Přejít na obsah

Octavia 66KW prestavba na 81KW

Doporučené příspěvky

Zdar chlapy,

mam dotaz chtel bych predelat moji Octavii z 66kw na 81kw.

Znamej co delal auta tak mi rikal ze by to mnelo jit v pohode, ze se jedna jen o vymenu vstriku a turba.

Tak jsem se chtel zeptat zda to tak je. Popripade nejake zkusenosti s touto prestavbou ?

Dekuji vsem za pripadne informace.

Jinak typ motoru je AHL.

Odkaz ke komentáři

To všechno záleží na tom, kolik financí do toho chceš vrazit a s kolika koňmi se spokojíš. Když vyměníš vstřiky za jiné vetší které jsou v pohodě, tak vůbec nic nezkazíš, minimálně tím provedeš údržbu. Pak když ještě odladíš soft a dostaneš se na dejme tomu 105kw/320Nm, tak se nemusíš bát, že motor zničíš. Snese i větší výkon, tedy za předpokladu, že je vše ok :palec:

Jinak výměna vstřiků není nic složitého, dá se to udělat i doma ;)

Upraveno uživatelem kocka87
Odkaz ke komentáři

Ale ikdyž dá doma vstřiky, musí přece poladit soft

osobně bych asi zkusil jen soft, třeba na +- 80kw

pojede to úplně jinak

Mě osobně to dělal Petr v Motor power, poupravil mě i teplý starty a motor přede jako kočka.

Ráno pomalu ani nežhavím a teplej i studenej naskočí na cvrknutí.

Když slyším jiný okty jak mláděj, tak mě proti nim běží pomalu jak benzín :-)

Upraveno uživatelem RedDevilCZ
Odkaz ke komentáři

Nutně nemusí, dá se s tím jezdit bez softu, ale asi to nebude trochu bez kouře. Ale časem bych poladil i soft a pojede to ještě lépe :D.Nejjednodušší pro něj je přehodit celý vstřiky včetně trysek z 81. Pokud budou ok a bude v pohodě i vše ostatní, tak by tam mohlo být přes 81kw, bo tam čerpadlo bude rvát přes větší trysky víc nafty.

Jak říkám, vše je to jen o tom, kolik do toho chce vrazit. Ale osobně bych dal nejdřív vstřiky nebo přehodil samotný trysky (ale to je víc práce), chvíli s tím jezdil a pak jel na soft ;)

Odkaz ke komentáři

No ted resim problem ze se mi po 2,5tis ot. cukne a prestane tahnout ..... jede v nouzovem rezimu.

ERG Ventil jsme zkousely a je v pohode, repasovana vaha vzduchu odskousena na jinem voze 100% funkcni.

Turbo me ujistoval puvodni majitel o repasu a ze je 100% bez problemu.... tak ted nevim co by to mohlo byt....

Jinak ted vyrizuji vymenu trysek a upraveni softu u Dieselpoweru.

Dekuji za info :)

Odkaz ke komentáři

regulace turba je v poradku spis si myslim ze bude turbo zasrany .... tak ho necham vycistit a uvidim.

Snad nebude treba repasu nebo koupe noveho :(

Jelikoz mam Octavku par mesicu od koupe tak by to docela zamrzelo hned takove investovani zbytecne.

Je mi jasne ze po nejake dobe to bude stejne potreba vymenit :) nic nevydrzi vecne i kdyz se o to clovek stara :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...