Martty23 Odesláno Březen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 gord007 - napiš mi třeba do zpráv, odkud jsi, su rád, že tu mám nějakýho krajana z okresu BK. :D ;)Na ty nightbrakery jsem si nikdy nestěžoval, ale ty, co má Stickler, vypadají fakt parádně! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Skoda, ze len vyzeraju... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Zase tak špatné to není, asi jsi s nimi moc v noci nenajezdil ;) Uznávám, že při dešti, nejsou-li na cestě bílé čáry, jsou totálně k ničemu, nevidím ani prd. Ale při běžných podmínkách svítí dobře, lépe, než originály (netvrdím, že lépe, než NB). Čili je na každém, jak moc jezdí v noci. Já v noci jezdím jen občas, proto dávám přednost efektu před výbornou svítivostí, kterou NB bezesporu nabízí. Komu na vzhledu nesejde, nebo jezdí v noci natolik, že potřebuje vidět co nejlépe, je nesmysl kupovat si Xenesis, když NB poslouží za menší peníz lépe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Pekne povedane :) Praveze som jazdil za tmy dost, ale ako imidz su fajn. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 (upraveno) Mám to tak 50/50 den vs. noc. Jinak koupeny další sufitky na osvětlení RZ. Opět z OB. Nasadil jsem, svítily. Ujel jsem 5km a hodily chybu žárovky. Vypnul/zapnul jsem motor a opět svítí, chybu neukazují... Su z toho zmatenej... :D Jedno foto po dnešní očistě. Dnes jen autošampon + koplet vnitřek, zítra se vrhnu na vosk. :) A taky doufám, že už se co nejdřív dostanu k nalepení křidýlka a nových znaků, doma to mám snad 3 měsíce a ne a ne se k tomu dostat... Upraveno Březen 21, 2014 uživatelem Martty23 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Cierna po umyti je bozska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Zase tak špatné to není, asi jsi s nimi moc v noci nenajezdil ;) Uznávám, že při dešti, nejsou-li na cestě bílé čáry, jsou totálně k ničemu, nevidím ani prd. Ale při běžných podmínkách svítí dobře, lépe, než originály (netvrdím, že lépe, než NB). Čili je na každém, jak moc jezdí v noci. Já v noci jezdím jen občas, proto dávám přednost efektu před výbornou svítivostí, kterou NB bezesporu nabízí. Komu na vzhledu nesejde, nebo jezdí v noci natolik, že potřebuje vidět co nejlépe, je nesmysl kupovat si Xenesis, když NB poslouží za menší peníz lépe. :D to moc smysl nedává, když člověk nejezdí za tmy tak nepotřebuje ani tady ty xenonový, pač nesvítí vůbec...to pak stačí mít žárovky někde z hypernovy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Kdo to pochopit nechce, nepochopí to po žádném vysvětlení.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 lumi - ta dřina s tím, kdy je po umytí vidět každá kapička vody a musíš to rozleštit, za to stojí, co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Mne veru ta drina za to stoji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Předtím jsem měl stříbrný auto a tam se to řešit nemuselo, vypadalo to čistě furt. :D A od té doby, co je doma černá octa, tak spotřeba vody díky umývání stoupla minimálně dvojnásobně. :D Ale neměnil bych. O kráse černé by se dalo psát romány. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Ani ja by som nemenil :) black 4ever 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Mimochodem, četl jsem u tebe ve vlákně o drnčení v B sloupku. Vyřešil jsi to už nějak? Taky mě to trápí... Co trápí, doslova mě to se*e! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Nie ako som pisal este som sa k tomu nedostal. Za par dni pojdem k rolbovi na montaz introsu tak sa to tam kukne ked to bude rozobrate 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 O to to máš lehčí, že už to bude rozebraný, zbytečně jen kvůli tomu se mi do toho pouštět nechce, ale nakonec asi nic jinýho nezbude. :) Každopádně Ti přeju, ať se to podaří vyřešit, tyhle pazvuky dokážou pěkně otrávit jízdu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Čistě teoreticky - dokázal by tu někdo dostat 18ky kola do TP, když by k nim nebyl typový list? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Pánové, díky za rady ohledně ostřikovačů, momentálně se auto nachází v dílně a pracuje se na vyřazení ostřiků z provozu + nalepení křídla a nových znaků. :) Konečně! Foto dodám. :) Maličkosti a jakou udělají radost! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Konečně slibovaný fotky... Po víkendové koupeli není nic poznat, auto zase zaprasený... Chtěl jsem to zase trochu opláchnout, ale u nás jsou dešťový přeháňky se sněhem, tak to musí počkat a do myčky nikdy nepojedu. :) Foto čistě amatérské. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Pěknou ji máš ;) A z té špíny si nic nedělej. Já v sobotu strávil 6 hodin leštěním a voskováním auta a dnes vypadá, jako bych jej nemyl zase 14 dnů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Díky moc! :) Ještě ty kola a podvozek no, nic víc. Chci, aby to bylo pěkný a jednoduchý. Když ale mě to vyloženě se*e! :D Nesnáším špinavý auto! Ale v tomhle počasí to fakt snad ani jinak nejde, tak aspoň interiér udržuju v čistotě. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Jsem na tom stejně.. ;) Mytí mě stojí čas i prachy (pouze ručně) a na druhý den je to stejné jako předtím.. Proto mě bílá štve - údržba je skoro stejně náročná jako u černé, jen ten efekt po umytí a vyleštění není takový - prostě pořád je to jen bílé auto... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Tak to se na to asi díváme jinak, já bílou na autě miluju, jak už jsem tu psal, strejda má tu stejnou octu co já (motor, výbava, taky předface), bílou, černý okna, sloupky, zrcátka, kola, střecha a je to naprostá pecka! :) Navíc když je fakt naleštěná... :) Ale je pravda, že na černé je ten lesk vidět víc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Já jsem ji o víkendu leštil, jak se dalo a pořád je to jen bílá - a nyní navíc špinavá bílá.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Tak leda změna barvy. :) Folie nebo tak, ale to si nejsu jistej, jestli by si mohl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Já si jistý jsem - nemohl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 Tak pak už leda auto odkoupit, nebo koupit rovnou jiný a vyřádit se podle představ. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 29, 2014 Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 Ne, mi se bílá líbí, ale je fakt nepraktická, no :( Mé staré auto bylo v cappuccino barvě, byla hezká a špína na ni vidět skoro nebyla.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Březen 29, 2014 Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 Ona je asi každá barva náročná na čistotu,u černé je zase vidět kdejaký škrábanec. Já jsem si vybíral mezi černou a bílou a ta nakonec vyhrála.Vyleštěná je elegantní,to jsou ale i ostatní barvy. Je to holt věcí vkusu každého z nás. Podle mě je na údržbu nejlepší stříbrná metalíza,na ní je vidět až větší špína. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 To každopádně, auto před Octou jsem měl stříbrný a teď, oproti černé, to bylo na údržbu o 100 procent lepší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Dnešní menší výročí. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.