Přejít na obsah

Superb 3. generace - všeobecné info

Doporučené příspěvky

Jsem schválně seděl jak v Superbu, tak v Passatu a Superb mi přijde prostornější. Jen mě trochu zklamalo zpracování interiéru, moje A4ka je na tom o něco líp. Každopádně bych asi měnil a vzal 2,0TSI 4x4 ve výbavě Laurin a Klement. S panoramou a béžovým interiérem

Jj, to místo nás nadchlo. A kufr je takovej malej bazén:-))).

Celkem mě pobavil jeden návštěvník autosalonu. Jsem tam seděl, on si vlezl za mě a povídá: Tady bych teda jezdit nechtěl:-)))). A dodal, že je to požád jen zasraný embéčko. By mě zajímalo, v čem takový lidi jezděj

Odkaz ke komentáři

dyt je to mbéčko ;)

@hoblík zrovna v A6 málo místa vzadu není, sedáky tak akorát.... rozhodně na to nadávat nelze.

Německý konfigurátor. mrkněte na sociální vybavu, přední i zadní světla sou šílený. :D bez čočky, aneb simply idiotiš.

http://cc-cloud.skoda-auto.com/deu/deu/de-de/3v3/69115#!cc-instance=DEU&cc-salesprogram=DEU&cc-culture=de-de&cc-model=3V3&cc-carline=69115&cc-equipment=24182&cc-motor=&cc-color=&cc-interior=&cc-packages=&cc-view=step1&cc-configurationId=0&cc-viewstate=%7B%22lastConfigurationHash%22%3A%224_L5_BS_2C2C_%22%7D

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

S těmi designovými "hrátkami" u předních světel, kde se bude určitě držet špína a prach z cest, tak je to svým způsobem záměr... jde o to, aby se opět vytvořilo pouto mezi řidičem a vozem v podobě jeho ručního mytí! Projetí myčkou je činem barbarským...

Honzo, to jako vážně? Nebo si děláš srandu? To auto míří na manažery a podobně, spousta z nich budou služebáky. 99% z těch lidí to auto ručně mít nebude. Buď pojede do myčky, nebo to strčí někomu na umytí. Ale rozhodně nevyběhne o víkendu s kyblíčkem a hadicí.

Odkaz ke komentáři

dyt je to mbéčko ;)

@hoblík zrovna v A6 málo místa vzadu není, sedáky tak akorát.... rozhodně na to nadávat nelze.

Německý konfigurátor. mrkněte na sociální vybavu, přední i zadní světla sou šílený. :D bez čočky, aneb simply idiotiš.

http://cc-cloud.skoda-auto.com/deu/deu/de-de/3v3/69115#!cc-instance=DEU&cc-salesprogram=DEU&cc-culture=de-de&cc-model=3V3&cc-carline=69115&cc-equipment=24182&cc-motor=&cc-color=&cc-interior=&cc-packages=&cc-view=step1&cc-configurationId=0&cc-viewstate=%7B%22lastConfigurationHash%22%3A%224_L5_BS_2C2C_%22%7D

Hm, zase pokrok, místo u SII standardních projektorů, jsou v základu jen parabolové světla - tlesk (vím Active plus beztak obsahuje xeny, ale i tak, když třeba firmy nakupují úplné základy, tak je to naprd).

Takže opět přibyly serepetičky v podobě barevných displayů, kupy asistentů a základní věci mizí.

Taky mě fascinuje, že vyhřívané sicny jsou v základu až Style, ale tak co už.

To s tou mezírkou a vysvětlení od Honzy jsem myslel, že je sranda, ale vypadá to na fakt... to už sranda není, to je jen k pousmání.

EDIT: A ještě mi přijde škoda, že výfuk už je úplně schován. Ty chromové koncovky vypadaly na SII celkem dobře.

Odkaz ke komentáři

Jo jasně, ten předpoklad je malý, ale i tak, v téhle třídě bych projektory očekával, protože přeci jen svítí v 90% lépe než klasická parabola.

My jsme třeba první SII měli holotu - na víc nebylo, pak se dělal upgrade na lepší. A některé věci mi tam tenkrát opravdu chyběly.

Kdežto projektory byly věc, co mě naopak potěšilo, jak dobře to svítilo (ještě větší úsměv jsem měl pak u bixenonů).

Odkaz ke komentáři

U SII šéf českého prodeje Vček přiznal, že okolo 80% prodaných vozů šlo na firmy. Okomentoval to tak, že " Superb bude vždy fleetovým vozem...ale že teď registrují značný zájem i u mimo firemní klientely". Když pominu počáteční "hurá" zájem soukromníků o nový model, tak bych chtěl vidět ty managery, jak to budou ručně leštit a mazlit se s tím. :blink: Dále uvedel, že očekávají největší zájem o výbavy Style a Laurin&Klement, kde u SII dvě nejvyšší výbavy tvořily přes 50% objednávek.

Upraveno uživatelem Pawouk01
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...