pointfrost Odesláno Únor 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 Zadní lampy dostávají finální podobu. Kryty žárovek jsem chtěl do černé transparent, ale prej by mě to stálo papíry :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 Pokusy o svaření bouraného RS zadního nárazníku. Když je zadarmo, tak se ho pokusím opravit a uvidíme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Únor 13, 2012 Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 vypadá to dobře, ale co tomu udělají kaminky v provozu zvlášt u blatníku,nárazníku a dveří. Podle mně je lepší auto přestříkat. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 vypadá to dobře, ale co tomu udělají kaminky v provozu zvlášt u blatníku,nárazníku a dveří. Podle mně je lepší auto přestříkat. :) Ty kamínky o kterých mluvíš udělají to samé co udělají laku ;-) Další foto mojí Bejby. Ještě ji čeká potah předního a zadního narazníku. Podařilo se mi odřít přední naraznik tak si ho potahnu znovu a je to ;) Právě jsme dodělali tuhle krásku, Fabia 2 RS Bílá matná, černá lesklá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 14, 2012 Sdílet Odesláno Únor 14, 2012 Pointfrost :) Dlouho jsem tu nebyl a pekny zmeny po sto letech! :) hele vyjed s autem nekam ven a udelej poradny fotky.. Chtel bych videt jak auto vypada v celku.. Mozna bych mel pro tebe nejakou praci ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 14, 2012 Sdílet Odesláno Únor 14, 2012 jenom se mi to zda nebo se ta folie neleskne tak hezky jako lak? jinak ten predni naraznik by to chtelo zavarit a nebo potahnout tu listu zvlast. hlavne ten konec listy se mi moc nelibi. a mozna by to chtelo lip zadelat ten prolis po bocnich listach... na te FRS jsou zadni parkovaky pretahle folii? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 15, 2012 Sdílet Odesláno Únor 15, 2012 Kazda folie se neleskne jako lak! :) ale na ty fabii kor, ptz je to matna folie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2012 (upraveno) Na ten nárazník si kápl. Ten se totiž bude dělat znovu komplet celý jak se bude dělat i zadní - hned jak bude čas. Jak bude komplet auto, budou fota ;) Jinak lesk, čoveče nevím, podle mě se to leskne hezky :) Senzory jsou přelepené a fungují! Upraveno Únor 15, 2012 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 15, 2012 Sdílet Odesláno Únor 15, 2012 ja jsem ty prelepene senzory videl kdysi nazivo a moc se mo to nelibilo. radsi bych to kolem nich vyriznul... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2012 ja jsem ty prelepene senzory videl kdysi nazivo a moc se mo to nelibilo. radsi bych to kolem nich vyriznul... Je to lepší než nepolepené. Musíš to udělat pěkně, když to ořízneš, bylo by lepší kdyby se foliovalo bez toho aby tam byly a pak je nasadit. Nebo polepit a obříznout ale mě se to zdálo nejlepší takto, protože tam nejdou vidět ty blbé černé kroužky kolem. Takto je ten nárazník celistvý. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Duben 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2012 Lepili jsme SUV pro městskou policii Šternberk. Tahle foto s mojí bejb se hodně povedla. Musím přidat i sem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Duben 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2012 Konečně se dostalo na opravu předního nárazníku a dostala extra lesklou černou na střechu pro propojení předního a zadního okna. Jo a ještě sloupky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 14, 2012 Sdílet Odesláno Duben 14, 2012 hmmm, luxusní záležitost! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Duben 14, 2012 Sdílet Odesláno Duben 14, 2012 Je to pecka :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Duben 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 Díky Náhled na extralesk na střeše. Spokojenost :) Efekt jaký jsem chtěl docílit. Kdo chce ? Čím víc lidí, tím menší cena, není problém se domluvit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 17, 2012 Sdílet Odesláno Duben 17, 2012 To bych chtěl vidět na živo, z fotky se mi to hodně líbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Duben 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 Uvidíme jak se pochlapí klubák Hanza-Autodíly.cz :) Pumpa s kovanou vrtulí. Dayco rozvody s prodlouženou životností. Textar desky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 30, 2012 Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 to je Sebo, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 30, 2012 Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 stejnou pumpu a rzvody mam od Seba, a uplna spokojenost :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Duben 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 JJ to je on :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Duben 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 - Montáž nových rozvodů i s pumpou - v servise: 2000 - 3000 Kč (horní hranice když něco nepujde). Je to ok? OLOMOUC. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Duben 30, 2012 Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 Ptal jsem se v origo servise Škoda v PP autocentru v Hranicích a chtěli za práci 2.700,-Kč, bez výměny vodní pumpy, jen rozvody. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Duben 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 Díky! Zatím desky ok. Rozvody zítra. Dnes jsem viděl na VW Prasatu krásne 19" BBSka v Olmu. Podobné jak má Chjetchjov nebo jak se piše. Málem jsem se rozbrečel ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Květen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 Už je na rozvodech. Smutně kouká, má strach, že do ní bude vrtat pan doktor :( :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 1, 2012 Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 já dával za výměnu rozvodů a vodní pumpy 1500 :) ale v servise je 2-3t. dobrá cenovka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Květen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 Tak to potom jo ... nakonec po mě chtěl 3200,- To mě tak vždycky nasere, jak ty ceny házíjou ti mechanici od boku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 1, 2012 Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 no, to taky nesnáším, když si nakonec řeknou víc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Květen 1, 2012 Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 Jsou to ale prevíti s těma penězma...na druhou stranu je to investlice, která se Ti rozhodně vyplatí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Květen 1, 2012 Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 coze, jenom ruky 3200kc?!?! Tak ty mechanici potom u Vas pekne zijou U nas to stoji 1200kc nebo 50 euro :huh: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Květen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 (upraveno) Konečně profi foto od www.denisavlkova.cz Bude jich víc :) PS: Včera Oktavka odtažena odtahovkou na vozíku z Brna do Olomouce. Praskl při dobrždění na benzinu zadní brzdový váleček v bubnové brzdě. Naštěstí to nebylo na dálnici v plné rychlosti ... proklínám bubnové brzdy ! Upraveno Květen 7, 2012 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.