Přejít na obsah

Moje bílá slečna

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Tak po čtyřech letech s oc 1 nastal čas na změnu, predstavuji moji novou krasavici, oc 2 2.0 TDi, r.v. 2011, najeto poctivých 155 000 km. Oc 1 zůstává v rodině, dostala ji přítelkyně. Zatim se s oktavkou seznamuju a zjišťuji co a jak, pak určitě dostane svoje vlastní vlákno. 399a26ab8a1dfd9b64f2a42ab65d7c78.jpgf5fda0b27143f66791a489fdb759c1ff.jpgb2d25c01e71d8ffbb040f381f5e70523.jpg

Odesláno z mého C6903 pomocí Tapatalk

Upraveno uživatelem 7jirka7
Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

Přítelkyně jezdí bez nehod s jedničkou a je naprosto spokojená. Bohužel u mne s dvojkou se to říct nedá, bohužel jsem se poučil a už vím, že nemam věřit nikomu. Po 3 měsících jsem si ji nechal ověřit u mého kamaráda ve škodovce a bohužel byla o 100 000 Km stočená a bouraná. Tak jsem jí vrátil zpět mému mechanikovi. Asi jsem měl smůlu na špatný kus ale s motorem bylo pořád něco. Před třemi týdny si otec přivezl nový vůz Audi Q5 2.0 TDi rv. 2016, až bude foto určitě dodám, se naskytla příležitost odkoupit od něj Ford mondeo 2.0 TDi rv. 2008. Jelikož bylo v podstatě bez dvou roků stále v rodině tak jsem neváhal. Nikdy jsem forda nechtěl a nakonec ho mám, zatím naprostá spokojenost a i pohodlnější než octa, snad bude jezdit co nejdéle. Foto také dodám. Jinak bílá octulka přítelkyni jezdí v pohodě, akorát dnes jsem měnil bovden od kliky u řidiče, nějak se ji ho podařilo urvat, drobet mne to potrápilo, ale zvítězil jsem.

Upraveno uživatelem 7jirka7
Odkaz ke komentáři

Bohužel chybami se člověk učí... myslel jsem že když jsi psal 155 tkm tak že je to řádně oveřitelný i ve škodovce, ne že se pak právě tam přijde na to že je to stočenina, to zamrzí :( že je to bouraný by mi až tak nevadilo pokud by to nebylo moc a bylo to řádně opravený...

A co jsi s ní po 3 měsících tedy udělal, to jsi koupil od "kamaráda" a ten ti vrátil peníze i po 3 měsících ? to by jsi měl tedy štěstí v neštěstí :) pokud jsem to správně pochopil

Jinak ať tedy Ford slouží bez poruch a nehod :)

Upraveno uživatelem Romix95
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...