Přejít na obsah

Marttyho Černá paní

Doporučené příspěvky

Tak octa včera dostala novou výbavičku v podobě stužek a sloužila jako "vládní taxi" pro rozvoz na kamarádově lanďácké svatbě. :) Land Roverem by to bylo sice stylovější, ale bohužel ho nemám, navíc tyhle potvory žerou 14 litrů nafty... :D Každopádně mohelnický lomy v těchhle autech, to je zážitek...

post-32743-0-96926100-1402832515_thumb.jpg post-32743-0-82921900-1402832558_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Jak už jsem tu psal, kola jsem plánoval pořídit až příští rok, ideálně hned na jaře. A ideálně ty z X5, za kterými si pořád stojím. :loool: :D Ale více méně přes noc se naskytla jedinečná příležitost. Koupě kol z Golfu V GTI za pro mě víc než výhodných podmínek, tohle se prostě neodmítá. :palec: Navíc s pneu se vzorkem 7mm, takže nebylo co řešit, včera dopoledne se vše domluvilo, hned po práci se letělo do Přerova a ještě večer byly na autě. :) Zamlouvá se mi to, teď ještě od Davida T. objednat středový krytky s logem Škoda (teď je tam logo VW) a bude hotovo. :)

post-32743-0-26073600-1404482554_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

V pořádku, na dalším sraze tě navrhnu na cenu "Kritik fóra" :D :pivo: Chápu, že každýmu se nemůže líbit všechno. :palec: Ale podívej - jak jsem psal - byla to příležitost jak sviňa, mám je vlastně za cenu dvou až tří návštěv restaurace. A vzhledem k tomu, že na těch originálních kolech, co jsem měl, jsem měl pneu na hraně (kolem tří milimetrů) a na těchto kolech byly pneu dobrý, tak jsem to vzal. Design těchto kol jsem měl v povědomí, ale nikdy mě ani nenapadlo, že bych je mohl mít na octě. Každopádně když už se ta příležitost naskytla... Ale zalíbilo se mně to a za mě - spokojenost! :palec: Takže asi tak. ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Díky za kladný komenty. :beer: K logům do kol se dokopávám už strašně dlouho, ale pořád nějak není čas napsat Davidovi Tůmovi, aby mi je poslal. :D Ale počítá se s nimi. :palec: Néé, Vegy ne, byly moc obyčejný a malý... I 17ky se mi zdají málo. :D Ale potěším tě, že už mě přešly ty kola z X5. :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Jak už jsem tu psal, nikdy jsem nad těmito koly neuvažoval, ale naskytla se příležitost je odkoupit za ani ne cenu pneu. Vzhledem k tomu, že svoje pneu jsem měl už sjetý, tak nebylo co řešit. :) A ty kola z X5 - to už mě taky přešlo. :D Ale jeden čas jsem na nich fakt ujížděl, zrovna po netu putovala fotka A4 avant s těmahle kolama... :)

Odkaz ke komentáři

Jen tak mimochodem, dnes je to přesně rok, co je octa moje. :)

Investice:

17 580 Kč - což podle mě není zase tak hrozný, vzhledem ke stavu. Nikde nic neklepe, nedrnčí, na diagnostice bez závad, stav A1 a z toho mám radost. Doufám, že i dál bude takhle bezproblémová. :palec:

Za naftu - 20 000 +. Nad dvacet tisíc jsem to přestal počítat, ale účtenky samozřejmě mám, pečlivě seřazený podle data tankování (asi su nemocnej, no). :D

A k tomu našemu dnešnímu výročí jsem holce dopřál pořádnou koupel. :lol:

post-32743-0-54785800-1413121879_thumb.jpg post-32743-0-22388300-1413121918_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Zdravím vespolek chci se orientačně zeptat kolik by "koštovala" práce na výměně spojky u Octavia 1 1.8T 110kw 2001 díly bych měl komplet a pouze Praha bydlím v Nedvězí u Říčan díky moc za nabídky jsem sice vyučen ale nemám na to prostory a venku na ulici je to na prd...  spěchá!!!
    • Tak si po delší době odpovím sám. Třeba se někomu bude hodit. Po uvolnění zadní části plastového podběhu (3-5 samořezů, jako když se třeba čistí bordel který se za ním hromadí od prahu nahoru podél sloupku který se tam dostává odtokem z prostoru pod předním sklem) jsem zjistil, že dráty od bočního blinkru vedou prachsprostě odtokovou dírou do prostoru pod předním sklem (tam jak se pod mřížkou hromadí listí, jehličí apod.) a tam se napojují do silného svazku. Bohužel jsou jak pro levý tak pro pravý blinkr přerušené pár centimetrů od svazku. Až se dokopu tak na to napojím nové dráty k paticím blinkrů. Bohužel levá strana mřížky jde sundat jen po sundání stěrače a ten už několikrát odolal (odnesly to i stahováky). Na pravé straně mřížka jde lehce sundat, ale zase tam překáží box kabinového filtru (když ho odmontuju tak se musím připravit na problémy se starým těsněním...snad vyřeším silikonem?). Jo a to přerušení vypadá na hlodavce...mrchy. Takže to bude poměrně jebačka, ale snad to nějak časem dám. 🙂 
    • Hlasenie po 10 rokoch. Starstop vobec nefunguj, resp. za tych 10 rokov ani nefungoval, ziadne chybove hlasenia ale uz pri starte nemavam, vyriesilo sa to same. Spozornel som ale pri tejto sprave https://techsvet.cz/technologie/auto-s-vypnutym-start-stop-systemem-uz-neprojde-technickou-kontrolou/adammagy/
  • Vytvořit...