Přejít na obsah

Moje bílá slečna

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...
  • o 4 měsíce později...

Začínám přemýšlet, že vyměním olej v převodovce, snad se mi potom zlepší řazení. Mam najeto 250 000 Km a měněný zatím asi ani nebyl. Jen si nejsem jistý jaký olej a kolik, co sem se zatim dočet tak tam dám asi tenhle http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/castafx75w90-prevodovy-olej-castrol-taf-x-75w-90-1l-de-16601.html . Jaké množstvý se leje, 2L ? A jinak viděl jsem octu co měla spodky bílé, takže je rozhodnuto, na jaře se bude stříkat.

Upraveno uživatelem 7jirka7
Odkaz ke komentáři

olej do prevodovky jedine original . Do predchadzajucej okty som daval neorigo s rovnakou normou a nebolo to ono, v zime tuhsie radenie. Teraz som dal original a pohodicka.

Inak to tecenie do auta, pozri aj datum vyroby celneho skla,ci nebolo menene a netecie od celneho skla. Obchytat po dazdi vsetko nad podlahou,ci necitit mokro. Najlepsie sadnut do auta, nech niekto polieva zvonku a sledovat.

PS: takisto v dverach mas otvory na odtok .Su dost tenke. Ak su zapchate, tak ani folia nepomoze a ak sa hladina vody dvihne v tej hrane ,tak to moze pretekat.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Na utě se ted nic nedeje, tak bych měl jenom takovej dotaz na ty zvas co maj na autě tažný. Včera u mě byl kámoš a nechal si na focuse namontovat kouly, koukaly sme do techničáku že může vézt 650 Kg. Nedalo mi to a kouknul sem se na muj a já tam mám pouze 500 Kg. Na to jak je octa velká a těžká mi to přijde opravdu málo. Myslíte že záleží hodně na tažnym?

Odkaz ke komentáři

Ta váha vozíku u OI je v pořádku. Taky mám 500kg nebržděný a 1200kg bržděný a je to kvůli tomu, že OI má za zadním kolem velký převis a tím na nápravu působí větší páka než u aut s menším převisem. Třeba Yeti nebo Roomster má krátký převis, tak proto mají tuším v techničáku napsanou váhu vozíku 750kg, samozřejmě že můžeš vést těžší náklad (pokud to vozík zvládne), ale pak je to jen na tvé riziko, pokud by tě zastavili policajti, auto to v pohodě vydrží... ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...