Martty23 Odesláno Červen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 Tak octa včera dostala novou výbavičku v podobě stužek a sloužila jako "vládní taxi" pro rozvoz na kamarádově lanďácké svatbě. :) Land Roverem by to bylo sice stylovější, ale bohužel ho nemám, navíc tyhle potvory žerou 14 litrů nafty... :D Každopádně mohelnický lomy v těchhle autech, to je zážitek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 15, 2014 Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 Pěkná leštěnka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Červen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 Díky, snažím se. :) Bohužel to teď moc nejde, dělají u nás novou silnicu a 6 km jezdím po vyfrézovaným povrchu, kde se strašně práší... I ten bílej Land Rover je nečekaně čistej, většinou vypadá takhle - :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Červen 17, 2014 Sdílet Odesláno Červen 17, 2014 Tak nejak podobne vypadala moje oct pred tydnem praskla pod silnici voda a ja to asi sestkrak projej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Červenec 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Po dlouhým bádání je konečně rozhodnuto, jaký kola na octu přijdou. Zamiloval jsem se do nich, musím je mít! :D Teď je jen sehnat v odpovídajícím stavu za slušnej peníz. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Jaký si vybral? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Červenec 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Z BMW X5. Fakt jsem se do nich úplně pobláznil. :D Tady je fotka, jak to vypadá na autě. Navíc teď mi kamoš jedny našel, nový pneu 215/35 R19 a chce za ně dvacet... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 To se ti líbí? :( Chjo.. Ale je to tvé auto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Červenec 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Strašně. :) Splňují přesně to, co od kol požaduju - budu svým způsobem originální. :) Ale zase si to rozporuje s mým "decentním zaměřením". :D Jenže kola, na který jsem si pomýšlel (z Audi RS6) jsou cenově úplně mimo... Spíš mě děsí to, jak je dostat do techničáku. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Jsem zvědavej jak budou vypadat na octě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Červenec 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 Jak už jsem tu psal, kola jsem plánoval pořídit až příští rok, ideálně hned na jaře. A ideálně ty z X5, za kterými si pořád stojím. :D Ale více méně přes noc se naskytla jedinečná příležitost. Koupě kol z Golfu V GTI za pro mě víc než výhodných podmínek, tohle se prostě neodmítá. Navíc s pneu se vzorkem 7mm, takže nebylo co řešit, včera dopoledne se vše domluvilo, hned po práci se letělo do Přerova a ještě večer byly na autě. :) Zamlouvá se mi to, teď ještě od Davida T. objednat středový krytky s logem Škoda (teď je tam logo VW) a bude hotovo. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 4, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 Já nechci pořád něco kritizovat a fakt to nedělám úmyslně, ani to nemyslím špatně.. ale.. Velká kola jsou OK, sám bych si pořídil větší, moct. Ale tato se mi k tvému autu tedy vůbec nelíbí :( Pokud z nich máš ale sám radost, to je to hlavní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Červenec 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 V pořádku, na dalším sraze tě navrhnu na cenu "Kritik fóra" :D Chápu, že každýmu se nemůže líbit všechno. Ale podívej - jak jsem psal - byla to příležitost jak sviňa, mám je vlastně za cenu dvou až tří návštěv restaurace. A vzhledem k tomu, že na těch originálních kolech, co jsem měl, jsem měl pneu na hraně (kolem tří milimetrů) a na těchto kolech byly pneu dobrý, tak jsem to vzal. Design těchto kol jsem měl v povědomí, ale nikdy mě ani nenapadlo, že bych je mohl mít na octě. Každopádně když už se ta příležitost naskytla... Ale zalíbilo se mně to a za mě - spokojenost! Takže asi tak. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 4, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 Tak to potom chápu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Září 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2014 Octa po výměně oleje, filtrů a brzdové kapaliny. :) Zítra ještě valím pro novou autobaterii (pro Vartu) a zhruba po zimě nás čekají rozvody. :) Jinak konečně skončilo období dešťů (doufám, že ne jen na pár dní ), tak jsem mohl chuděru "odbahnit". :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 Pekna ale chce to ty loga do kol :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 Vypadá fakt pěkně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 Hezká, ale za mě k ní ty Vegy sedly 100x více 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Září 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2014 Díky za kladný komenty. K logům do kol se dokopávám už strašně dlouho, ale pořád nějak není čas napsat Davidovi Tůmovi, aby mi je poslal. :D Ale počítá se s nimi. Néé, Vegy ne, byly moc obyčejný a malý... I 17ky se mi zdají málo. :D Ale potěším tě, že už mě přešly ty kola z X5. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Říjen 10, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2014 Kola jsou svým způsobem zvláštní, nicméně když seTi líbí tak proč ne. Spíš si nějak nedovedu na Octě představit ty z báva..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Říjen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2014 Jak už jsem tu psal, nikdy jsem nad těmito koly neuvažoval, ale naskytla se příležitost je odkoupit za ani ne cenu pneu. Vzhledem k tomu, že svoje pneu jsem měl už sjetý, tak nebylo co řešit. :) A ty kola z X5 - to už mě taky přešlo. :D Ale jeden čas jsem na nich fakt ujížděl, zrovna po netu putovala fotka A4 avant s těmahle kolama... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Říjen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2014 Jen tak mimochodem, dnes je to přesně rok, co je octa moje. :) Investice: 17 580 Kč - což podle mě není zase tak hrozný, vzhledem ke stavu. Nikde nic neklepe, nedrnčí, na diagnostice bez závad, stav A1 a z toho mám radost. Doufám, že i dál bude takhle bezproblémová. Za naftu - 20 000 +. Nad dvacet tisíc jsem to přestal počítat, ale účtenky samozřejmě mám, pečlivě seřazený podle data tankování (asi su nemocnej, no). :D A k tomu našemu dnešnímu výročí jsem holce dopřál pořádnou koupel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kermo Odesláno Říjen 14, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2014 Nazdar mas ju velmi peknu tie kola su 17 ci 18?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Říjen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2014 Díky moc. Kola jsou R17. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Říjen 17, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2014 Já si taky schovával účtenky od paliva, ale raději jsem je nikdy nespočítal dohromady. Stačí mi náklady na cestu v létě do Chorvatska a zpět... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Říjen 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2014 Tak to snad ani nepočítej. :D Další rok s octou asi omezím ježdění jen tak pro radost, kdy se s klukama domluvíme a jedem na kafe třeba do Mikulova nebo tak... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Říjen 23, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2014 No pokud nebude litr paliva za padesát káčé, tak jezdit budu. Samozřejmě dobře vím, že provoz auta sežere dost financí - jenže i když mi vlak či bus nevadí, auto je prostě auto.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Říjen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2014 Tak mně nevadí autobus, ale z vlaků mám hrůzu. :D Ale jak říkáš, auto je auto. Jinak dnes přezuto na zimní ( včerejší noční cesta z Brna, kdy palubák ukazoval 1,5 stupně, mě o tom přesvědčila). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Říjen 28, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2014 Ta kola jsou brutální, ale tedy nevím, zda pozitivně :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.