Stackle Odesláno Září 16, 2016 Sdílet Odesláno Září 16, 2016 Můžu okopírovat ? :D Mám tam chameleonovou folii, ale moc mě to nebere :) dozadu picnu tu červenou a předek sundám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Září 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2016 (upraveno) Muzes, ja zas dostal napad vratit se k cernym svetlum ( blinkr se zpateckou ) ale uvidim az dam zadni RS naraznik jak to bude vypadat. Upraveno Září 16, 2016 uživatelem šátec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sedlis Odesláno Září 16, 2016 Sdílet Odesláno Září 16, 2016 Můžu se tě zeptat kde jsi sehnal tu záslepku místo toho stěrače? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Září 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2016 (upraveno) ve škodovce, je to záslepka na anténu, cena už nevím nějak do 40kč http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6u0817064-zaslepka-otvoru-anteny-oe-19784.html http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6u0817940-matice-otvoru-anteny-oe-20471.html tady za 59kč , ale ve škodovce to bylo méně sedí to jen tak tak, ale sedí :) Upraveno Září 16, 2016 uživatelem šátec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Říjen 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2016 Zacala byt rano zima a auto zacalo mit problem nastartovat. Problem je vzdy jen rano kdyz potrebuju zrovna do prace, po praci a behem dne uz je to bez problemu. Ikdyz několikrát nazhavim a pak startuju tak to nema vliv, startuju treba na 5 pokusu nez to chytne, za jizdy pak to jede jak ma, necuka proste normalni stav. Diagnostika nic nehlasi a v servisu se nic nenaslo spatnyho, je jen poderzeni ze by nohlo byt vadny rele zhaveni, ale stoji 1500kc tak se mi to zda dost kdyz si tim ten mechanik ani neni jistej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Říjen 14, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2016 zkus vydělat jeden žhavič, nebo připojit jinej a zapnout klíček(ráno, když to bude studený přes noc), jestli bude žhavit nebo ne. nebo změřit, jestli tam jde napětí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Říjen 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2016 dnes ráno měřeno a bez problému a taky to bez problému nastartovalo , musím počkat na zítřejší ráno :D sem tam je den kdy to nastartuje jak má a pak zas třeba 4dny za sebou to nejde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Únor 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2017 Už je to vyřešené to klepání na volnoběh a ranní starty na 6x :D Vstřikovač na čtvrtém válci byl přidřenej, repase za 5700kč a už to startuje jak má a bez klepání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Březen 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2017 Je normální že u tvrdého podvozku odejdou gumy ? ( začnou hučet ) Jeden známej ze servisu říkal že se to u toho tvrdého podvozku jak to hopsá stává. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Duben 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2017 Bohužel mi asi tečou oba přední tlumiče, už někdo kupoval samotné přední tlumiče AP ? Dá se to vůbec koupit samostatně bez celého setu s pružinama a zadníma tlumičema ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Duben 27, 2017 Sdílet Odesláno Duben 27, 2017 Bohužel to asi vyzerá na komplet novú sadu. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Duben 28, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2017 To bych asi vzal uz ten pevnej AP -30/-30 , ted to je -60 , nebo dam puvodni tlumice a kratsi pruziny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 28, 2017 Sdílet Odesláno Duben 28, 2017 vem pevný h&r -50 a máš klid, to AP teda nic moc nevydrželo, kolik km si na něm najel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Duben 28, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2017 Kolem 20tis, pri 5tis jsem reklamoval zadni tlumic. To je tema silnicema co tu mame :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Duben 28, 2017 Sdílet Odesláno Duben 28, 2017 No to je aj o cene a kvalite darmo KW je KW ale tie ceny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Duben 29, 2017 Sdílet Odesláno Duben 29, 2017 Ja jsem nechal předni stavitelne tlumiče repasovat u D.K.N. Udelali to stylem,že do původních obalů navařili úplně nové tlumiče. Sám jsem zvědavý kolik to teď vydrží. Neblvím sice co jsou zač,ale připadají mi ještě trochu tužší než ty původní. Cena byla 2000kč za jeden.