Přejít na obsah

Šátec a OCB

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

jediný kde škrtám jsou kola v podběhu, a to jen když někde prolítnu hupem, ale mám tam taky 18x8,5 225/40

u parkování dávám bacha na předek no , ale není to zas tak hrozné většinou mám 1cm od spodku nárazníku k obrubníku , u zadku je místa hafo

oni ty 18" to i zvedaj dost to auto, když jsem tam měl plecháče 14-15" (teď ani nevím co mám :D ) tak to auto bylo níž o něco a místama plně naloženej jsem škrtnul někde na tom zpomalovacím prahu

Odkaz ke komentáři

Teď tak koukám, nevím jestli jsem se teda už neptal.. Co ten podvozek -60/60? Dá se s tím vůbec někde zaparkovat? Co retardéry? Přemýšlel jsem jen o -30/30 a i z toho mám strach

Parkovania na rovine by som sa nebál horšie je parkovanie v podzemných garážach alebo prelomoch z cesty do garáže a pod. tam je najväčší problém.Buď to urveš predok alebo zarýpeš plastami pod podlahou o perelom ale to by muselo byť auto riadne položené.

Odkaz ke komentáři

Jo nad tím jsem přemýšlel taky, ale nikde jsem ten podvozek nesehnal. Potřeboval bych někde vyčíst čísla dílů a podívat se na jakou srandu by to vyšlo. Jde mi hlavně o parkování. Na dost místech kde bydlím jsou vysoké obrubníky. Myslím že podvozek z RS by byl vůbec nejlepší varianta.. :-)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Nasadil jsem zimáky a jedno kolo bylo prázdné. V pneuservisu našel dírku a povídal že na tomhle místě se to neopravuje, je to na boku pneumatiky, je to pravda že se to neopravuje ? Jsem na nich odjel jen jednu zimu, tak mě to štve jedna direčka a hned novou gumu.

na obrázku znázorněno místo kde to je, dirka jak od špendlíku

post-35394-0-82554300-1444636814_thumb.jpg

Upraveno uživatelem šátec
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...