je to tak, globálně mi přijde, že nafty berou jen firmy/půjčovny a soukromé osoby si dneska beru auta s běžnými benzínovými motory.

Kam se podíváš, je Oktávka / Superb firemní auto, kdo by si ho taky dovolil jen tak pro rodinu v těchto cenových hladinách... Zajdou k Hyundai, KIA apod. a mají rodinné auto za polovinu a s velmi dobrou výbavou. Pak až je možná skok na ty rodiny, co si dovolí co by fyzická osoba Cayenne, BMW X5 / X6 apod., ale to je trošičku jiná cenová hladina a nejde jen tak o standardní "skromnou" rodinku.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...