Lubos85 Odesláno Leden 15, 2014 Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 Ahoj lidi. Chtěl bych se Vás zeptat, jestli si můžu doma přes program Vag spárovat nové budíky s řídící jednotkou. Mám staré budíky a nesvítí mi spousta kontrolek. Proto jsem koupil úplně ty samé budíky co mám i se stejným číslem a teď nevím jestli si je můžu spárovat s řídící jednotkou sám nebo musím do servisu škoda. Když tak mi napište podrobný návod jak mám postupovat. Moc díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Leden 16, 2014 Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 pokud nemáš pin immo nových budíků tak to neuděláš.. pin vagem nevyčteš, na to je potřeba lepší vybavení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
macek000 Odesláno Leden 16, 2014 Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 Zdravím. Využiji vlákno, chci měnit budíky. Na starých mi nesvítí kontrolka tlaku oleje- není to čidlem a a ni vedením. Zakoupil jsem jiné, stejné a mám i PIN nových budíků. Vzládnu je vyněnit a mohl by jsi mi napssat postup? VAG mám. Děkuji za radu. O1 TDI 81kW 2002. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.