Timil Odesláno Září 13, 2014 Sdílet Odesláno Září 13, 2014 jasny :) jinak jak jsi spokojen s gumama? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 13, 2014 Sdílet Odesláno Září 13, 2014 Moc pekne to vypada a jsem rad ze si spokojen s podvozkem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 13, 2014 Sdílet Odesláno Září 13, 2014 super, taky by se mi to libilo, ale u me je to nerealne :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 13, 2014 Sdílet Odesláno Září 13, 2014 Me vadí výška sportovního podvozku a jit niz, tak skrtam furt :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Září 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2014 S gumama na suchu i mokru jsem zatím spokojen, i když mi připadá že to začalo hučet. Od výletu na Macochu a cestě zpět domu po D1 Brno -> Praha mam jeden problém, jak sundat asfalt(nebo co to je) z kol ? jenom vodou to nejde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 13, 2014 Sdílet Odesláno Září 13, 2014 cistic disku pomuze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Září 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2014 jde to použít i na lak ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Září 13, 2014 Sdílet Odesláno Září 13, 2014 Na lak bych to nepouzival jelikoz cistice disku byvaji vice agresivni nez ty na lak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 13, 2014 Sdílet Odesláno Září 13, 2014 na lak auta to rozhodne nepouzivej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 13, 2014 Sdílet Odesláno Září 13, 2014 na lak clay, třeba toto používám... http://www.escape6.cz/autokosmetika/cisteni-a-priprava/Meguiars-Quik-Clay-Starter-Kit---zakladni-sada-pro-odstraneni-odolnych-necistot-z-laku-ID34947/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Září 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2014 Čistič disků jsem použil a účinnost nic moc , 30min práce na jednom kole. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Září 16, 2014 Sdílet Odesláno Září 16, 2014 Asfalt spoľahlivo rozpúštaju látky na báze technického benzínu a pritom nepoškodzujú lak ja som vyčistil svoje profesionálnym odmasťovačom na karosérie zn.Intertrotton .Treba sa s tým trochu pohrať ale výsledok stál zato dôležité je predmáčať asfaltom zasiahnuté miesta aby sa naleptal a potom zľahka namočenou handričkou utierať do čista.Predtým ich však treba poriadne umyť od prachu . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Září 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2014 (upraveno) dotaz trochu mimo: zadní pružiny u štelováku, ta matka na nastavování vejšky se dává nahoru nebo dolů ? jako například tady on to má nahoře a já momentálně dole, ale když budu chtít štelovat, tak se tam ani nedostanu, to rameno mi tam brání, jak to tedy má být správně Upraveno Září 16, 2014 uživatelem šátec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 16, 2014 Sdílet Odesláno Září 16, 2014 (upraveno) Ja treba mam tu stelovaci misku pryc tim ti to klesne jeste vic ;) cim to sroubujes dolu tak auto se zvysuje cim nahoru tak ti llesa...alespon doufam Upraveno Září 16, 2014 uživatelem princes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Září 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2014 (upraveno) princes tohle vím :) takže jinak tohle už pochopíte asi :D jak to správně dát na oktávku já to mám daný dole, ale nějak nvm jak to štelovat nahoru až bude zima , to rameno překáží mam to takhle daný ze servisu kde jsem si to nechal nahodit na auto Upraveno Září 16, 2014 uživatelem šátec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Září 17, 2014 Sdílet Odesláno Září 17, 2014 Pokial to chceš štelovať tak hore. