Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+2 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Hlavně tohle nejsou pokuty za přestupky řidiče (tam by to bylo i s body), ale de facto správní poplatek provozovatele vozidla (správní delikt). Tam se neřeší, kdo to řídil, tudíž se ani neudělují body, ale pouze se platí za to, že se tím správní orgán nebude dále zabývat a správní řízení o přestupku se tak ani nespustí.

Odkaz ke komentáři

Docela mě zarazila cena nové 16" zimní sady Bridgestone na plechových discích od Nissanu :wallbash: Nevím teda, jak moc cenu ovlivňují ty aktivní snímače tlaku TPMS na každém kole, ale cena byla na mašlu... :blink:

EDIT: Tak se koukám, že to Nissan v kompletním balíku má ještě docela levný. Tohle jsem si naklikal jen pneu a snímače, cena ALU na druhém obrázku... a to tam není cena za obutí, vyvážení a za inicializaci snímačů.

post-229-0-87431100-1414749946_thumb.pngpost-229-0-83174200-1414750051_thumb.png

Odkaz ke komentáři

Jako ty snímače?? ...No na jeepforu borci psali, že to mají třeba 6-8 let a pořád to funguje, takže když se to neposere, tak by to něco vydržet mohlo. Se docela divím, že to ty baterky vydrží krmit tak dlouho. Na tom racing-line píšou životnost min 5 let při 20 hod jízdy denně.

Odkaz ke komentáři

Tak to zní slušně, tak uvidíme... přece jenom věřím, že dřív to bylo kvalitnější, teď to bude tak trochu ošolichaný, aby to vydrželo pár let a bylo. To pak stačí koupit jen nějaká baterka do toho, nebo se mění celý snímač? Respektive asi podle toho, jestli odešla jen baterka, nebo je snímač vadný co?

Odkaz ke komentáři

dobru noc

553250_10154847477745445_801166596259820

Masakr, v říjnu se nahej koupat...tomu se říká blázen :lol:

ja som sa kúpal minulý týždeň vonku v termálne s výhľadom na Tatry, vonku asi 4-5C a pohoda, vo vode tak 34 :) :palec:

A co nějaká akce v Praze?? ...Nebudou nějaký ty vánoční trhy, že bychom vyrazili do víru velkoměsta??

no môžeme ale víkendy do Vianoc sú nabité, Marcel sa nejak dlho zberá do Kozičky

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

29. března 2013:

Tak mi dneska došel od finančáku výměr z daňové kontroly roku 2010 a 2011. Za dva drobné nedostatky z roku 2010, kdy jsem se stal plátcem DPH a žádal o vrácení DPH z dříve nakoupeného majetku, mi bylo dopočítáno penále v celkové výši 141 Kč.

No, když vezmu, že kontrola probíhala cca půl roku, tak jsem se Kalouskovi asi moc nevyplatil

Po roce a půl:

Před pár dny mi přišla z FÚ SMS s tím, že mám přeplatek na DPFO ve výši 141 Kč. Dneska jsem tam byl, paní mi vypsala žádost o vrácení přeplatku a během pár dnů mi to dorazí na účet.

Tak nakonec mi vrátí i to málo, co jsem jim dal, jelikož penále do 200 Kč se neřeší a vůbec mi to neměli vyměřovat :D Ale přišli na to celkem rychle...

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...