Přejít na obsah

2. Aktivně relaxační sraz JMK (Brno)


Ol@f

jako cast Sobotniho Programu  

23 hlasů

  1. 1. V Sobotu bych radeji zkusil

    • jizdu vozem po okoli ve stylu Orientacni zavodu - tedy dle instrukci v itinerari a dle dopravnich predpisu
    • otestovat vlastnosti sveho vozu na letisti
    • volny casovy prostor pro individualni aktivitu s rodinou jako nasteva aqualandu, Mikulova a okoli

  • Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Puvodne jsem se zde chtel rozcilovat jestli je to snad provokace nebo co nakonec jsem se sel projit a dat si dneska prvni jidlo kdyz uz je 6 hodin vecer. Presne jak rika Viktor stribrne podnosy dosli a nebudou, nebudude objednavat ani bronzove.

 

To vlakno tu je od Ledna. Jakmile to bylo aspon trosku jasne ktery termin a mozne z pohledu casoveho vytizeni Alese, Viktora a me tak to slo na FB a na emailing clubu. Minimalne 3 z tvych pratel jsou na sraz prihlaseni a tak si rikam jestli jsi tu personalizaci FB v casti notifikace neprehnal nebo to vlastne ani nectes a sbiras virtualni pratele a mas to misto kam placnes co te napadne. Jsem myslel ze jsem se uklidnil ale ne, fakt me sere ze delame co muzeme, krome toho ze bysme to za svoje penize dali do televize a do radia a ty prijdes s necim takovym, zvlast kdyz se zpravidla v Brne objevis 3x do roka tyden pred oficialnim mesicnim srazem. Z meho pohledu by to chtelo asi trosku osobni sebe reflexe a ne kritiky prace jinych !!!

Odkaz ke komentáři

Klid Ondro, já myslím, že to rozhodně nebylo myšlený jako kritika, netřeba se rozrušovat :) Spíš bych to bral jako lehký podivení se nad tím, že se jedná v podstatě o "brněnskou" akci pořádanou brněnskými členy a nebyla o tom zmínka v knajpě, což mě osobně v první chvíli taky lehce překvapilo, ale na tom myslím není nic špatnýho ;) Ostatně jste to jistě řešili na pravidelným srazu, takže je mi jasný, že kdo se účastní, ten to věděl.

Odkaz ke komentáři

Tak tak,

klídek a žádnej stres.

 

Moje blbost, že mi to uniklo a omlouvám se za způsob, jakým jsem to sem publikoval. Vím, že uspořádat něco, aby to klaplo není zas tak jednoduché a tak klobouk dolů těm, kteří se do toho vrhli. Věřím, že tato akce bude povedená ne-li povedenější než Baldovec, kterého jsem se kdysi zúčastnil a dodnes mám z víkendovky velmi dobré vzpomínky. :palec:

 

Pro příště bych jenom ocenil, aby někdo hodil jeden příspěvek navíc do Knajpy a budu nejspokojenější.

Odkaz ke komentáři

JInak to je mezimesto mezimesto mezimesto mezimesto mezimesto, jatra rikaj au, mezimesto mezimesto mezimesto mezimesto mezimesto, jatra rikaj au, mezimesto mezimesto mezimesto mezimesto mezimesto

 

Tomas ti vezme kola na TT ne? Co pouzit tatovu OIII ? Amsterdam hmmm, kdybych memel ted tyden volno a nebyl v casovym presu tak bych se tam s tebou otocil.

Odkaz ke komentáři

Program srazu odeslan registrovanym ucastnikum srazu emailem a vlozen do prvniho prispevku. Nize naleznete text informacniho emailu s programem.

 

Pratele kamaradi,

jak jsem slibil posilam v priloze program srazu.

K organizaci orientacniho zavodu bych rad podotknul, ze Instruktaz pred startem orientacniho zavodu je velice dulezita a bez ni neni vhodne se zavodu ucastnit. Pocet dvouclenych posadek ucastnicich se orientacniho zavodu je omezen na 12. Pokud mate tedy zajem se zavodu zucastnit dostavte se prosim nejpozdeji v 9:15 do Skolici mistnosti. Take prosim odpovezte na tento email mam zajem se zucastnit
orientacniho zavodu.

V pripade vycerpani poctu 12ti posadek budou mit prednost clenove registrovani na sraz a take ti co na tento email odpovedeli co nejdrive. Neni mozne se ucastni orientacniho zavodu v pouze jedne osobe, pokud se Vam nepodari sehnat spolujezdce nahlaste to me nebo Alessimu a pokusime se Vam spolujezdce dodat.

!!! Ucast v orientacnim zavodu je na vlastni riziko a ucasti se zavazujete ridit se pravidly silniciho provozu a dbat na bezpecnost sebe i osob a majetku ve svem okoli !!!

Startovne je 200 Kc / dvouclena posadka pokud se ucastnite pouze jedne aktivity, pokud se zucastnite obou aktivit startovne je 300 Kc / dvouclena posadka. V pripade ze golfoveho turnaje se zucastni vice nez dve osoby budou tito dalsi hraci uctovani dle platneho a vyveseneho ceniku u golfoveho hriste.

Vecerni prohlidky vinarstvi se muze zucastni kdo chce, po te prohlidka bude pokracovat degustaci vina.
Cena degustace je max. 200Kc/ osoba.

Vecerni grilovani na zapujcenem grilu od penzionu bude naprosto v nasi rezii a bude pouze v pripade vetsiho poctu zajemcu. K dispozici budou spekacky, pecivo a nejaka dochucovadla. Kuchyne bude otevrena dle sve bezne provozni doby.


Pokud mate nekdo nejake dotazy spojene s organizaci srazu nevahejte mne prosim kontaktovat na emailu nebo telefonnim cisle ktere je uvedeno na programu srazu.

Pokud jste v registraci uvedli ze si prejete zucastnit se nektere z wellness procedur nabizenych penzionem a dosud jste nebyly nekym z pracovniku penzionu kontaktovani prosim zavolejte si tam a ujistete se ze s Vami pocitaji. http://www.balloonpenzion.cz/1906/kontakt/


Tesim se na shledani s Vami behem tohoto vikendu a doufam ze budete s pripravenym programem spokojeni.

za tym organizatoru Alessi & Ol@f

Ol@f

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Líbí se mi, jaká se tu kvůli výměně čelního skla rozvinula diskuse ... . Má zkušenost je taková, že mi nikdy nikdo nenutil "zalepení" skla, vždy se sklo měnilo. Ano, vím, že výměna skla má svá rizika, ale stejně to sklo je po nějaké době  a porci kilometrů "osekané" a poškrábané, navíc u staršího auta se už začíná i odlepovat, takže vždy výměna. Mě tedy ca 1000,-kč/rok a spoluúčast 1000,- nezabije, takže sklo mám pojištěné a měním, když je potřeba. 
    • bigfavo vaša objednavka je už pripravena a zajtra ju posielam
    • tak potom si treba nastudovat, ze kedy sa opravuje a kedy meni a ked s tym ides do servisu, tak predsa zhodnotia, v akom je to sklo stave a navrhnu nejake riesenie. ci co len tak niekde das auto s tym, ze netusis, co sa s nim bude diat? to pochybujem.
×
×
  • Vytvořit...