Přejít na obsah

Frostova oldschool bejby

Doporučené příspěvky

CO TO TAM TRČÍ ZPOZA SEDADEL ZA HLAVA ? TO JE SÁM MISTR KOSTKÁČ ? :D :lol:

VYPADÁ TO SUPROVĚ ;) MOC SE TI TO POVEDLO

Jo jo :D

Vypadá to super!!! Co bych dal za takový šikovný ručičky :-)

Rehy je to jednoduché, chce to čas a trpělivost. Přece vzít plast, pokryt ho lepidlem, nahodit plachtu a zalepit zezadu na plast a natáhlou není nic těžkého. Fakt si to chce jen pohrát ;)

Ale díky :)

Sluneční clony zas na druhou stranu nestačilo jen oblepit, z tří stran jsem je sešíval. Kdybych chtěl jít do extrému, tak si asi ty clony rozšířím protože mezery mezi nimi mě štvou - vždycky do nich chytnu slunce.

Nevím jeslti plasty na strupu a jinde kde je kostka, nahradit za černé, nebo nechat svítit ty šedé ... docela se mi ty šede na tom i líbí, je to celkem kontrast.

Odkaz ke komentáři

Díky za chválu :blink: Dodám další hotové části ;-)

Prozatím zajímavost tady od nás :

PS: testoval jsem vjezd do garáže, při pomalém nájezdu a s mým origo podvozkem mám 2-3 cm. když vjedu rychle tak 0cm (škrk o spodní spojler narazníku) ... tak by mě zajimalo, když pujdu dolů třeba 5cm , kolik se to sníží v tom úhlu náklonu při vjezdu na překážku ...

PS2: sedim v autě na parkovišti, najednou se vedle mě pohne auto, borec couval a napálil to do něj. Pak si popojel dopředu aby se trošku natočil, začal couvat a napálil to do mě. Popojel a odjel! Jsem myslel že zešílím. Na poldy jsem čekal 50 minut :) Vše vyřešeno, dneska jdu na pojišťovnu.

Upraveno uživatelem pointfrost
Odkaz ke komentáři

Dnes jsem chtěl umýt auto, naštěsti jsem si uvědomil včas že nemůžu. Likvidátor z pojištovny se na to má přijít podívat.. a já bych zahladil veškeré stopy :rolleyes:

Dnes znovu tvořím kaple na výškáče- po srážce s jelenem se mi ta levá zničila takže zase

- vyřezat do nove kaple z škodovy díru

- tavna pistole

- šmirgl

- silonky

- pryskyřice .... a čekáááme na zaschnutí

- potom tmel - šmirgl - tmel - šmirgl základ, lak

Možná je pokryju kostkovanou látkou, protože patří k horní polovině interiéru :smich:

Odkaz ke komentáři

v podstatě na palubce, respektive v oblasti airbagů bys neměl dávat žádnej jinej potah.. to platí i na sedačky, vždy používat potahy pro airbagy.. to, že si někdo zasere palubku s bagama flockem je čistě jeho věc, ale při bouchnutí se pak bude divit, až bude lovit kus flocku v oku nebo v nosní dutině...

Odkaz ke komentáři

RAZTY: nesmrdělo :palec: Dokud jsem nedal pořádnou dávku pod zrcátko v sluneční cloně, to bylo před 2 dny a páchne to tam luxusně. Jinak když jsem dělal látky tak ani trošičku! Látky totiž schly doma, zatimco to zrcátko rovou v autě.

Jinak když to uvidite v reále tak chyby najdete, je to mé poprvé ! :)

Upraveno uživatelem pointfrost
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...