Přejít na obsah

Frostova oldschool bejby

Doporučené příspěvky

nemusíš je na to opravna sada sam to mam už přez rok a žadný problém

opravná sada? tak o té nevím, zkusím pohledat

Nás napadlo zalít to tekutým kovem mírně a protáhnout závit do toho tekutého kovu jak zaschne :lol: Už jsem ho i koupil ale ještě jsem to neaplikoval.

moc pěkná :) Koukám, že ti chybějí krytky v předním nárazníku, taky jsem je musel teďka kupovat. Našel jsem je na netu za 49Kč/ks, kdyby jsi měl zájem pošli SZ a já ti dám adresu :P

Jj už zase chybí ... ten jelen mi je sejmul. Zajímavé je že sejmul ty mřížky, potom clonu uvnitř světla (ale světlo neprasklo) a v interiéru kapličku na výškáč ale sloupek se nepohnul :lol:

Odkaz ke komentáři

Vyměněny lanovody ruční brzdy pořád to není ono ... škoda že už jen že není co vyměnovat (prasátka, pakny, vymezovací pružinky, bubny ... vše nové)

Natřené třmeny a bubny :palec: MARŠMELOU style :palec:

Vystylované zpětné vnitřní zrcátko.

Upraveno uživatelem pointfrost
Odkaz ke komentáři

Zrcátko jsou samolepky přez sebe, většinou z značkových hader nebo sportovního vybavení co mám doma, nechal jsem se inspirovat ze zámoří, chlapci to tam měli na všech zpětných zrcátkách.

Konwas neopičím, mám vlastní plány, ale podoba v takovým tom kultovním stylu tam určitě bude.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
Pár nových věcí:

(a dostal jsem i časák :) )

To je LaK? Na kolik Tě to vyšlo? Já přemýšlím taky o předních lampách od LaK + blinkry... Jestli to není tajný, klidně do SZ

Odkaz ke komentáři

A upravená maska. Zabavila mě na celou neděli :) Ten chrom odstranit to bylo nemalé peklo.

post-183-1283153072_thumb.jpg

post-183-1283153110_thumb.jpg

Fotky z tvorby masky budou následovat.

PS: Jinak jasná věc, maska nesedí perfektně a světla taktéž. Ještě si s tím pěkně pohraju, ale to je taková druhá fáze :lol:

A tož co vy na to? ;-)

Odkaz ke komentáři
Parádní světýlka. :) Vypadá to moc dobře. Jaké používáš žárovky H4? Měl jsem Osram Night Breaker, svítily krásně bíle, ale po 7-mi měsících bylo po nich. Teďka mám normání Narva. Sice drží už víc jak rok, ale jak je mokro, tak je to slabota.

Žárovky jsou Philips X-treme Power, ale ještě se podívám, nejsem si nastopro jistý. Už je mám víc jak půl roku určitě (jezdím každý den). Svíti moc dobře, silně. Pak už byly myslím silnější jen ty Philips Rally ale nejsou povolené do obyč provozu.

Je to originál ale předělanej. Měl jsem ji prasklou, a taky se loupal lak z toho chromu, takže jsem chrom odstranil a tu "první rýhu" zakytoval tak že je rámeček k zbytku napevno.

PS: Po přestěhování do města a do bytu s garážovým stáním a sklepem jsem pomalu už myslel že je po všech hrátkách. Ale nehodlal jsem se vzdát. Nakonec si ani jeden soused nestěžoval na brousení a šmirglování přez celou neděli ani na smrad laků a ředidel.

Kachle na terase to trošku schytaly od té magic metly ale to se vyčistí :lol:

post-183-1283153646_thumb.jpg

post-183-1283153661_thumb.jpg

post-183-1283153693_thumb.jpg

post-183-1283153712_thumb.jpg

post-183-1283153721_thumb.jpg

post-183-1283153732_thumb.jpg

post-183-1283153744_thumb.jpg

post-183-1283153751_thumb.jpg

post-183-1283153762_thumb.jpg

post-183-1283153770_thumb.jpg

post-183-1283153779_thumb.jpg

post-183-1283153787_thumb.jpg

post-183-1283153796_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Masku asi ještě jednou přetáhnu tmelem a hodím ji do profi lakýrny, pač to domácí lakování se mi nezdá.

Lampy super! :)

Maska pekna prace, jen ti ten kyt mozna popraska, kor v mistech kde si neoloupal ten chrom..

Jo a co znamena ten medved na tom narazniku?? :D

Ten chrom jsem odstranil všude takže myslím že je to cajk, chytlo to všude velmi dobře, uvidíme.

Na nárazníku je panda :smich:

@paintfrost:

nadherne, makas na nem hodne

jenom ty kola, tj ty stredy ne davej do cerne - budou vyapdat moc male

jinak ne byl jsi tento vykend na tuningu v prerove?

V přerově pracuju, takže si mě tam mohl zahlédnout ale jinak ne-e nebyl. Na té akci přímo ne. Bejba ještě ani není připravena se účastnit ;)

KDYBY KONWAS NENAPSAL ŽE TO JE MEDVĚD, TAK BYCH SI MYSLEL ŽE SE TI Z TOHO NÁRAZNÍKU LOUPE LAK :lool: TY WOE ASI BUDU MUSET ZAJÍT K OČNÍMU ;) :pivo:

JINAK SVĚTÝLKA A MASKA VYPADAJÍ DOBŘE ;) A TEN CHROM Z MASKY JSEM LOUPAL TAKY :lool: TO BYL POROD :)

Razty to samé mi řekla přítelkyně, bála se vyjádřit co tam je, že jsem zase odřel auto, nakonec si všimla že je to ta panda :D

Jinak díky za chválu. Určitě někomu se ta maska líbit nebude :D pač není originál, ale mě to příjde jako dobrý kompromis mezi originální škaredou předfaceliftovou a jistým vylepšením :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...