spicik Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Zdravím pánové, mám takový problém. Dříve jsem měl ten problém pouze když jsem řadil, z jedničky na dvojku nad 2000 ot. , dnes jsem se jel projet a na 4. rychl. stupeň při nějakých 1800 ot. drnčí vkuse, poté na 5. rychl. stupeň při 2100 ot., vychází to kdesi z pod kapoty, ale když stojím na místě a prošlápnu tak nic, bojím se abych něco nezadřel, protože to je takové bzučení, takový divný zvuk, je možné že to je zimou..? nebo je to nějaký důkaz odchodu turba..? pokud ale sešlápnu plyn trošku více, vylezou otáčky jen o maličko, hned to přestane, ale proč to dělá je mi záhadou a docela rád bych ji vyřešil. Stalo se to někomu už..? Přestane to někdy nebo kde je prosím problém. předem moc díky!!!! Jinak jede normálně, na rovině kde jsem se vždy dostal akorát na 180 tak tam těch 180 stále mám, do kopce táhne, žádný divný dým z výfuku, nic :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Nieco podobne som mal, v servise mi povedal chalanisko, ze len prihol, ci skor odhol plech, ktory je ako kryt pri prevodovke (spojke). Odvtedy mi to nedrnci. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spicik Odesláno Leden 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 super, asi vím, která krytka to je, děkuju :) problém je, že to nedělá furt.. Asi záleží na tom jak se auto vyspí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sak.1 Odesláno Březen 1, 2014 Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 A nebylo by foto toho plechu? taky mám takové drnčivé pazvuky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bobox22 Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Mě to dělaly plasty na přívodu vzduchu do airboxu hned na začátku - tam se vstupní plast. trubka chvěla a dotýkala se plastu, co je pod ní. Spravil to kousek samolepící gumové pěnové pásky (těsnění do oken) v místě, kde se plasty dotýkaly. Před tím to drnčelo při určitých otáčkách - ale ne kovově, teď je klid. Šlo to nasimulovat i na volnoběh pomalým přidáváním - ale opravdu pomalým - plynu při zvednuté kapotě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Červen 11, 2014 Sdílet Odesláno Červen 11, 2014 super, asi vím, která krytka to je, děkuju :) problém je, že to nedělá furt.. Asi záleží na tom jak se auto vyspí :) Kde bych to nasel, taky mi tam neco drnci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hofer Odesláno Prosinec 31, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 zdarec,minuly tyden jsem menil poloosu a hned nato mne zacola taky rezonance,ale jen pro 2000 ot.Je to drncivy zvuk,uz jsem se docetl,ze uchyt mezi chladicem a karoserii,tak zkusim,ale moc tomu nedavam.Dnes jsem to mel zpet na zvedaku a nenasli jsme nic.1.9/77/DSG/2010.Dik za kazdou radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Leden 1, 2016 Sdílet Odesláno Leden 1, 2016 Ako píše Bobox22 ,plasty sania po airbox zvyknú svinsky rezonovať a prenáša sa to po sahare do celej karosérie .Dva roky som na to nevedel prísť,už som myslel že kvôli tomu predám auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.