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Září 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2014 tak to budu muset nechat ten zadek otočit, abych byl trochu samostatný a ne furt do servisu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 17, 2014 Sdílet Odesláno Září 17, 2014 :D blazen jak te to napsdlo dat dolu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Září 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2014 já ne , to v servisu :D nechal jsem si ho tam dát, jen jsem kouknul že na zimu to zvednu(jinej podvozek nemam) a koukám že to asi nepůjde :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 17, 2014 Sdílet Odesláno Září 17, 2014 boze kteryho kokota napadlo to dat miskou dolu do ramene? Bych jim to to omlatil o hlavu zvlaste kdyz v tom rameni je dira do ktere ta pruzina prijde zajistit by se neprotacela. Achjo to snad neni mozny. Az to budes mit vyndane doporucuju pokud to budes chtit na zimu zvedat a na jare davat zase dolu ( tedy pravidelne s tim hejbat) nechat na tom cernem dilu se zavitem srazit hrany abys to mel do ceho chytit, aby az budes tocit matkou at mas jak to cerne drzet at se to neprotaci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 17, 2014 Sdílet Odesláno Září 17, 2014 já vždy, abych mohl štelovat zadek, vyndal spodní šroub držící tlumič. Pak se celý rameno svěsí dolů a můžeš volně štelovat. Po opětovné montáži jsem poprvé nechal přeměřit geometrii (byla totožná se stavem před povolením šroubu, protože jsem neměnil výšku vozidla - jen jsem to zkusmo rozebral;)), při dalším povolení už pak bez geometrie. A doporučuju závity (jak vpředu, tak vzadu) namazat vazelínou. Pak tam nebude bordel a budeš mít jistotu, že můžeš se vším volně točit i po zimě. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Září 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2014 já vždy, abych mohl štelovat zadek, vyndal spodní šroub držící tlumič. Pak se celý rameno svěsí dolů a můžeš volně štelovat. se nerozletí pružina když to povolíš ? Ja treba mam tu stelovaci misku pryc tim ti to klesne jeste vic ;) to když dám pryč tak mi bude zadek sedět víc dole než předek a to se mi nelíbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Září 17, 2014 Sdílet Odesláno Září 17, 2014 Tak to budu muset otocit taky mam misku dole :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 17, 2014 Sdílet Odesláno Září 17, 2014 Zas takovy sponovani v tom zadku neni. Navic mas auto zvedly na heveru, a tim padem odlehcenou napravu. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aXerrr Odesláno Září 17, 2014 Sdílet Odesláno Září 17, 2014 Jestli ta fotka te misky s pružinou je přesně to co tam máš, tak je to dle mě správně, ač je to divné. Na te misce z vrchu je vidět výstupek, miska která přijde nahoru ma uprostřed díru, protože na karoserii je výstupek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 17, 2014 Sdílet Odesláno Září 17, 2014 Miska vždycky nahoru. Jinak to nejde stělovat. Já to teda vzadu dělám stejně jak Honza. Tedy povolim rameno nastavím vyheveruju. Teď tam stejně mám jen polovinu té misky a až nastavím odklony vzadu tak vyndám i tu a možná i tu gumu dole. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 18, 2014 Sdílet Odesláno Září 18, 2014 neni to jeho auto on ma ap a na fotce je kw a taky to tam pise ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Září 18, 2014 Sdílet Odesláno Září 18, 2014 já vždy, abych mohl štelovat zadek, vyndal spodní šroub držící tlumič. Pak se celý rameno svěsí dolů a můžeš volně štelovat. Po opětovné montáži jsem poprvé nechal přeměřit geometrii (byla totožná se stavem před povolením šroubu, protože jsem neměnil výšku vozidla - jen jsem to zkusmo rozebral;)), při dalším povolení už pak bez geometrie. Já jsem měl zadek celý rozhozený a to jsem to udělal stejně jako ty. Povolil tlumič, vyměnil pružinu a zase složil. Na geomce borec řekl, že tak rozhozené to dlouho neviděl ale tak možná se to mohlo nějak rozhodit před tím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aXerrr Odesláno Září 18, 2014 Sdílet Odesláno Září 18, 2014 neni to jeho auto on ma ap a na fotce je kw a taky to tam pise ;) Já ale komentoval fotku pouze těch pružin s miskama:) A co povolujete? Tlumič? Nebo rameno v kterém je pružina? Já se toho docela bojím, aby pružina nevystřelila. Zatím sem to dělal tak, ze jsem dvěma kurtama na zatíženém autě stáhl pružinu k ramenu, pak zvedl a misku taky vyndal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.