Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+2 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

jj, taky makáš doma?

zrovna pročítám pojistku na Stěžery, kterou jsem včera řešil a rovnou přepojistil i Josefov, tak doufám, že to nebudu potřebovat a teď jdu makat na chleba, ale pěkně v klidu na zahradě, do HK až večer na schůzi SVJ ...

P.S. ono ti došlo víno ve vinotéce? :lol:

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři

jj, Ondra si pořizuje showroom od VW, ale jedině RRR

Sedim v kanclu, koukam na nedopity presso a neperlivou vodu a jimaji me mdloby, kdyz mi sefko rekl, ze by bylo dobry abych si neco prosel....

....nez pojedu na sluzebku... za tyden :D
zlaty ptaci a prazdna lednice :)

za týden? to dáš, bych ti ukázal všeobecné podmínky smluv od Skansky nebo Metrostavu ....

Martin: ano
jarda: to bude nasranej i jeden ridic R32

myslím, že nee,

a když, tak je v záloze řešení, které už těžko někdo s RS přeskočí ....

Odkaz ke komentáři

A nechceš s námi v sobotu vyrazit do Prušánek na otevřené sklepy?? Je to taková fajn komorní akce, už jsme tam pomalu jako domácí ;)

Ty jo... nabídka více než skvělá, ale začínám být full. Mám volno vždy jen cca půl dne, ale volnej celej den už nedám. Navíc mám na sobotu sraz s bratrem, kterého uvidím poprvé :blink:tak jsem z toho trošku paf. Trošičku mi to přijde jak pořad Pošta pro tebe jen s elektronickou pozvánkou :huh: Ozval se mi někdo, kdo se jeví jako bratr, další syn otce, a chtěl by se semnou sejít :ph34r:

Kdyby jste vedeli o někom kdo prodává Felicii combi v benzínu, ve stavu odpovídajícím kilometrům, ale pojízdnou, tak scháním auto na stavbu :rolleyes: Tak 15tis. max.

Kolega Mondeo v kombíku, ale obávám se, že za to chce víc než 15 tkč.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...