Siegel Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 Zdravím, chtěl bych se Vás zeptat jestli jste někdo neměnili sedačky do O1, moje RS mi moc nevyhovují z hlediska pohodlý, Vám nepříjde že moc pohodlné nejsou? Jeden kamarád si do O1 předělával sedačky z Audi A6 a prej byli pohodlné tak to by se mi taky líbilo :) , máte někdo nějaké typy? Jinak to šlo prej jednoduše přešrubovat tak to by bylo ideální řešení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Siegel Odesláno Leden 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 Co jsem tak hledal tak na netu píšou o dobrých (i pohodlných) Recaro z Leon Cupra, nemáte někdo zkušenosti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Leden 15, 2014 Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 co si představuješ pod pojmem pohodlné sedačky? U někoho to může být boční vedení, u někoho měkkost, u někoho šířka .... Do OI pasují bez úprav sedačky z Golfa IV, Leon/Toledo 1M, A3 ze stejných let 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Siegel Odesláno Leden 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 (upraveno) těžko říct, tak aby mě ani na dlouhé cesty neboleli záda :) , ty RS jsou fakt blbě tvarované ve spodní části beder podle mě. Já celkem trpím bolestí zad tak proto se po něčem lepším poohlížím Upraveno Leden 15, 2014 uživatelem Siegel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Leden 16, 2014 Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 do Recar z Cupry víc zapadneš a mají o poznání lepší vedení, ale podle mého je tvarování spodní části stejný. NEbo aspoň co si pamatuju jsem nepoznal při přesednutí rozdíl. Jinak foto Recar z Cupry je někde v mém tématu pro představu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Siegel Odesláno Leden 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2014 jo fotky jsem viděl, ale taky mi nepřipadjí nějak odlišné :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Únor 23, 2014 Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 A co polosporty z GOLFa IV? Dávali se do highline..Pokud bydlíš někde okolo Zlín/Uh, klidně se můžeme domluvit a můžeš zkusit posedět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zettim Odesláno Říjen 2, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 Ahoj,když použiji sedačky Golf 4,budou pasovat i zadní na O1 Combi 97rok? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Siegel Odesláno Říjen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2014 (upraveno) Už jsem zapoměl na tohle vlákno, ale pořídil jsem si tyhle nakonec a je to luxus :). O hodně pohodlnější a nešpiní se jak ty z RS. Ale Recaro to neni, vypadá to skoro to samé, ale Recaro budou asi ještě jinde. Boční vedení je taky o něco lepší. Polosporty z Golfa jsem měl taky a neni to úplně ono. Tyhle jsou fakt top :) . Ještě do červeného auta mi hodně pasují. Navíc na zadku se skoro nedalo sedět u RS a u tyhle je to jak v bavlnce :D , né že bych tam ale někdy sedával. Upraveno Říjen 6, 2014 uživatelem Siegel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DjRaptor Odesláno Říjen 6, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2014 a z čeho že jsou tyto sedačky ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Siegel Odesláno Říjen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2014 jo sry to sem pozapomněl dodat, Seat Leon Cupra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.