phob Odesláno Listopad 13, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2014 Promiň za off topic, samozřejmě vím že podložky na změnu rozteče existují, ale díky tomu ti víc vylezou kola (zmenší se ET), no a ta kola z X5 mají tuším předek 19x9J ET45 a zadek 19x10J ET48, s podložkama bys to na to auto nedostal aniž by to extrémně netrčelo ;) proto to je třeba zavařit a převrtat :) Jinak síťový program dobrá věc, já mám v autě ale jen jednu síť na dno. Co vše obsahuje kompletní síťový program? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Listopad 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 Tak do toho teda nevím, jestli bych se pouštěl, měl bych strach, aby "to někde neuletělo" :DKompletní síťový program nevím, co obsahuje, každopádně já to mám takhle : :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Únor 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2015 Po dlouhé době se ozývám, aby bylo vidět, že žiju a že octu vlastně mám. :D Oproti bývalýmu golfu si stále užívám jednu věc - už se osobně nesetkávám se všemi prodejci autodílů po okolí. :D Včera proběhla u kamaráda v servisu preventivní prohlídka. Vše v naprostém pořádku, jen odešlo jedno čidlo parkovacího senzoru. Nic závratného. Nebude to dlouho trvat a octa se přiblíží k hranici 200 000km, to nás budou čekat rozvody, olej, filtry... Klasika. :) Takže pořád fáze udržování v perfektní kondici, na úpravy by plány byly, jen finance tečou jiným směrem. Takže spíš drobnosti v podobě koncovek výfuku, nové řadící páky... Včera proběhla očista od soli wapkou, včetně podvozku. Přikládám foto z dneška, snesitelný minus jeden stupeň, přehrada Křetínka (vodní nádrž Letovice). Žlutých mlhovek si moc nevšímejte. :D Jsou tam jen na zkoušku, nejspíš půjde folie černá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Únor 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2015 - kola z Golfu GTI už jsou minulost. :) Na internetu se jsem našel jiné, AEZ Valencia Dark bez pneu za přijatelnou cenu. Kola se mi už dřív hodně líbily, tak jsem si je u prodejce zamluvil a na různé facebookové bazarové stránky jsem rozvěsil ty moje, že jsou na prodej. Ihned se mi ozval kluk z Ústí nad Orlicí, že o ně má zájem a že si pro ně hned přijede. Nechali jsme to až na druhý den, klučina přijel, nazul na svého Passata B5,5, vyzkoušel si je a řekl, že je bere. Jeli jsme tedy ke kamarádovi na servis, on kola vyzul, nový majitel naložil ráfky, já pneu a ještě včera večer jsem mazal do Pardubic pro ráfky nový. :) Prodejce mi rovnou nazul pneu, kola vyvážil a já šťastně vyjel k domovu. Přidávám foto z večera po návratu, kde toho však není moc vidět a jedno foto z netu, ať vidíte, co jsou zač. Do nové sezóny na nových kolech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Březen 6, 2015 Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 ahoj moc pěkná kola také jsem přemýšlel nad něčím takovým ale dopadlo to nějak jinak a tak máme nové bydlení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2015 Zdravím Tě, pěkně dlouho ses tu neukázal. :) Díky, dnes jsem dělal celý den očistu interiéru + opláchnutí jen šamponem, tak jsem to nevydržel a rovnou jsem je už hodil na auto. O sto procent větší spokojenost, než na předešlých kolech. Do toho jsem předevčírem dal do auta ledky do zpáteček od MaroCZ, rozdíl nepopsatelný. :D Konečně zase vidím, kam couvu, zatmavený světla měly normální žárovky problém prosvítit. Tímto díky, Marku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Březen 7, 2015 Sdílet Odesláno Březen 7, 2015 Neni zac :-). Akorat promin za spozdeni :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Březen 7, 2015 Sdílet Odesláno Březen 7, 2015 Jakou ze to mas žárovku vykonove, mám ten samy problém v podobě tmavých světel :D a i do blinkru bych chtěl dat o něco silnější at me za slunce je vidět blikat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 7, 2015 Sdílet Odesláno Březen 7, 2015 Su to zrejme BA15S 30W CREE, do blinkru idu BAU15S ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Březen 7, 2015 Sdílet Odesláno Březen 7, 2015 Tak tak jak pise kyselinka :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Březen 7, 2015 Sdílet Odesláno Březen 7, 2015 kola pěkné ještě to dat kousek dolu a bylo by to top :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Tak kluci už odpověděli za mě. Do blinkru taky musím něco dát. :D A díky za chválu, je to v plánu, ale žádný extrém, spíš jen pružiny a těch 40mm dolů. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Duben 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 (upraveno) Dnes jsem opustil práci o trošku dřív, když bylo tak pěkně... :) Druhá vrstva vosku nanesená, ještě jedna mě čeká a pak budu mít klid, že mám nachystáno na sezónu. Upraveno Duben 9, 2015 uživatelem Martty23 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Červenec 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2015 (upraveno) Aby se na mě nezapomnělo, tak se taky musím sem tam ozvat... :D Po dobu mé nepřítomnosti se nic zvláštního nestalo. :D Octa naštěstí moc péče nepotřebuje, klepu na dřevo, je to držák. :) 23. 