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 2, 2017 Sdílet Odesláno Květen 2, 2017 noo, to ja mam na lowtecu už přes 80k a zatím teda ťuk ťuk furt dobrý ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Květen 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2017 Tak dobra zprava, na cmexclusive kde jsem kupoval stavitko mi muzou objednat samotne tlumice z Nemecka, jen jim musim opsat cislo tlumicu a daji mi vedet cenu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Květen 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2017 Tak jsem dostal cenu novejch předních tlumičů stavitelnejch bez pružin a chtějí 4815kč jeden i s poštou asi 9700kč oba. Celej novej set AP stavítka teď stojí 14067kč. Novej pevnej AP 30/30 je za 9199kč. Tak teď nevím co udělat. Na původní výšku jít nechci, že bych dal origo podvozek. Momentálně by mi těch 30/30 stačilo, snížený to je teď 60/60. Nebo bych dal origo tlumiče a kratší pružiny 30-40/30-40. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
montycko Odesláno Květen 5, 2017 Sdílet Odesláno Květen 5, 2017 Chválim ako si postavil to autíčko Tie čierne kolesa už boli veľa ta strieborná je k tomu ozaj lepšia..... Čierne svetla za mna vyzerajú perfektne len skoda že sa zahmlievajú-mal som podobný problém na predošlom aute kde som si dal čierne depo svetla Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Květen 9, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2017 Díky :) Ještě jsem přišel na další variantu. Zjistil jsem že TA Technix prodávájí samostatně tlumiče stavitelné, kus za 1848kč. Tak že bych asi vzal přední TA stavitelné tlumiče bez pružin a dal na ně svoje AP pružiny. Navíc jsou z Děčína a to mám kousek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 9, 2017 Sdílet Odesláno Květen 9, 2017 raději než TA vem JOM, můžu porovnat a pohodlím srovnatelné s HR -50 pružinama, kdybych to věděl předtím tak jsem ho bral TA je tvrdší o dost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Květen 9, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2017 Tak pružiny bych měl stejné co teď (když by to tam šlo dát), jen tlumič novej. Nebo to prdim a koupím ty nové AP. Nebo to prdim ještě víc :D a dám tam origo tlumiče a pružiny -40, stejně jsem to chtěl našroubovat o 2cm nahoru, teď je to -60mm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
montycko Odesláno Květen 13, 2017 Sdílet Odesláno Květen 13, 2017 Ja som mal ta technix 5 rokov každý deň jazdené a musím povedať že topka maximálna spokojnost Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Květen 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2017 Mno dobře tak přední stavitelné tlumiče TA objednány, a půjdou na ně moje AP pružiny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Květen 18, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2017 TA tlumice doma, nevite nekdo jaky ma oznaceni vorech/nastavec na sroub co drzi tlumic v tehlici ? Je tam nejakej tisicihran. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Květen 18, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2017 Tak jsem to už zjistil, na jedné straně mám 12ku a na druhé 14ku tisícihran. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Listopad 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2017 (upraveno) Dáváte kratší tyčky stabilizátoru při snižování? Teď to mám asi o 3-4 cm dole proti sérii, a mam jeden problém na předních tlumičích, mám tam TA-Technix tlumiče stavitelné (pružiny jsem nechal od starého podvozku AP) a obě strany mam přetočený/překroucený ( v příloze obrázek jak to myslím ) a ten držák na uchycení tyčky je taky nějakej lehce ohnutej na obou stranách. Navíc teď když dám plnej rejd tak se mi ještě jakože ohejbaj přes ty tlumiče ty tyčky. Upraveno Listopad 6, 2017 uživatelem šátec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 6, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2017 jo to je bolest s TA že se protáčí, určitě by to chtělo kratší tyčka, kámošovi před týdnem uletělo celé to oko z JOMu, normálně se to ohlo a ulomilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Listopad 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2017 Pomůže kratší tyčka tomu protáčení ? Tohle jak má ten spodek točící tak je docela na hovno :D . To ten AP neměl a tohle jsem řešit nemusel, jak jinak tomu zabránit aby se to netočilo ? Na obou stranách se to hnulo směrem kam tlačí tyčky (levá po směru ručiček, pravá proti směru ručiček hodin) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.