Stickler Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 Bezpečáky = no problem. Ale zatmavení ne-e.. Ať už si o tom kdo chce co chce myslí, pravda je, že pravidla jsou od toho, aby se dodržovala. A západní země ti nebudou trpět to, co v místním bordelu.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Únor 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 Když už jsme u té zahraniční policie - o podvozek by se snad moc zajímat nemuseli, ne? Kola chcu 18ky, ty samozřejmě zapsat nechám, už kvůli tomu, kdyby se něco stalo, tak aby mi z toho pojišťovna nevycouvala, ale podvozek..? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 musíš mít taky ve velkým TP zapsáno kolik je výška, pokud máš a máš homologaci na tom podvozku, tak není problém já v TP mám uvedenou výšku při sportovních pružinách -35mm, a to mám originály.. takže můžu jít o těch 35mm dolů, pokud bych chtěl víc, musel bych nechat zapsat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Únor 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 Nemám ještě ani podvozek. :D Nějakej návrh? Idálně teda s homologací a ať to není JOM apod... Na KW nějak nezbyvají finance. Čím nižší cena, tím samozřejmě lepší. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 záleží jestli chceš komplet podvozek nebo jen pružiny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Únor 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 Na golfu jsem měl komplet podvozek, pak jsem ho prodal a dal pružiny - přišlo mi to pak hrozně uskákaný, houpalo se to... Tak mám strach, aby se tak nehoupala i Octa, když bych dal jen pružiny. A zase - když bych chtěl jít dolů o víc jak těch 35mm, tak tlumiče by asi nadšený nebyly. Rád se svezu svižnějc, mám svou oblíbenou okresku s krásným povrchem, ale kolik takových u nás je... Takže nepotřebuju auto jako prkno, jde mi spíš o to snížení, ale aby zůstal zachován komfort a hlavně jistota za volantem a ne jak s tím golfem, kterej při přejetí nějaké příčné nerovnosti byl jak loď na vlnách... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 (upraveno) tak něco takovýho weitec http://www.sportovniautodoplnky.cz/weitec-sportovni-podvozek-ultra-gt-skoda-octavia/ nějakých 12 300 kč nebo tady http://www.weitec.cz/katalog.asp?pgid=17206 Upraveno Únor 13, 2014 uživatelem lojzahlina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Únor 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 Díky za radu ;) Budu se o ně zajímat určitě víc, cena je přijatelná. Snad něco vydrží (najedu kolem 40 tisíc ročně) a na zimu bych asi stejně dával origo podvozek. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 tak to už dej rovnou štelovák ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Únor 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 Jako kvůli té zimě? Nedával bych to proto, abych měl auto výš, ale aby od té soli tak netrpěl... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 aha já myslel, aby bylo výš na zimu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Únor 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 Jako taky to je určitě ideálnější. :) Ale i kdybych měl štelovák, tak pro svůj pocit bych ho dával pryč. :D Kamarád dělá ve škodovce v Kunštátě, doma má svou vlastní dílnu, takže s přehozením problém nebude. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 tak to jo, právě mě osobně by se s tím nechtělo 2x za rok přehazovat, ale pokud to máš tak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Únor 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 Aspoň si to natrénuju. :D Jen si tak říkám, jestli tím auto nebude nějak trpět, furt přehazovat podvozek tam a zpátky... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 (upraveno) Těžko říct, pokud to tam dáš tak jak se má, tak snad ne Upraveno Únor 13, 2014 uživatelem lojzahlina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Únor 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 Budu se snažit. :) Každopádně už nechcu zažít dávat pružiny bez stahováku, ale pomocí kurten... Dneska bych si za to naliskal. