Přejít na obsah

drnčení někde u motoru

Doporučené příspěvky

Zdravím pánové, mám takový problém. Dříve jsem měl ten problém pouze když jsem řadil, z jedničky na dvojku nad 2000 ot. , dnes jsem se jel projet a na 4. rychl. stupeň při nějakých 1800 ot. drnčí vkuse, poté na 5. rychl. stupeň při 2100 ot., vychází to kdesi z pod kapoty, ale když stojím na místě a prošlápnu tak nic, bojím se abych něco nezadřel, protože to je takové bzučení, takový divný zvuk, je možné že to je zimou..? nebo je to nějaký důkaz odchodu turba..? pokud ale sešlápnu plyn trošku více, vylezou otáčky jen o maličko, hned to přestane, ale proč to dělá je mi záhadou a docela rád bych ji vyřešil. Stalo se to někomu už..? Přestane to někdy nebo kde je prosím problém. předem moc díky!!!! Jinak jede normálně, na rovině kde jsem se vždy dostal akorát na 180 tak tam těch 180 stále mám, do kopce táhne, žádný divný dým z výfuku, nic :/

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Mě to dělaly plasty na přívodu vzduchu do airboxu hned na začátku - tam se vstupní plast. trubka chvěla a dotýkala se plastu, co je pod ní. Spravil to kousek samolepící gumové pěnové pásky (těsnění do oken) v místě, kde se plasty dotýkaly. Před tím to drnčelo při určitých otáčkách - ale ne kovově, teď je klid. Šlo to nasimulovat i na volnoběh pomalým přidáváním - ale opravdu pomalým - plynu při zvednuté kapotě.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
  • o rok později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...