Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+2 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Jako takhle minimálně potištěné taky většinou bývaj z půjčovny, avšak třebas O2 má firemní taky z půjčovny (Arval) a ty na tom maj loga jako prase. Tak ono se dá ostranit všechno a ještě jim to kryje původní lak auta...

Avšak pořád platí, nejlepší auto firemní auto... :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zavinění se vyšetřuje...to je jasný - tramvaj nedala přednost modrýmu majáku přece :lol: ...Jinak já právě nad těmi limity taky přemýšlel, když jsem řešil pojistku. Minimum (ze zákona) je tuším 35, což není zas tolik v dnešní době. Nakonec mám myslím 70/70, ale dá se sehnat i 100/100 nebo 150/150 tuším.

Jinak jsem narazil na AutoESA na jednu povědomou žlutou oktu B)

Odkaz ke komentáři

Takže už nadešel čas Raketky? Jééé, ale najezdila toho nemálo...BTW 2x airbag? Co ta černá čára z boku na obou stranách? :D A tentokrát Auto Esa díky nějakému doporučení, nebo nabídli lepší cenu než AAA?

Taky jsem hned koukal na ČP, co nabízí za limity a je to tak, 35 - 150 dneska (na Citigu jsem měl 100/100). Člověku to sice přijde blbost, řekne si i těch 35 pohodička i kdybych se střetl s Lamborghini, ale pak potkáš jednu tramvaj a ejhle, už si tak tak v limitu, nedej bože že bys sejmul 2 tramvaje a ještě snad doplácíš nebo nevím co se potom děje, když je škoda přes limit plnění. Určitě by to nebylo moc veselý...

Odkaz ke komentáři

BTW 2x airbag? Co ta černá čára z boku na obou stranách? :D A tentokrát Auto Esa díky nějakému doporučení, nebo nabídli lepší cenu než AAA?

2x airbag je asi nějaká jejich univerzální "kolonka" na webu...správně by mělo být 4x ;) Černá čára je sportovní fofr pruh, neznáš?? :P ESA dala tentokrát výrazně víc než áčka, až jsem se sám divil :)

...Jinak ono s těmi škodami se dá vymyslet lecos...vjedeš na přejezd, kde tě sejme vlak plnej nových Mercedesů a nějakou haluzí se polovina vlaku vykolejí a auta vysypou po okolí :D A ještě horší to může být se škodou na zdraví / životech. Stačí sejmout autobus plnej lidí a hned může být vymalováno, tím spíš, když NOZ zrušil tabulkový odškodnění :)

Odkaz ke komentáři

Fofr pruhy se ale dávaj na HTP, aby to víc jelo, ne na RSky :D

Tak hlavně že se Raketka prodala, a snad se v Jeepu drandí dobře. Už jsi dlouho nepsal ani do svého vlákna, tak nevím jestli jsi už prubl i nějakej terén, kolik máš najeto a tak. Jinak budu příští víkend a hned další (první listopadový) v Brně, tak se klidně můžeme sejít. :palec:

Odkaz ke komentáři

Dobre ranko, panove. Dneska nam ten den ale pekn zacal... :) dojizdim do prace, tocim plnej do leva na parkoviste, vystoupim z auta a pokurujici chlapik na parkovisti mi rika, ze mi nesviti prava mlhovka, nejdriv jsem si v duchu rekl 'Do prd*le a jeste mi to nehlasila ani kontrolka', ale pak to po ranu seplo a rikam, 'Jako prava predni, kdyz jsem zatacel?' ;)

Upraveno uživatelem raym0n
Odkaz ke komentáři

No u nás je hnusně už asi dva dny. A v Brně to není o moc lepší, vítr jak na sibiři. Teď jsem byl na prezentaci nové progresivní čočky od Rodenstocku a bylo to v Barceló Brno Palace na šilingráku, kde je parkování pěkně na pikaču. Původně jsem to chtěl píchnout na parking k České, ale nakonec jsem radši zaplatil parkování přímo u hotelu, než se někde táhnout v tom hnusu pěšky :angry:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...