Přejít na obsah

Komfortka octavia I

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

stal jsem se hrdým majitelem octavie I combi,1,6 75kW,rv 2004 dotaženou z D a mám prosbu:

můj problém je ten,že nejde centrál na dálku jinak přímo klíčem centrál na všech dveřích v poho baterky jsem měnil..,nejde safe lock ani ta kontrolka ve dveřích nebliká a nefunguje ten pípák co pípá když necháte rozsvícený světla,jinak všechny okna a zrcátka v el. v poho.Byl jsem u známého na diagnostice,ale vůbec jsme se nedostali do komfortní jednotky a ani jsme ji nebyli schopni v autě najít,nebyla ani pod volantem ani u spolujezdce nebo jsme blbě hledali..tak se ptám protože se v octávkách nevyznám jestli to může souviset s tou komfortkou nebo je problém někde jinde..?Díky za rady

Odkaz ke komentáři

Tak jsem zkoušel odpojit tu baterku a tou to není..

Odpojil jsi baterku a po připojení zpět jsi jen vyzkoušel co nefunguje, nebo jsi odpojil baterku a po připojení jsi zkusil přes diagnostiku dostat na tu komfortku? Tím odpojením baterky bylo myšleno docílit spojení diagnostiky s řj komfortu.

Odkaz ke komentáři

Aha jen jsem to odpojil a po chvíli zapojil a zkusil ty věci co nešly.Na diag. jsem ještě nebyl,

ale otázka zní,jestli ty věci mají něco společného s komfortkou,nebo je zrada jinde..

Třeba osvětlení v autě funguje v poho,při zamykání/odemykání klíčkem se zavíraj/otvíraj

okénka a tak..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...