Timil Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Kola pěkná :) hned je to auto jinde :) ještě krapet níž a pecka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 S tim klima kompresorem mam uplne to stejny, tak resim kde ho koupit. Ty ho budes brat kde? Jinak ty kola co mas jsou fakt paradni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Květen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 kde ho budu brát zatím nevím , zatím na něj ani nemám a určitě nebudu dávat 18tis :D dám sem zas nějakou fotku :D leštění 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marťas Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 třeba se bude hodit: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=132029 ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Červen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 (upraveno) tak klima opravená, vyřešilo se to jako skrytá závada při koupi vozu v prosinci( byla zima nebylo poznat jak to chladi ), takže zdarma oprava :) výměna kompresoru Upraveno Červen 13, 2014 uživatelem šátec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Červenec 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 (upraveno) monokl Upraveno Červenec 3, 2014 uživatelem šátec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Hodne dobre!!! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Vypadá to dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Červenec 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 tak to když se líbí to udělám i to druhé :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Moc hezké, ještě lepší, než na bílé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda89 Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 Je to pěkné už nad tím přemýšlím dlouho,chci slabší odstín docílit toho folií,ale ještě sem nepřišel na to jak udělat šablonu a vyříznout folii, nechceš dát tip? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Červenec 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 (upraveno) Ja pouzil sprej , mel jsem ho jeste z Vectry, zalepil jsem to paskou , pak jsem oriznul tim zalamovacim nozem a strikal. foto pri prvni vrstve Upraveno Červenec 2, 2014 uživatelem šátec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda89 Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 Aha a chapu to dobre ze to musi byt nejaky specialni? Klasika cernej mat nebo lesk asi ne co :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 Světla mají tu blbou vlastnost, že musí svítit.. Takže klasicky černým sprejem "asi" opravdu ne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda89 Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 Stickler: To me bylo jasny ale myslel sem tim jestli se nedava jen nejaka tenka vrstva ci co Nebo jinej vejmysl dnesni doby :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 Tenká vrstva jde taky. :-) ale nejlepší je sehnat ti dirkovanou folii. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Červenec 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 (upraveno) transparentní sprej na světla , třeba v OBI ho maj za 190kč , jinak tady v tuningu to maj za 240kč :D Upraveno Září 22, 2015 uživatelem šátec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda89 Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 Ani nevim ze neco takoveho existuje, dekuji :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Červenec 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 (upraveno) wapka + druhé světlo taky černé. Upraveno Červenec 5, 2014 uživatelem šátec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Hezké :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Pěkná draku,tak snad se někde potkáme .. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Fakt pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Červenec 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 děkuji :) Jak to je se zapsáním podvozku/štelováku do techničáku, dá se ? Chci to mít vše v cajku. Musím koupit nové tlumiče předek/zadek , a chtěl jsem pružiny kupovat, ale cenově to bude dohromady už na štelovák. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Kup AP . myslim ze ho muzes i zapsat .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 transparentní sprej na světla , třeba v OBI ho maj za 190kč , jinak tady v tuningu to maj za 240kč :D Prosím tě, jak jsi zde publikoval fotku po první vrstvě nástřiku, použil jsi přesně ten sprej z obrázku výše? Díky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Červenec 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 jo přesně tenhle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 Oukej, děkuji pane ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 děkuji :) Jak to je se zapsáním podvozku/štelováku do techničáku, dá se ? Chci to mít vše v cajku. Musím koupit nové tlumiče předek/zadek , a chtěl jsem pružiny kupovat, ale cenově to bude dohromady už na štelovák. Už se to tady před časem řešilo. Se zapsáním podvozku je to asi ještě složitější,než se zapsáním ráfků :-( Nevím jaké info má Jarysek120 s podvozkem AP,ale obecně je to problém i u podvozku s pevným snížením,natož se štelovákem. Když jsme se o to zajímal,tak se mi dostalo odpovědi z MDČR, že jediná možnost je zajet na kontrolu a schválení do Dekry , nebo TUV-SUD cz,kde za poplatek 3-5 tis. vystaví posudek,jako podklad pro zapsání do TP. V té době žádný z dovozců nedisponoval typovým listem,se kterým by se dalo na běžnou kontrolu STK a následně nechat zapsat.Určitě se dá sehnat orig TUV posudek,níže třeba něco od HR pro názornost, http://www.dvsegmbh.info/PDF/einbau/32014/5060/31017.PDF http://www.dvsegmbh.info/PDF/einbau/32014/5060/29767.PDF http://www.dvsegmbh.info/PDF/einbau/32014/5060/29525.PDF ale dle informace na zapsání nestačí a to ani s překladem. Problém prý je v tom,že použitím podvozku se mění jeden z údajů v TP a to celková výška. Ale protože jako ve všem co se týká statní správy je bordel,je možné,že na každém úřadu bude jiná praxe,stejně jako s ráfky,protože i mně se tenkrát podařilo dotazem na jednom z úřadů zjistit,že zapsání i s orig.německým TUV není problém. Je to o štěstí a o tom,na jak velkého byrokrata nebo vola padneš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 když jsem řešil zapsání KWčka (oficiálně zakoupeno vč. TÜV protokolu z Německa) tady v ČR, tak mi na STK TÜV Nord v Praze (Černý Most) technik odpověděl, že v ČR tohle nikoho nezajímá. Jediná cesta je přes Dekru na Chodově, nechat jim tam auto údajně dva dny na všemožné testy, celé to zaplatit a následně s nějakým papírem od nich jít zkusit štěstí na úřad. PČR ani na STKčku s tím při kontrolách nebyl problém; vždy jsem ukázal TÜV protokol z Německa, kde je zapsaný povolený snížení, resp. povolený vzdálenosti od středu kola po lem blatníku atp. a nikdo nic dalšího neřešil. Dokonce jsem si na technický vysloužil uznání, že jsem na podvozku nešetřil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Když jsme to řešili my,jak jsem psal,bylo to proto,že na jedné STK problém dělali a auto se sportovním podvozkem prostě STk nedostalo. To,že ty máš štěstí a procházíš ale není pravidlo.Zcela ve skutečnosti,ať už se to někomu líbí nebo ne,pokud si někdo postaví hlavu máš smůlu. Jestli v Dekře auto zůstane dva dny nevím,tak podrobně jsem to s ním neprobíral,ale faktem je,že orientační cenu 3-5 litrů mi řekl přímo vedoucí odd.které zkoušky podvozků provádí. Je to celé postavené na hlavu,dovedu pochopit,že konstrukční zásah,který ovlivní údaje v TP je třeba nechat opravit v dokladech ve smyslu skutečného stavu,proč ale nestačí protokol vystavený v Unii,když celá naše legislativa související se schvalováním a homologacemi se řídí stejnými EHK/OSN stejně jako ostatní členské státy fakt nechápu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.