7jirka7 Odesláno Únor 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2016 Jo takhle to je, díky moc. Tak já jezdim imrvere přetíženej podle techničáku teda . Tudle sem vezl za autem kolem tuny na nebržděnym vleku a 550 Kg v kufru. Pokud člověk jede rozumně tak se dá téměř vše. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Únor 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2016 Doufám, že ted nebudu vypadat jako úplný pako. Na mých budíkách nesvítí kontrolka sygnalizace rozepnutých pásů když je motor nastartovanej. Po zapnutí spínačky se rozsvítí a poté zhasne. Ta signalizace funguje až u face octy? Kontrolka otevřených dveří také nefunguje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Únor 7, 2016 Sdílet Odesláno Únor 7, 2016 Pásy az okta 2, u dveří mas asi špatný mikrospinač. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Únor 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2016 Tak spodní díl nárazníku jsem musel nastříkat znovu, někomu na dílně se povedlo ho odřít. Jakmile teď budu dělat olej tak půjde na auto. Mam dotaz ohledně řízení. Všimnul jsem si při přejezdech nerovností se auto rozplave na silnici, volant se ani nehne ale auto ustřelí na jakoukoliv stranu a bouchne mě to do volantu. Při vypnutém motoru a vytočených kolech a mírným pohybem volantu do stran je slyšet kovové klepání a myslim že to jde někde od řízení. Tlumiče, čepy, by měli bejt v pohodě, netuším proč to auto při nerovnostech ustřeluje a i v tom okamžiku je ve volantu hluché místo, v ten okamžik řízení na pohyb volantem neraguje. Předem díky za Vaše názory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Únor 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 Nikdo neví? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 23, 2016 Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 já bych to tipoval na tlumiče nebo možná tyčky řízení? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Únor 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 Je možný že by jsem za 3 roky oddělal nové tlumiče a nebyly to žádný sračky. Já právě vůbec nevim co by to mohlo dělat, ale co sem se snažil zjistit od kud to klepání jde tak to šlo asi od tý převodky řízení ke se to přenáší na ty tyčky řízení. Jinak v řízení žádná vůle neni zkošel sem to. Vůle v řízení je pouze kdyř vemu nejakej hrbol a nebo kanál, nejhorší to je do zatáčky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Únor 23, 2016 Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 Stabilizační tyčky?? ty klepou v menších rychlostech a hodně třeba když někde jedeš po zahradě po trávě třeba. O svoji O2 mi jedna odešla po třech letech provozu, ale ve vyšší rychlosti a zatáčce to nic nedělalo. Pak jedině tlumiče a mrkni se jestli nemáš prasklou pružinu dole v misce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Únor 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2016 Tak dneska bylo pěkně, tak sem se vrhnul na auto. Vyměnil sem gumy stabylizátoru, kosti, a měl sem v plánu i vyměnit olej v převodovce. Bohužel se mi nepodařilo povolit ani jeden šroub, tak holt k mechanikovi aby se to nahřálo. Nasadil sem spodní díl nárazníku, tak vypadá to celkem slušně, posuďte sami. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 27, 2016 Sdílet Odesláno Únor 27, 2016 Parádní údržba ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 27, 2016 Sdílet Odesláno Únor 27, 2016 Dobře se staráš a tak to má být a ten spodní díl nárazníku v barvě vypadá dobře, pěkně to jako celek ladí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Únor 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 29, 2016 Díky, znažim se v rámci svých možností aby měla údržbu kterou si zaslouží. Jo pěkně to ladí, jen mě štve ten rozdíl v těch odstínech barvy. Narázník půjde taky do laku, a potom budu muset dát i oba přední blatníky, aby už aspoň ten předek byl nějak sladěnej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Březen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 Tak trošku s přítelkyní uvažujeme dopředu jaký koupit další vůz, a tak trochu je blázen do BMW. Schodli jsme se na tomto typu BMW 320d kombi. Chtěl bych se jenom zeptat jestli tu nemá někdo z Vás zkušenosti s tímto typem a motorem. Libí se mi ten prostor a kufr. Do teď jsem žádné BMw neměl tak nevim. Předem díky za jakýkoliv názor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cacinek Odesláno Březen 2, 2016 Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 Prostor v e46? To si delas srandu nebo mas 150cm? 2.0d 110kw bych se vyhnul obloukem a sel bych radsi do 3.0d 135/150kw, spotreba temer totozna s 2.0d, ale aspon to slusne jede a nesype se tak, jako ten 4valec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Březen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 Tak dle mě je tam vic mista než v mej oktavce. Hlavně v zadu na sedačkách. Jak říkám v zadnym jsem zatim nejel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pan Vik Odesláno Březen 2, 2016 Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 Tak povedlo sem mi vyfotit vcelku zajímavou spotřebu po cestě do práce. Druhé foto je prúm. spotřeba po 2700 Km. To auto celkem prohánim. to chci vidět za chvíli tvůj EGR ,to řadíš při 1500 otáčkách ne já mám normálně kolem 5l a občas to protáhnu 5,5l 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Březen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 Ta spotřeba byla chyba, bylo něco s palubakem. EGR sem vyčistil, teď mam po 6000 km průměrnou spotřebu 6,7 l. Jinak průměr cesta do práce 5,5 l a z práce 6,6 a někdy i dokonce 7,5. Člověk se těší domu tak se to musi drobet hnát;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pan Vik Odesláno Březen 2, 2016 Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 už jsem se bál že máš perpetu mobile 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Březen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 To bohužel nemam. Jinak to je spotřeba dle palubaku, realita je tak o 1,5 l méně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 2, 2016 Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 Tak BMW e46 určitě nemá víc místa než octa...nejdřív si do toho sedni. Jízdní vlastnosti jsou teda někde jinde, ale prostorově jako octa, vzadu spíš míň. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Březen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2016 Aha, sem myslel ze tam bude toho mista vic. Diky moc. Nejspíš stejnak asi pujdu do tourana rok 2008. Náš dvorni mechanik s nim jezdi už asi 4 roky a chce abych si ho od něj vzal ze si bude kupovat novýho. Horší je ze ten uz se mlady tolik nelíbí :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 3, 2016 Sdílet Odesláno Březen 3, 2016 (upraveno) No vidíš, a u nás se Touránek líbí a možná mě nemine protože tři děti, i když malé, jsou už hodně do Octávky. Začínaj trochu remcat Upraveno Březen 3, 2016 uživatelem surfman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Březen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2016 Uvidim, ale nespíš ho potom vezmu. Je pěknej a tam už toho místa je opravdu dost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Březen 3, 2016 Sdílet Odesláno Březen 3, 2016 Touranem se ale tak nesvezes :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 3, 2016 Sdílet Odesláno Březen 3, 2016 To mi povídej, ale vysvětli to rodině... zvlášť když jsou v přesile 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Březen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 (upraveno) Začal jsem těd jezdit autem dlouhé trasy, a přestaly mi vyhovovat rs sedačky, docela mě z nich začaly bolet záda, ať je štelu jak chci. pár lidí mi říkalo že asi nejsou úplně dobrý na dlouhé trasy, ale nečekal jsem že až tak. Tak teď nevim jestli si je mam nechat a nebo se vrátit k sériovým, a nebo k úplně jiným? Jaký by jste mi doporučily vy? Upraveno Březen 8, 2016 uživatelem 7jirka7 0 Citovat Odkaz ke komentáři
valj06 Odesláno Březen 8, 2016 Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 Já mám O1 L&K a jezdím delší trasy a sedačku taky pořád přeštelovávám, neboť mě z ní bolí záda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kladivo@jirka Odesláno Březen 8, 2016 Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 Ja mam obyčejný sedačky z výbavy elegance mají i bederku a taky mi z ní po delší trase bolí záda... Myslím, že si nevybereš... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Březen 8, 2016 Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 Me boleli zada i z rs sedacek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Březen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 Ja právě taky pořád steluju bederku a tak. Ja právě myslel ze ty rs budou lepší než serie, preci jenom maji lepsi vedeni a tak. Na serii sem neměl ani bederku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.