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 na folie pozor tady u nás na hranicích stojej skoro pořád a maj i měřák už jsem si to vyzkoušel ale měli smůlu na předku nic nemám jen se jim to zdálo tmavší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 já ti nevím, mě tyhle jejich origoš koncovky přijdou k ničemu... jedna zima a už s loupu na všech 4 laufech, uvidíme jak se povede reklamace... v létě to je ok... s difuzorem to na FL vypadalo fakt pěkně, bez difuzuru to je dle mého hnus... na před fl to bude ještě horší, protože tam je černý plast a spodku nárazníku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Únor 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2014 jkohy - s těma měřákama ale měli nějaký problémy, že nebyly homologovaný/kalibrovaný nebo tak něco ne? marekczek - to je pravda no, navíc co jsem se koukal na difuzory na předface, tak mi to přišlo spíš jak součást bodykitu na DTM, hodně hulvátský... Na faceliftovanou octu není co řešit, tam to s difuzorem vypadá parádně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 14, 2014 Sdílet Odesláno Únor 14, 2014 akorát ten difuzor a přední spoiler či křídlo, to je strašná raketa za kus plastu, už do toho po bouračce nejdu :)¨lepší koupit pořádné kola :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Únor 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2014 Co si měl za bouračku? Všechno bude! :D Kola dělají auto, pečlivě vybírám. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 14, 2014 Sdílet Odesláno Únor 14, 2014 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=20179&p=1405048 umělec šimánek nedával pozor cca 20 sekund, bohužel sem tomu nezabránil, ale moje chyba to nebyla avšichni přežili. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Únor 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2014 Teda pecka to musela být fest, škoda auta Ale víš jak, jsou to jen plechy a hlavně že si z toho vylezl v pohodě. ;) I když samozřejmě chápu, že to hodně nasere. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Únor 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 Jak jsem psal, křídlo už je z lakovny doma. Teď tam povezu ještě nárazník. :( Mám v práci svůj flek na parkování - mezi sloupem a vyvýšeným kanálem - takže z boku mně to nikdo odřít nemůže. Ale dneska se to povedlo nějakýmu profíkovi aspoň zezadu, nevím, co tam kdo dělal, ale rýha přes celej zadek a zbytky modré barvy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Únor 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Páni kluci, tak jsem právě přijel domů od "doktora" - octa byla na diagnostice. A moc radost mi neudělala! :D To, že mi nefunguje parkovací asistent jsem si všiml i bez diagnostiky (na co, když mám zrcátka :D ), ale stejně to příjde opravit. :) Horší už je, že se mi nenaklápí xenony a sem tam mě někdo problikne, že oslňuju - to přijde opravit co nejdřív, nejspíš ještě tenhle týden. Ale co mě štve nejvíc, tak že se ukazují dva špatný vstřiky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 (upraveno) Tak to ti moc nezavidim a ani neporadim v tomhle se neorientuji To ja zas po vcerejsku cekam peknou manzelskou fotku jestli me tedy stihli ale kamion predemnou zastavili a me nechali tak uvidime Upraveno Únor 25, 2014 uživatelem jkohy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Únor 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Jak říkám, na "parkovací pípák" nespěchám, stejně coufu na zrcátka a snad i líp než s asistentem. Oprava bude jen pro pocit, že je auto v pořádku. :) Spíš to naklápění - sere mě, když mě někdo oslňuje, tak nechcu ani oslňovat já, proto na tohle spěchám. A vstřiky zatím prý řešit nemám, tak budu věřit svýmu dvornímu mechanikovi. :) I když si je člověk jistější, když má auto na sto procent v pořádku. :) No mají na to rok, než to propadne, tak nezbývá než doufat. :D Překročil jsi rychlost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 jo jo vtom jim take verim ja tedy tady jezdim k autorizaku ale vsechny kluky tam znam a kdyz jsem to dovezl tak mi to prolezli a vse zkontrlovali a zatim jediny co jsem musel nechat delat tak to byli ramena a vymena celniho skla krom toho opaleni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Únor 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 To je nejlepší, když znáš toho, kdo ti dělá na autě. :) U nás má chlapík dílnu u sebe doma, jen tak vlastně pro sebe a na melouchy, ale má ju komplet vybavenou (diagnostika, plnička klimy, přezouvačka, vyvažovačka...), všechno, co potřebuju, tak u něj najdu. A jeho normální práce je taky přímo v autorizovaným servisu Škoda v Kunštátě, díly kupuje přímo odtud... Není co řešit, navíc bydlí 5 minut chůze ode mě. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 (upraveno) Tak to mas dobre ja si taky nestezuji auto jsem tam mel dvakrat a pokazde mi dali rapida na jezdeni zdarma apokud nechci tak ze me odvezou a auto potom privezou dily i praci maj levnejsi nez dva vetsi servisy a hlavne dily jsou original u minuleho auta mi tam u toho jednoho sevisu dvakrat soupli nejakou cinu a ja tam byl za pul roku znovu Upraveno Únor 25, 2014 uživatelem jkohy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.