7. proběhlo vyčištění a doplnění klimatizace, protažení napájecího kabelu od kamery stropnicí a sloupkem do spínačky a mechanik konečně našel zdroj drnčení ve volnoběžných/nízkých otáčkách - povolený plastový kryt motoru. Úpravy žádné, jen ji udržuji ve stoprocentním stavu a čistotě. V plánu jsou pořád sportovní pružiny, realizace zatím zaostává, ale to přijde. O víkendu absolvována cesta na prodloužený víkend, najeto něco přes 700km i s couračkama po okolí Českého Švýcarska. Při zpáteční cestě domů (Krásná Lípa - Rumburk - Česká Lípa - Mladá Boleslav - HK - Svitavy - Boskovice) při normální až defenzivní jízdě průměr 4,6, takže i se spotřebou spokojenost. Auto musí vonět... Višeň do zásoby pro mě, vanilka a medvídci pro přítelkyni. :) Čistota je taky potřeba... Černá je nádherná, když je naleštěná... A tak leštím a leštím. Upraveno Červenec 28, 2015 uživatelem Martty23 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Červenec 28, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2015 Moc pěkně naleštěná a ta koly ji sednou parádně ;) nejlepší je ta zásoba vůní taky by se mi to líbilo jen s citronovou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Červenec 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2015 Díky. :) Dělal jsem nákup v obautodily, tak jsem to už přihodil. Nikde je u nás neprodávají a objednávat je po jedné, po dvou nemá s poštovným cenu. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 28, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2015 Tominesmrdi.cz :) partner klubu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Červenec 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2015 Vím, ale když už jsem nakupoval tam, tak jsem to vzal při jednom poštovným. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 28, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2015 Ale mas to vazne pekne kluku jeden :) líbí se mi to! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červenec 29, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 jo černá je fatk top naleštěná, znám to :D :D a už ofukuju každou chvili i smítka, takže možná už je u mě něco špatně :D jinak pěkná, to snížení by ji slušelo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Červenec 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 Robe, děkuju, od tunera jako ty to potěší! :D Myš - koukal jsem, taky se jí pěkně věnuješ. Není to špatně, je to to správný nadšení, který ale bohužel antipetrolheadi nechápou. :D Ke snížení - mám z toho tááákhle velkou hlavu. :D Byl a stále jsem rozhodnutý pro pružiny. Ale zase si říkám, jestli -35 není málo. A když podvozek, tak nechci žádný JOM nebo TA a za cenu AP bych měl tři sady pružin od Eibachu... Tak nevím. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červenec 29, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 (upraveno) ooo, tak to díky, snažím se hale asi takhle, záleží jak moc jezdíš a dát 5t za vyzkoušen zda ti vubec snížení bude vyhovovat, je asi pořád lepší než takhle na zkoušku dát 20t :D a chtěla jsem to jen decentne, nasadil se podvozek a tecnik říká, no kdyžtak si to projedte a není problém zvednou, no a druhej den sem tam byla a ješte jsme snižovali zadek, takže tak dole jak to mám sem taky nechtela, ale když se mě to tak líbilo, že sem to tedy nechala :D Upraveno Červenec 29, 2015 uživatelem Myš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Červenec 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 Těch 40 za rok namotám. :) Z toho mám strach právě! :D Auto před Octou jsem měl snížený fest, teď si užívám pohodu, že nemusím hlídat vanu, ale ten vzhled... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červenec 29, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 tak když si chceš užívat pohodu a jen trochu vzhledu tak bych asi vzala ty pružiny, než nekde hlídat vanu, navíc když budeš vedet že s tím můžeš štelovat tak ti to beztak nedá :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Červenec 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 A jsme u problému - dám štelovák a smotám to na prasáka co to půjde. Dám tam pružiny a bude se mi to zdát málo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 29, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 Já osobně možná, asi, půjdu do pružin, těch 3-3.5 dolů mi bude stačit :) A neříkej mi tuner! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červenec 29, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 (upraveno) hale viděla sem pružiny s 18 a bylo to ok, žádný šílenosti, pak sem si jednu chvili říkala že mě to možná mohlo stačit jo to není tuner, to je závodník :D :D ... a jsem mrtvá :D Upraveno Červenec 29, 2015 uživatelem Myš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Červenec 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 Asi to bude stačit, doufám. Střelit je pak můžu vždycky. :D Počkám, až to vyzkouší netuner, ladič a závodník Roberto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 29, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 To je pravda :) No super, díky moc! :DDD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červenec 29, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 aby ses dočkal ,myslím že psal v tématu že zkončí s tuningnem, že se bude věnovat jen závodům :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.